Şimdi Ara

Hız aşırtma ayarlarım da yanlışlık var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu hız aşırtma işi gerçekten de insanı yoldan çıkarıyor :D sitedeki açıklamaları okuyarak elimdeki Socket 754 Sempron'u da gözden çıkararak :D hız aşırtma denemesi yaptım. Şu anda da o şekilde kullanıyorum. Acaba yanlış yaptığım bir nokta var mı sizlere sormak istedim. Ram hızını düşürerek önce işlemciyi sonuna kadar yükselttim sonra da rami ama işlemcinin voltaj ayar seçenği kayboldu bisotan, Athlon var bir tane de onu takınca çıkıyor o seçenek. Herhangi bir sorun yok gibi oldukça da hızlandı, özellikle Windows kapanışı 5-6 saniye civarı. Soğutma kendi fanıyla, kasa içinde bir adet fan var. Radeon 9550 kartıma da 9600 biosu yükledim ama bios ekranı kare kare gelmeye başladı, farklı bioslarda da aynı sonuç. Güç kaynağını yazmayı unutmuşum FSP 400watt ama bakmadım peak olup olmadığına herhalde öyledir. Genel olarak baya arttı performans.

Bir de aklıma takılan bir konu yeni aldığım Phenom II X2'de denemeden önce sormak istedim Semprın uçsun sorun değil de bu daha yeni kıyamam :D, sıcaklık ya da voltajdan dolayı işlemci yanarsa -ki sıcaklık sanırım zor yeni işlemciler koruyor kendisini, işlemci de başka parça zarar görür mü? Tabi kaliteli bir güç kaynağı kullanıldığını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 29 Mart 2010; 18:19:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.