Şimdi Ara

Hızlı konusma problemim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konusurken hızlı konusuyorum ve diger insanlar tarafindan ne soyledigim anlasılmıyor bazen ayni seyleri 3 4 defa soylemek zorunda kaliyorum.
    aslinda sadece hizli konusma degil harf hareketlerini yapmiyorum yani konusurken agzim fazla hareket etmiyor sadece sesleri cikartiyorum

edit : örneğin dedi kelimesinde çok zorlanıyorum. Ne dedi falan derken çok değişik şeyler çıkıyor.

bu durumu nasil giderebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS GS -- 2 Aralık 2012; 10:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlginç.
  • aynısı bendede var nefes alarak tane tane konuşmaya çalışıyorum sesim ince birde ördek sesli olunca hiç hiç anlaşılmıyor

• Kitap oku ama sesli ve yavas bir sekilde. Harfleri yutmadan okumaya calis faydasini goreceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

Kitap oku ama sesli ve yavas bir sekilde. Harfleri yutmadan okumaya calis faydasini goreceksin.

deneyecem tesekkurler

• buna benzer bir durum bende de var, bazen birkaç tekrar yapmak gerekiyor konuşurken, yok bişey deyip konuyu kapatıyorum,

• aynısı bende de var. bende 10 yaşına kadar kekemelik + hızlı konuşma vardı o yüzden düzgün konuşamıyodum bile

sonradan düzeldi. şuan yine çok hızlı konuşuyorum ama kekemelik tamamen gitti gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kekemelik problemi yok bende

• 4.5 saat boyunca aşırı slow müzik dinle
  • yavaş konuş.
  • ağzına kalemi yatay bi şekilde sıkıştırıp her gun düzenli kitap oku sesli şekilde 7-8 sayfa, yada ağzına buyuk 2-3 misket,taş vs alıp dene...

önemli olan dilinin ve cenenin sesleri cıkarken zorlanması ordaki kaslarım gelişimi..bi sure sonra gelişme oldugunu fark edeceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san_jose -- 2 Aralık 2012; 12:00:53 >
  • yunus sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1819202122

yunus sen misin?

• quote:

yunus sen misin?

hayir

• quote:

Orijinalden alıntı: GS GS

quote:

yunus sen misin?

hayir

benim kuzende çok hızlı konuşuyor. bazen 2 3 kere tekrar etse bile anlamıyorum. heceletiyorum en son çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GS GS

konusurken hızlı konusuyorum ve diger insanlar tarafindan ne soyledigim anlasılmıyor bazen ayni seyleri 3 4 defa soylemek zorunda kaliyorum.
    aslinda sadece hizli konusma degil harf hareketlerini yapmiyorum yani konusurken agzim fazla hareket etmiyor sadece sesleri cikartiyorum

bu durumu nasil giderebilirim ?

Simdi bilader onun bi cözumu var ama yanlis anlasilsin istemem.

Simdi aciklamak gerekirse ben senin iyiligin icin yani topluma dil cözumunu uydurabilmen icin söyle yapman gerekiyor.

Sen böyle tam kaptirmis hizli hizli konusurken karsindaki cok saglam agzinin ustune tokati gömucek o zaman inan bak sorun falan kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

yavaş konuş.

off konuyu okumadan bunu yazmayı planlamıştım
  • Diksiyon kursuna ihtiyacın var.
  • Bende çok hızlı konuşurum bikac kere tekrarlamam gerek sinir küpü oluyorum ya. Hele telefonda karşı taraf anlamayinca sinirlenip vidividividi hiç anlaşılmayan bişey söylüyorum kackere suratima kapattılar tane tane konuşmaya çalış bide kitap oku. 1 aydır yapıyorum gelişme var

• o değilde ben yazıyı niye hızlı okudum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.