Şimdi Ara

Hız Paragraf bitti.Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşsizlikte çığır açarak kitaptaki istatistiğimi çıkardım :D

Soru Sayısı:764
    Doğru Sayısı:674
    Yanlış Sayısı:89
    Boş Sayısı:1
    Doğruluk Oranı:%88.2
    Toplam Harcanan Süre:541 Dakika
    Soru başına süre:0.7 dakika = 42 saniye

Öncelikle yorumunuzu bekliyorum.
    Bunun dışında sorun şu ki çözdüğüm testleri direk geçtim.Geri dönüp yapamadıklarımla ilgilenmedim.Bu bir sorun yaratır mı, siz tekrar ediyor musunuz çözdüğünüz paragrafları?
    Ayrıyetten şimdi Limit Türkçe Soru bankasındaki paragrafları temizleyip 2 hafta sonra her gün 1 deneme sistemine geçmeyi planlıyorum.Mayısa kadar bu şekilde 100 küsür Tr denemesi çözmüş olucam.Doğru bir yol olur mu yoksa başka bir paragraf kitabı çözmeli miyim? Limit kronometreyi öneriyorlar mesela sağlam diyorlar.Bu kitap yetersiz geldi gibi hissediyorum zorluk açısından(Yanlışlarım hızlı çözmeye çalıştığımdan çıkıyor genelde).
    Toparlarsak yine çok uzattım:
    Bu saatten sonra deneme mi bir paragraf kitabı daha mı sizce ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kose81 -- 3 Ocak 2018; 22:18:54 >

• Hocam n'apmışsın sen, ben çözdüğüm testi kontrol etmeye bile üşeniyorum !?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 3 Ocak 2018; 22:37:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorum hocam böyle istatistikleri yazmayı :D
  • Hocam hedef istatistik mi.

Palme alabilirsin

• Benimde ayni sorular var kafamda.tyt denemelerinde genelde turkceden kaciyor sorular.hiz paragraf bitti.simdi palme turkce denemelerini cozuyorum bitince limit kronometre ve bilgi sarmal dil bilgisi alicam.

• eğer zor bir paragraf kitabı istiyorsan ben zorların adamıyım diyorsan cevdet özsever yayınları 500 soruda paragraf kitabını al ben hayatımda böyle bir kitap görmedim gerek internetten bir sürü paragraf kitabı pdfsine felan baktım gerek kitapçılarda baktım bundan önce de 2 paragraf kitabı bitirdim ama böylesini görmedim aşırı zor
  • Kullanmadim ve icerigini de bilmiyorum ama karekok paragraf soru bankasi alabilirsin zaten karekokun kalitesi tartisilmaz yine de arastir pisman olmazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu konu ayrılan soru bankaları sıkıyor arkadaşlar.Öneriler hep bu yönde olmuş.Yok mu başka öneri? Deneme çözmem gerektiğini düşünen yok mu peki :/
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.