Şimdi Ara

HIV testi nerede yaptırabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
55.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hacı sitelerden okudum psikoloji bozuyor ya ağız yoluyla geçiyor felan diyorlar açıkçası tırstım yani 15 20 saniye ya sürdü yada sürmedi kondonla girdim ilişkiye orada 15 20 saniye kadının genital bölgesini yasladım o kadar tad veya kokuda alamadım ama ne bileyim bazı sitelerde oral yoluyla bulaşma riski çok az ağzında yara olması gerek felan diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

kardeşim en az 6 ay geçmesi gerekiyor hiv testi için ne 10 günü. birşey olmaz merak etme. bende zamanında hiv+ im diye hiv pozitif forumlarına üye olup arkadaş edinmiştim. sonuç negatif çıkınca hepsini silmiştim korkma bişey olmaz .

Alıntıları Göster
    3 ay bekleyip devlet hastanesinde test yapabilirsiniz.. 3 aylık süre öncesi pencere evresi dedikleri durum var, virüs aktif değildir, testlerde negatif çıkar.. en az 3 ay bekleyip test yapın, bu süre zarfında da insani sorumluluk gereği kondomsuz ilişkiye girmemeniz önemli..oral sexle HIV bulaşma ihtimali neredeyse yok gibi.. tükürük güçlü bi asittir, HIV hantal virüstür, deriden geçemez(ağız içi deri dahil), tükürük(mukoza) ile teması ölmesine sebep olur, yani oral sex yapan arkadaşım ağzında belirgin açık yara veya bir kaç saat önce diş çektirmemisen korkmana gerek yok.. bir şey olmaz diyenlere aldırış etmeyiniz, trafik kazaları ve HIV bir şey olmaz diyen arkadaşlar sayesinde o kadar yaygın.. bir şey olur hemde kanlı acılı olur, sevdiklerinide olur.. kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünün..

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaland

3 ay bekleyip devlet hastanesinde test yapabilirsiniz.. 3 aylık süre öncesi pencere evresi dedikleri durum var, virüs aktif değildir, testlerde negatif çıkar.. en az 3 ay bekleyip test yapın, bu süre zarfında da insani sorumluluk gereği kondomsuz ilişkiye girmemeniz önemli..oral sexle HIV bulaşma ihtimali neredeyse yok gibi.. tükürük güçlü bi asittir, HIV hantal virüstür, deriden geçemez(ağız içi deri dahil), tükürük(mukoza) ile teması ölmesine sebep olur, yani oral sex yapan arkadaşım ağzında belirgin açık yara veya bir kaç saat önce diş çektirmemisen korkmana gerek yok.. bir şey olmaz diyenlere aldırış etmeyiniz, trafik kazaları ve HIV bir şey olmaz diyen arkadaşlar sayesinde o kadar yaygın.. bir şey olur hemde kanlı acılı olur, sevdiklerinide olur.. kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünün..

Alıntıları Göster
    moral vermeye çalışıyorum hocam çünkü o şüpheyi ben yaşadım nasıl birşey olduğunu biliyorum allah düşmanıma yaşatmasın.

• 

ABDli basketbolcu Magic Johnson AIDS korkusunun zirvede olduğu 1990'larda "HIV kaptım 6 ay sonra aranızda olmayabilirim" gibi bir basın açıklması yaptı, herif o günden sonra bırakın AIDS olup ölümcül zayıflamayı, balina gibi şişti. Herif öyle büyüdü ki kapıdan geçemiyor, kapıdan hafif dönerek geçebiliyor! Bu HIV demek ki kanda teşhis edilse bile, bir AIDS yapmayan HIV :

Dr. Kary Mullis, Dr. Rodney Richards, Neville Hodgkinson, Rian Malan, Dr. Christian Fiala HIV virüsü AIDS'e yol açıyor deniliyor, fakat HIV'ın AIDS'e yol açtığını gösteren bir bilimsel deney, bir çalışma yok diyor.

Martin Delaney (Project Inform direktörü) AIDS bir sendrom mu,kronik bi hastalık mı, yoksa bir hastalık değil mi, 200 altında T-hücre sayısı mı, politik bir tanım mı, bir sınıflandırma mı ? diye soruyor. sendromların kapsamı genişletilerek 1992'de 12000 olan AIDS'li sayısı 1993'de bir anda 24.000'e fırlıyor! :)

ağır ilaç ve uyuşturucular, Nitrit, kanı kalınlaştırıcı maddeler ve anal ilişkiler (anüste sperm bulunması) AIDS'e yol açabilen faktörler.

afrika'da 1 milyon insanın AIDS'ten öldüğü de bir yalan. O insanlar yetersiz beslenme, ölümcül parazitli suları içmekten ve tüberkloz, malaria, kolera ve typhus gibi hastalıklardan gidiyor, medya "AIDS'ten öldüler" diye yalanı yapıştırıyor!

3'-AZIDO-3'DEOXYTHYMIDINE AZT; Azidothymidine C10H13N5O4 isimli ilacın AIDS'e yol açtığı belirlendi, peki o ilaç kimlere veriliyor? HIV virüsü taşıyanlara! Kaynak: House of Numbers belgeseli.

