arkadaşlar hızlı al ne kadar güvenli alışveriş yapan varmı
1 telefon aldım ve hiç bir sorun yaşamadım. ayrıca sipariş ve teslimat süreci boyunca müşteri hizmetlerinden de memnun kaldım, attığım mailllere cevap verdiler hemde hazır cevaplarla değil. kısaca genel bir alış veriş sitesi. sorun yaşayanlar daha tecrübelidir tabi
birkaç alışverişim oldu, sorun yaşamadım.
yaklaşık 2 ay önce n85'imi oradan aldım, gelen telefonun sürgüsü sorunluydu 1-2 mail sonrası telefonu geri istediler ve hiç sorun çıkarmadan birebir değişim yapıldı. kısacası bence iyi bir site.
Bende alışveriş yaptım. Kargoda da problem yok. Yalnız müşteri hizmetleri biraz alakasızdı. Attığım mesajlara cevap alamadım. Belki şimdi düzelmiştir.
ben ereyon.com.tr nin paralel(grey) ithalat kazıgını yemıs bırı olarak .. ınternetten alısverıse karsıyım.
Hizlial bildiğimiz Gold Bilgisayar ve Gold Mobile'ın internet alışveriş sitesidir..Yani Gold'a nekadar güvenirseniz hizlial'ada okadar güvenebilirsiniz...Ama illa güvenilir bi site istersenizwww.hepsiburada.com
Hizlial oldukça güvenilir bir site. Laptop aldım bende ordan...
dostum ben 2 hafta önce 5800 aldım sende bu yüzden soruyon galiba ve benim telefonda 5800 rın standart arıuzaları mevcut. kamera ve video oynatma arızalı bazen çalışmıyor. arada kapanıyor. hızlı alı aradım aldıktan 3 gün sonra bana teknik servislere başvurun bizimle alakası yok biz sdece satarız dediler. teknik servisde adamal 2 saat telefona yeni sürümleri cart curt şeyleri yükedik ama para etmedi. şu an telefonu o bozuk haliyle kullanıyom çünkü ana servise gönderelim diyor oraya gittimi 2 hafta gelmez orda yabcaklarıda format atmak sonra bana göndermek. bunla bitse en az 5 kez böyle olacakta tel değişcek oda bana 3 ay telefonsuzum demektir. yani 5800 için birazdaha bekle satıcıdan al.
quote:
Orjinalden alıntı: fearless2214
dostum ben 2 hafta önce 5800 aldım sende bu yüzden soruyon galiba ve benim telefonda 5800 rın standart arıuzaları mevcut. kamera ve video oynatma arızalı bazen çalışmıyor. arada kapanıyor. hızlı alı aradım aldıktan 3 gün sonra bana teknik servislere başvurun bizimle alakası yok biz sdece satarız dediler. teknik servisde adamal 2 saat telefona yeni sürümleri cart curt şeyleri yükedik ama para etmedi. şu an telefonu o bozuk haliyle kullanıyom çünkü ana servise gönderelim diyor oraya gittimi 2 hafta gelmez orda yabcaklarıda format atmak sonra bana göndermek. bunla bitse en az 5 kez böyle olacakta tel değişcek oda bana 3 ay telefonsuzum demektir. yani 5800 için birazdaha bekle satıcıdan al.
5800 sorunları için topiğe bakınız. Orda bu konuarın çözümleri mevcut. Zaten 5800'daki sorunları artık bilmeyen yok...
şahsen ben 11 defa alışveriş yapıp 20 ye yakın ürün aldım sorunsuz şekilde. fearless2214 arkadaş mesafeli satışlara göre yani netten alışverişte ürünü alıyosun beğenmedm deyip iade bile etme şansın var bence ürünü kutusu ve bütün aparatlarıyla geri gönder ve ücret iadesi iste
dikkatinizi çektmi bilmem bi sözleşme var orda ve diyoki ürün kutusu açıldıktan sonra iade olmaz bozuk bi mal alınca siz yapında görelim
kesinlikle güvenilir bir site.1 ay öncesine kadar N82 mi ordan aldım.hatta 6288ime orjinal bataryada aldım.gayet güvenilir müşteri hizmetleri çok iyi bir site.hepsiburadayla yarış içinde özellikle orjinal batarya fiyatları hepsiburadanınkinin yarısı.batarya almak isteyenlere duyrulur
hızlıal gold'un yan kuruluşu zaten. bi kere gp marka pil almıştım hemen gönderdiler güvenebilirsiniz
ben hızlıal çok sayıda ürün aldım ve şuana kadar bir sorun çıkarmadılar hatta almış olduğum 16GB flash belleği 2 kez değişim yaptılar hatta bir ürün almıştım aldığım firma kapandı faturası ile hızlıala gönderdim onlar gerekli işlemi yaptılar geri dönüş olarakta çok hızlılar hemen sana mail ile cevap veriyorlar. bence hızlıal Hepsiburada biraz değişimde sorun yaşatıyor
her zaman hızlıal ;)
2 gündür bi klavye mouse setini yollamadılar hala tedarik edilio
hocam eğer hızlı gönderi değilse biraz bekliyecen eğer çok acelen varsa bu konuda internet biraz yavaş kalabiliyor hemen gidecen bir firmaya seçecen alacan ben telefonu 4 gün bekledim. bu normaldir hem yoğunluk vardır hemde orada çalışan sayısı tahminimce çok kısıtlıdır (bende bir zamanlar kont bilişimde çalışmıştım ordan biliyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: abuliabi95
bicok kere aldım güsel site ucuz site
quote:
Orjinalden alıntı: asbircan
hocam eğer hızlı gönderi değilse biraz bekliyecen eğer çok acelen varsa bu konuda internet biraz yavaş kalabiliyor hemen gidecen bir firmaya seçecen alacan ben telefonu 4 gün bekledim. bu normaldir hem yoğunluk vardır hemde orada çalışan sayısı tahminimce çok kısıtlıdır (bende bir zamanlar kont bilişimde çalışmıştım ordan biliyorum)
quote:
Orjinalden alıntı: abuliabi95
hızlı gönderiydi bide aynı gün kargoymuş fasa fiso