Şimdi Ara

Hızlarımız geri mi geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de sizin gibi AKN mağduruyum ttnet netlimitsiz kullanırken hızımı 8den hop 1mbps'e çektiler. Kaç gündür böyle 1mbps kullanıyorum AMA an itibariyle speedtest.net'ten yaptığım hız testine göre eski hızıma kavuştum:

Şimdi merak ediyorum bunun sebebi nedir?

1)Nisan ayının kotası mı başladı? Eğer öyleyse hemen indirmeye abanmayalım sonra ay sonu yine 1mbps ile idare etmek zoruna kalırız :/

2)Tüketici hattına yaptığımız şikayetlerden ötürü AKN uygulamasını iptal mi ettiler?

3)Yoksa başka bir sebepten ötürü müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 31 Mart 2012; 12:16:22 >

• Bendede aynı şekilde biraz önce modemi kapadım açtım hızım geri gelmiş. Ama zannedersem yeni ayın kotasına geçtik
  • Gece bende modemi kapadım açtım 8mba yükselmiş yok dostum bunlar 1 gün önceden başladılar yeni ayın kotasına bende indirme yapıyordum iptal ettim indirmeleeri
  • Bugün yansıyor mu yansımıyor mu tartışmaları devam ederken gün bitecek en iyisi indirmek.
  • Benim hızımıda yükseltmişler şimdi fark ettim:)
    " data-href="http://
    ">http://

• yansıyormu yansamıyormu bilmiyorum ama carter7415 dediği gibi en iyisi indirmek :D
  • Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir.
    Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten uzun süren bağlantıların kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına dahil edilir.

Böyle bişey yazıyo. Gece 00:00 dan önce modemi kapatmak mı gerekiyo yarına geçmemesi için? Ne yapmalı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeniden Kapanma Gelir mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde bugün yükselmiş, acaba yüklensek mi gece 23.30 civarina kadar
  • arkadaşlar sabah bi baktım hızım 4096 , dedim ne oluyor , adk filan umrumda deil aradım ttnet miş. hizmetlerini dedim hızım 4096 ne oluyor dedim, efendim adk dan dolayı düşürülmüş dedi , 1mbit değil ama dedim , herneyse snr değerim yüksek lütfen snr değerimi azaltıp hızımı yükseltin dedim , önce 5bin küsür yaptı , dedim dahada . çıkarın dedim snr değerim 14 dedim , efendim daha da çıkarırsak kopma olur dedim yok bişi olmaz dedim eminmisiniz dedi , ewt dedim sonra 6119 kbps yaptı , heh şimdi iyi dedim snr değerim şuan 10 . böle iyi kalsın dedim teşkür ettim kapadım . adk olarak kotam 62GB idi aradığımda . neler oluyor bilmiyorum walla . adam söledi bu aksam dedi yeni kotaya geçiceksiniz dedi , walla dedim anlamam ben dedim .

şimdi bilgiliyim bu snr değerleri konusunda adamla muhatap olayım bu şekilde olduğundan bir sorun olmadı die düşünüyorum . walla neler olup bitiyo anlamadım . ama hızı 1 mb ye düşenler arasın müş. hizmetlerini hızım kötü düşmüş , adam adk dese bile yükseltin lütfen biraz diğin fayda war bence .

edit : yeni fiyatları için tantana yaptım biraz bize öle geldi bildirin lütfen memnun değiliz müşteriler tantana yapıo diğin dedim . neyse bu 59 TL fiyatı yüksek ama gözüm yemiyo kablo nete geçmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 31 Mart 2012; 13:39:01 >

• hızlar geri gelmiş Torrent kullanan biriyim bu 50gb kota beni sinirimi bozdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.