|
Hız Sorunu (2. sayfa)
-
-
Air5442 var elimde, sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bakalım. Şu hız sorunu olmasa memnundum ben.
-
Vdsl daha performanslı hocam. Farkı epey hissedersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Assassin2016Değerler ve hız bu. YouTube'da 1080P videolar sorunsuz yükleniyor ama Vodafone TV ve Tivibu falan seyredilmiyor sürekli takılıyor. Keza Steam'den indirmeler de maksimum 900 KB/s görünüyor. Önceden 1.7 MB/S'ye kadar çıkıyordu.
Hat zayıflamanız biraz yüksek gözüktü gözüme hocam. Peki türk telekomu aradığınızda hız yükseltmek için cevapları ne oluyor iç tesisat sorunu v.b bir şey dediler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekrar aradım, mesaj gelmişti çünkü arıza giderildi diye. Hız yükseltme denedi ama hata ekranı almış onlarda. Tekrar teknik ekiplere yönlendirildi, bu işin sonu teknik desteğin eve gelmesi gibi gözüküyor. Sorun iç tesisat olabilir mi diye düşünmedim değil ama 2 modeminde aynı hızı vermesi anormal, yani modem kaynaklı olamaz. Hat kablosunu doğrudan modeme de bağladım ama sonuç değişmedi. Hatalı Port Servisi uyarısı alana kadar hiç bir sıkıntım yoktu, laptoptan TV açıp aynı anda PC'de sörf yapıyordum zerre yavaşlık olmadan.
-
Yaptığım ısrarlı talepler sonucunda hızım düzeldi ama 12'de sabit kaldı... 16'ya yükseltemedi müşteri hizmetleri de yine arıza kaydı açtılar.
Düzelmeden önce 1 saatlik bir bağlantı kesintisi oldu yine. Bu da gösteriyor ki sorun santralden kaynaklıymış...
-
Anladım hocam. Tavsiyem vdsl e geçmeniz altyapınız destekliyorsa. 16 mbps le hızınızı yükseltmeye gerek kalmadan vdsl e geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X