O

Er
08 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Ben bu kitabı bayii gezmelerinde anlatırken yaklaşık 20 dakika sürüyor. Çünkü özellikli bir kitap kısaca anlatacaklarımı özetleyeyim ondan önce tabiki bu kitabın yazarlarından birisi olduğumu söyleyeyim. benimle iletişim kurmak için dilediğinizde bu başlıktan ulaşabilir ya da insta: dr.benjaminn

1 başlangıç yani ilk kitaptır. ( eğer 2 3 tane soru bankası çözdüyseniz konu eksiğiniz yoksa size hafif kaçabilir)
2 konu anlatım videoları ile kazanımlar üzerinden gidilir. destek testlerindeki her sorunun bir kazanımı ve bu kazanımlarında listesiyle birlikte konu anlatım videoları mevcut. kitabı satın almadan da ens destek diye aratarak telefonunuza indirip uugulama üzerinden video konu anlatım ve soru çözümlerine ulaşabilirsiniz.
3 konu anlatım ve soru çözümlerini biz yazarlar özenle yaptık.

şimdi vereceğim link üzerinden çalışma programını indirip 30 haftada tyt matematiği bitirebilirsiniz. ya da işler bayilerinden bu programı talep edebilirsiniz ( ücretsiz ) yalnız sınırlı sayıda her yerde olmayabilir. onun için pdf paylaşıyorum.

https://yadi.sk/i/Uo2R0Eotfvk1ow

kitap yeni nesil sorular ile klasik soruların harmanlanması ile oluşturulmuştur. bu kitapta ilk amacımız yeni nesil soru zordur algısını yıkmak. daha fazlası kitaptan sayfalar vs youtube kanalımda anlattım.
https://www.youtube.com/watch?v=3-rTudeizcE&lc=z23ksjkrmnjgtnkdsacdp4320kfrhwdvk0j2huk4ou5w03c010c

umarım herkese faydalı olur.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.870 (Bu ay: 131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.