Şimdi Ara

Hızlı Odak Yapan 1500 TL Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    amatör yerel haberciyim. olaylarda hızlı resim çekerek detayları kaçırmak istemiyorum. odaklaması çok hızlı olan 1500 tl yi geçmeyen SLR makine ve objektif alacağım
    taysiyelerinizi bekliyorum.

• hızlı odak diyorsan sabit geçirgen ayna teknolojisi ile sony alpha serisini tavsiye ederim (kullandıklarımın arasında en iyisi) ayrıca gövdede titreşim engelleyici olduğu için tabanca gibi çekip deklanşöre basa bilirsiniz

edit : amatör haberciyim demişsin bu durumda sony için 1 iyi 1 kötü durum var siz sürekli dışarda elinizde veya çantanızda makine ile gezeceğiniz için iyi durum sony makinelerin a55 a57 gibi boyutlarının küçük ve hafif olması kötü durum ise suya karşı oldukça hassas olmaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozima -- 16 Mart 2013; 8:42:04 >

Orijinalden alıntı: ozima

hızlı odak diyorsan sabit geçirgen ayna teknolojisi ile sony alpha serisini tavsiye ederim (kullandıklarımın arasında en iyisi) ayrıca gövdede titreşim engelleyici olduğu için tabanca gibi çekip deklanşöre basa bilirsiniz

edit : amatör haberciyim demişsin bu durumda sony için 1 iyi 1 kötü durum var siz sürekli dışarda elinizde veya çantanızda makine ile gezeceğiniz için iyi durum sony makinelerin a55 a57 gibi boyutlarının küçük ve hafif olması kötü durum ise suya karşı oldukça hassas olmaları

ne derecede referans olur bilmiyorum ama, bu kış lapa lapa kar yağarken oğlumla birlikte yarım saat dışarıda kaldık ve makinede hiç bir koruma olmadan fotoğraf çektim, eve gelince sadece kağıt havlu ile kuruladım ve halen sorunsuz şekilde kullanıyorum, kanımca abartılmadığı sürece sorun olmayacak, bardaktan boşalırcasına bir yağmurda zaten fotoğraf çekilmez, çekilse de bir süre sonra o makineden ve lensten hayır gelmez :)
    Sony Eurasia Türkiye Bayisi

• çok hızlı odaklayan canon 7d var bu konuda iddialı ama fiyat uymaz...2.elde araştırın belki bulunur...

slr-like sınıfı fuji hs50 çıkıyor piyasaya, o da çok hızlı odaklama iddiasında...spotta 1500'e bulunabilir ama beklemek lazım...
  • yukarı..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.