Şimdi Ara

HIZ VE RENK TYT MAT BRANŞ DENEMESİ ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
4
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seviyesi nasıl sizce 10-15 net aralığı yapıyorum denemelerde matematiğimi iyi zannederdim meğerse değilmiş. bunun için deneme atıp netlerimi yükseltmeye çalışacağım.

konu çalış demeyin çünkü problemlere kadar olan kısımlara çalıştım bitirdim fakat denemelerdeki soruları yapamıyorum genede.sanırsam pratik eksikliğim var dostlar.

sizce nasıl hız ve renk uygunmudur yazdığım net aralığı için.?

12x40 olandan almayı düşünüyorum.aha dundan sizce nasıl olur alayımmı.?

kitapsec.com/Products/TYT-Matematik-12x40-Denemeleri-Hiz-ve-Renk-Yayinlari-376907.html?gclid=Cj0KCQiAovfvBRCRARIsADEmbRIyqDyAJIlUKd12OjOetIHY8EEUUQR1Xpb7i1Wz88_A1TKURbS49x0aAlKnEALw_wcB

• Hocam bence problemleri hallet öyle geç yani zaten sınavda 10 15 arası problem 10 12 arası geo gelecek e mutlaka 4 5 konu görmediğin yerden gelecek 10 soru için mi alacaksın bana kalırsa problemleri bitir direk çözmeye başla yani 10 15 arası yapıp da 30 taneyi kenara atmaya gerek yok hangi birine bakacasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Hocam bence problemleri hallet öyle geç yani zaten sınavda 10 15 arası problem 10 12 arası geo gelecek e mutlaka 4 5 konu görmediğin yerden gelecek 10 soru için mi alacaksın bana kalırsa problemleri bitir direk çözmeye başla yani 10 15 arası yapıp da 30 taneyi kenara atmaya gerek yok hangi birine bakacasın
    nasıl yani hocam? anlamadım. 10-15 arası problem 10-12 geo en iyi ihtimalle 13tane temel kavramlar dediğimiz cinsten (şekilli şukullu) soru kalıyor ve sen bunu için alma problemleri tekrar et ondan sonra al mı diyorsun doğru mu anlamışım hocam?
  • zorlugun ustesinden, zorlugun ustune giderek cozulur. hergun birer tane adam gibi deneme at yavas yavas ilerleyeceksin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevaljer26

zorlugun ustesinden, zorlugun ustune giderek cozulur. hergun birer tane adam gibi deneme at yavas yavas ilerleyeceksin .
    iyi hoş diyorsun hocamda olmayıncada adamın morali bozuluyor be.bakıyon netine 10-15 ne boka yaradın ki şimdi diyip kendime kızıyorum.babam bu neti öğrense ekmek vermez evde :) hal ve durum böyle oluunca kolaydan zora gideyim diyorum belki bi etkisi olur ama bilmiyorum zor alınca daha mı iyi olur? almayayım mı yani?
  • ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Hocam problemlere kadar olan kısma kadar çalışmışım yazmamış mısın ben de dedim ki 10-12 soru için denemene almana gerek yok 20 30 soru dediğine göre çar çur olacak çoğu yapılabiliritesi yüksek sorular olacak ama sen görmediğin için yapamamış algısına kapılacaksın demek istedim yani problemleri de hallet öyle geç denemelere istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız ve Renk iyi olur. Kırmizilari biraz zorlar ama olsun bence alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam okuma yazma öğrenip öyle mi alsın? Fonksiyonlar, polinomlara falan da çalıştıysa alsın geçsin işte?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben galiba yanlış anlıyorum ilk mesaja bakar mısınız hani nerede fonksiyon kümeler problemlere kadar hallettim ne demek anlayamadım ben problemlere kadar olan tüm konuları hallettim demek değil mi sonra ben ne yazmışım ona bakın sonra bir kez daha bana dönüt yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 21 Aralık 2019; 23:36:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC01B0A86

Hocam problemlere kadar olan kısma kadar çalışmışım yazmamış mısın ben de dedim ki 10-12 soru için denemene almana gerek yok 20 30 soru dediğine göre çar çur olacak çoğu yapılabiliritesi yüksek sorular olacak ama sen görmediğin için yapamamış algısına kapılacaksın demek istedim yani problemleri de hallet öyle geç denemelere istersen
    hocam problemlere de çalıştım fakat unutmuşum hep problemlerde dahil o grubun içine sadece geometri ve olinom küme parabol vs kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harvey Specter.

