Şimdi Ara

hızlı baslat arac cubugu olusturamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    baslat cubugunda hızlı baslat arac cubugu olusturmak istiyorum ama ona tıklayınca arac cubugu olusturulamıyor seklinde bir uyarı veriyor. bilgisayarımda virus vardı bugun temizledim normal calısıyordu sonra ccleaner de onume gelen her secenegi tikleyerek bi seyler sildim, regedit i ccleanerle tarayarak hata ayıklayıp onları duzelttirdim (daha once de yapıyordum bi sorun cıkmamıstı hic) sonra hızımı alamayarak gidip documents and settings ten application data klasorundeki program klasorlerini sildim sonra hızlı baslat cubugum gitti. eminim baska sorunlar da cıkacak karsıma ilerde. sistem geri yukleme yapmayı dusundum fakat en son geri yukleme noktası bu sabah yani pc nin viruslu oldugu saatler. geri yuklesem viruslerim tekrar gelir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardwaresoftware -- 21 Şubat 2009; 20:36:56 >

• Application data klasörü silinir mi yahu?
    Sistem geri yükleme yaparsan büyük ihtimal virüslerin hepsi olmasa da bir kısmı yerine gelir,gelebilir.Sen windowsu onarmaya bak,olmazsa bi format at temiz bir kurulum yap,en güzeli.
  • onarma yapmak icin windows cd sini takıp bastan baslatmam sonra da cd deki yonergeleri takip ederek mi onarmam gerekiyor?
  • En güzeli öyle olur.Cd ile başlat
    ilk menüde R ye bas
    Dosa düş chkdsk /p /r komutu ile onar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.