Şimdi Ara

Hız kontrol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Bu devre fan kontrolu dışındında da benım birçok işime yarıyacak gibi duruyor. teşekkür ederim :) fırsatım oldgu bi vakıt hemen yapıcam.
    elimdeki fan da bu 2 tanesine 10 lira gibi bi fiyat vermiştim daha ustlerınde toz bile yoktu. arastırdım 5000 devir donuyormuş ses sıkıntısını geçtim yanlısşıkla kasa içerisinde bi kanadı kırılsa ne anakart kalır ne ekran kartı

Hız kontrol

dostum nerden buldun bu kadar güçlüsünü hemde bu fiyata

• Aliağa gemi bozumdan. orda aklın hayal etmediğin bir ton malzeme var ama şu aralar gitmek nasıp olmuyor. 2 adet bu fandan 1 adet de slim psu ya 20 yada 30 lira verdiydim. ama bu fanları neyden söktüğümü hayırlamıyorum.

Belki biliyor belki bilmiyorsunuzdur aliağada ömrü geçmiş gemileri geridönüşüm felan yapılıyor, o gün önümüzdeki vinç arıza tapmıştı onun için gitmiştik.Normalde sahanın bu kadar sonuna işçiler dışında gidebilicek insan sayısı cok az. çalışma şartlarının iş güvenliğininin buradan daha tehlikeli oldugu bi iş ben bilemiyorum

Hız kontrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 16 Nisan 2012; 17:05:29 >

• quote:

Aliağa gemi bozumdan. orda aklın hayal etmediğin bir ton malzeme var ama şu aralar gitmek nasıp olmuyor. 2 adet bu fandan 1 adet de slim psu ya 20 yada 30 lira verdiydim. ama bu fanları neyden söktüğümü hayırlamıyorum.

Belki biliyor belki bilmiyorsunuzdur aliağada ömrü geçmiş gemileri geridönüşüm felan yapılıyor, o gün önümüzdeki vinç arıza tapmıştı onun için gitmiştik.Normalde sahanın bu kadar sonuna işçiler dışında gidebilicek insan sayısı cok az. çalışma şartlarının iş güvenliğininin buradan daha tehlikeli oldugu bi iş ben bilemiyorum

Hız kontrol

hmm Kahramanmaraştada keşke böyle yerler olsa ben 0.15 Amperlik iki tanesini 5 tl'ye almıştım ama bunun yanında nasıl kalır tahmin bile edemiyorum

• dandik vanilatorler ıle kapısır c:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dandik vanilatorler ıle kapısır c:

o kesin bunla bir odayı soğutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

dandik vanilatorler ıle kapısır c:

o kesin bunla bir odayı soğutursun

O değilde güzel bir el süpürgesi yapılabilir.

hiç aklıma gelmemişti ama mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.