Şimdi Ara

Monica Ai Ortak Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Monica AI adlı yapay zeka platformunu kullanmak için ortak arıyorum. Bu harika program, ilk yıla özel 5.000 TL karşılığında 5 cihaz kullanım imkanı sunuyor. Benim en sıcak baktığım seçenek, iki kişinin bu ücreti 2.500 TL olarak bölüşmesi. Ancak her türlü öneriye açık olduğumu belirtmek isterim. Tek istediğim, bu fırsatla ilgilenen insanların bana ulaşması. Gerekirse orantıyı bozarak daha fazla ödeme yapmaya da razıyım. Alternatif olarak, paylaşım şekli 2+2+1 modeli de olabilir. Bu durumda, iki kişi hem bilgisayar hem telefon kullanabilirken, üçüncü kişi yalnızca bir cihaz (telefon ya da bilgisayar) kullanabilir. Hangi modeli tercih ederseniz edin, bu fırsattan faydalanmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

Neden Monica AI?
    Daha önce birçok yapay zeka platformunu denedim. Örneğin, ChatGPT kullandım; ancak ücretsiz versiyonu oldukça sınırlıydı. Ücretli sürüm olan ChatGPT Plus ise aylık yaklaşık 500 TL gibi yüksek bir maliyete sahip. Yıllık toplam maliyeti 6.000 TL’yi bulmasına rağmen, sorgu sınırları ve özellik kısıtlamaları oldukça can sıkıcıydı. Diğer yapay zeka platformları da benzer şekilde bütçeyi zorlayan fiyatlara sahipti.Monica AI ise bu noktada rakipsiz bir çözüm sunuyor. Yalnızca 5.000 TL’lik yıllık ücretiyle sınırsız ChatGPT 4o erişimi, video ve görsel oluşturma gibi ekstra özellikler ve diğer gelişmiş yapay zeka modellerine erişim imkanı sağlıyor. Üstelik, ChatGPT gibi sistemlerin yıllık maliyetleri çok daha yüksek olmasına rağmen, Monica AI'nın sorgu sınırı olmaması büyük bir avantaj. Özellikle içerik üretimi, iş projeleri ya da günlük ihtiyaçlar için kullanıldığında, Monica AI’nın hem ekonomik hem de çok yönlü bir çözüm sunduğunu fark ediyorsunuz.

Kısacası, Monica AI, yapay zeka dünyasında hem performans hem de fiyat açısından rakipsiz bir seçenek. Eğer siz de bu fırsattan faydalanmak isterseniz, hemen iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz, aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz

Birlikte bu eşsiz fırsatı değerlendirelim!

Monica AIyoutube
    Introducing Monica - Your All-in-One AI Assistant
    https://www.youtube.com/watch?v=akAeF6dKy7s&t=4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Nuriii -- 31 Mart 2025; 14:38:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kısıtlı kullanım haklarından kavga çıkarsa işler bozulur ama.

Monica Ai Ortak Aranıyor!

Not: Zamanında ben de aradım ama artık lazım oldukça aylık alıyorum. (Genel olarak, yani bunu satın almışlığım yok.) Ayrıca genel kanı paralı hesabını daha önce tecrübe etmediğiniz bir ürünü yıllık almamanız yönünde, bunu da eklemek istedim.

Mevzu arka planda çok karıştı buradan bir arkadaşta 1600 sorgu sınırı yüzünden beni uyardı monica işi yatacak gibi ai sistemleri çok pahalı herhangi bir fiyat performans ürünü neredeyse yok farklı alternatifler araştırıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Fintables için Ortak Arıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.