Şimdi Ara

Hiwatari'ye Ortak Aranıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PokemonLake'de Hiwatari adlı hesaba ortak aranmaktadır.Referans falan aramıyorum.Çünkü direk ben karar vereceğim.Eski ve tanıdık olması tercihimdir.Yakın arkadaşlarım ortak olmak istediklerinde reddedilirlerse hiç kusura bakmasınlar.Oyunu iyi bilen biri olsun.Güzel kassın en önemlisi.

• beni seç beni nick azizcan
  • Tanıdık birisi lütfen...
  • Ortağıma bir sorayım
  • TüRKéR sen nick değiştirdin mi?
  • Tek kişi misin ? Ben Thunderle iki kişiyiz. Ama onun fikirleride önemli...
  • Türker Barış oyunu bıraktı.
    Ben iyi kasarım, bilirsin.Enterighi de az da olsa bir payım var.İstersen gelebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monica Ai Ortak Aranıyor!
    geçen hafta açıldı
    FC 24 ORTAK ARANIYOR
    2 yıl önce açıldı
    Tv+ plus ortak aranıyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

Ortağıma bir sorayım

Ama Hiwatari'de ortak olacağız.
    Alperen olabilir tabiki ben de çok isterim.
    Azurill siz de olabilirsiniz ama Thunderwolf'ün isteyeceğini sanmam.Kavga ettik de banlanmadan önce.
    foreverkobe eski nickim tüko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 14 Ağustos 2008; 10:49:22 >

• Türker ortak olabiliriz ama O kadar pokeyi trade etmek ve senin üyeliğinde olması kafamı karıştırıyor. Neyse iyi oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Türker ortak olabiliriz ama O kadar pokeyi trade etmek ve senin üyeliğinde olması kafamı karıştırıyor. Neyse iyi oyunlar...

İyi kasar mısın?Bir de oyunu iyi bilmen lazım yalnız.Yanlış birşey yaptığında TT'den poke düşebilir.Ama ben _Perenal'le anlaştım gibi.Kafamda şu an o var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Türker ortak olabiliriz ama O kadar pokeyi trade etmek ve senin üyeliğinde olması kafamı karıştırıyor. Neyse iyi oyunlar...

İyi kasar mısın?Bir de oyunu iyi bilmen lazım yalnız.Yanlış birşey yaptığında TT'den poke düşebilir.Ama ben _Perenal'le anlaştım gibi.Kafamda şu an o var.

Tamam bir alperen olmaz diğeriyle ortak ol...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.