Hocam okuma yazma öğrenip öyle mi alsın? Fonksiyonlar, polinomlara falan da çalıştıysa alsın geçsin işte?
    sadece parabol polinom kümeler kaldı hocam.

problemleride hallettim fakat tekrar etmeye etmeye unuttum onu araya yazılılar o bu şu vs felan girdi unutuldu eksik konum tyt matta 3-4 oda zaten ayt ile ortak konular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulanalihocaadamlan -- 21 Aralık 2019; 23:39:20 >
  • Hocam problem dışındaki diye anlamışım, o konuda kusura bakmayın. Ben zaten problemi hallet öyle al demeniz üzerine yazdım yanıtı. Asıl nokta o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 21 Aralık 2019; 23:44:51 >
    Ben de öyle anladım hocam işte ondan dedim yani sonuçta bi 10-15 tane problem geliyor 20 25 yapacağın yerde 10 15 tane yapacaksın bu kez deneme sonuçta analizi yapılmalı kolay sorular bile olsa diyeceksin acabs bilmiyor muyum o yüzden ben şuan deneme çözme dedim hocam ama çözmek istiyorum diyorsan aradığın kitap arı yayınları konu konu matematik denemesi gayet güzel bir kaynak sadece çözüm yerleri dar mesela üslü sayı mı işledin açar üslü denemesini çözersin o tarz hazırlanmış en son da 5-6 tyt mat denemesi var geosuz onlara bakarsın hocam sonra da hız ve renk sarmal ne varsa çözersin

Hocam problem bir konu değil, tekrar edemezsiniz. Seviyeniz mi düşük? Soru çözün. Gelişmeniz mi gerekiyor? Soru çözün. Problemler adı üstünde çözüme erdirilmesi gereken durumlardır. Bizim sistemimizde içine temel matematik karıştırılarak sorulan sorular halinde karşımıza çıkar. Temel matematik ve okuma yazma bilen insanın problemlerde gelişmek icin yapması gereken, farklı yaklaşım yöntemleri ve çözüm teknikleri keşfetmek. Bunlar üzerinde pratik yapmak. Bu da soru çözerek ve çözümlerini inceleyerek mümkündür. Temel matematik konularınız tamamsa, saydığınız eksiklerinizi tamamlayin, denemeye geçin. Kalan süre de malum.

• Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Hocam gene aynı kapıya çıkıyor 2 soru olasılık pkob geliyor 1 soru fonk veya polinom gelsin 1 tane de küme gelse 4 10 tane geo sorusu var arkadaşın geosu iyi olsaydı derdi herhalde 14 soru tamamı olmasa da 10 tanesi yandı kafadan e 12 13 prob geliyor hız ve renk hep yeşil seride gitmiyor ki hocam mavi de 8-10 arası boş bıraksa 18-20 soru sence gerek var mı problemi halletse o arada geo kassa biraz 13-14 soruyu en azından konuyu biliyor ve eksiklerini daha net görecek şekilde bakmayacak mı benim de demek istediğim o şimdi bitirse denemeyi zaten bu konuyu görmedim diyecek ister istemez

Hocam o zaman kısa bie prob tekrarı elindeki bir sb yi tarayıp geçebilirsin ama dediğim gibi ilk arıyı çözsen daha iyi olabilir

• Upp.

• merhaba Hız ve Renk TYT matematik branş denemesi yazarlarındanım. farklı bir bakış açısı olsun diye yazıyorum. ilk 3 deneme seviye olarak başlangıç sayılır. bu denemelerdeki durumunuza göre ne kadar bilgi eksiğinizin olduğuna karar verebilirsiniz. Son turuncu denemeler en zoru değil. kolay orta zor karışık sınavdaki gibi yani. herkese başarılar dilerim. iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.