Peki o halde bu AIDS propagandası neden yapıldı amacı nedir? insanlarda "ya AIDS olduysam" korkusu ile baskı altına alarak sağlık sektörünün kârlarını arttırma, medyada gündem meşgul etme veya elit kesimin insanları korku ile bastırarak daha iyi hükmetmek gibi dahi, amaçları olabilir, sadece tahmin. Geçmiş olsun, fakat fizyolojik sağlık açısından değil, medyada dolaşan herşeye inanma açısından Anladınız siz onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

ABDli basketbolcu Magic Johnson AIDS korkusunun zirvede olduğu 1990'larda "HIV kaptım 6 ay sonra aranızda olmayabilirim" gibi bir basın açıklması yaptı, herif o günden sonra bırakın AIDS olup ölümcül zayıflamayı, balina gibi şişti. Herif öyle büyüdü ki kapıdan geçemiyor, kapıdan hafif dönerek geçebiliyor! Bu HIV demek ki kanda teşhis edilse bile, bir AIDS yapmayan HIV :

Dr. Kary Mullis, Dr. Rodney Richards, Neville Hodgkinson, Rian Malan, Dr. Christian Fiala HIV virüsü AIDS'e yol açıyor deniliyor, fakat HIV'ın AIDS'e yol açtığını gösteren bir bilimsel deney, bir çalışma yok diyor.

Martin Delaney (Project Inform direktörü) AIDS bir sendrom mu,kronik bi hastalık mı, yoksa bir hastalık değil mi, 200 altında T-hücre sayısı mı, politik bir tanım mı, bir sınıflandırma mı ? diye soruyor. sendromların kapsamı genişletilerek 1992'de 12000 olan AIDS'li sayısı 1993'de bir anda 24.000'e fırlıyor! :)

ağır ilaç ve uyuşturucular, Nitrit, kanı kalınlaştırıcı maddeler ve anal ilişkiler (anüste sperm bulunması) AIDS'e yol açabilen faktörler.

afrika'da 1 milyon insanın AIDS'ten öldüğü de bir yalan. O insanlar yetersiz beslenme, ölümcül parazitli suları içmekten ve tüberkloz, malaria, kolera ve typhus gibi hastalıklardan gidiyor, medya "AIDS'ten öldüler" diye yalanı yapıştırıyor!

3'-AZIDO-3'DEOXYTHYMIDINE AZT; Azidothymidine C10H13N5O4 isimli ilacın AIDS'e yol açtığı belirlendi, peki o ilaç kimlere veriliyor? HIV virüsü taşıyanlara! Kaynak: House of Numbers belgeseli.

Peki o halde bu AIDS propagandası neden yapıldı amacı nedir? insanlarda "ya AIDS olduysam" korkusu ile baskı altına alarak sağlık sektörünün kârlarını arttırma, medyada gündem meşgul etme veya elit kesimin insanları korku ile bastırarak daha iyi hükmetmek gibi dahi, amaçları olabilir, sadece tahmin. Geçmiş olsun, fakat fizyolojik sağlık açısından değil, medyada dolaşan herşeye inanma açısından Anladınız siz onu.
    HIV virüsünün olmadığını veya risk oluşturmadığını söylemek çok ciddi bi sorumluluktur.. HIV pozitif durumda insanlarla hiç görüştünüz mü?? o insanlar eğer tedavi edilmemişse nasıl bir çile içine girdiklerini görün.. HIV tedavi edilmese acılı bir ölümle hayatı sonlandırır.. oldukça bulaşıcıdır.. en teselli edilir yanı havadan deriden ağızdan diğer virüslerin bulaşabileceği yollarla bulaşmayıp, enfekte sıvının başka vücuda alınmasıdır..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    HIV pozitif kadın getir, aylarca korunmasız ilişkiye gireyim bana yine birşey olmaz. Fakat ilişki derken "ters" olanı değil. Normal olanı. Hatta onun kanından 100g kadar benim kanıma enjekte et yine birşey olmaz. Cunku insanı öldüren HIV değil. HIV 'ı yok etmek için verilen ilaçlar. aynı sekilde kanser hastasını öldüren şey coğu kez kanserli bölge değil, kanseri yok etmek için verilen kemoterapi adı altındaki korkunç kimyasal ilaçlar radyoterapi adı altında vücudu delik deşik eden ışınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

HIV pozitif kadın getir, aylarca korunmasız ilişkiye gireyim bana yine birşey olmaz. Fakat ilişki derken "ters" olanı değil. Normal olanı. Hatta onun kanından 100g kadar benim kanıma enjekte et yine birşey olmaz. Cunku insanı öldüren HIV değil. HIV 'ı yok etmek için verilen ilaçlar. aynı sekilde kanser hastasını öldüren şey coğu kez kanserli bölge değil, kanseri yok etmek için verilen kemoterapi adı altındaki korkunç kimyasal ilaçlar radyoterapi adı altında vücudu delik deşik eden ışınlar.
    söyledikleriniz konusunda hangi bilimsel araştırmaya dayanıyorsunuz.. mesleğiniz ne gerçekten merak ettim.. ters ilişki tehlikeli ama kanı enjekte etmek tehlikeli değil neden?? bu arada sıvılar litre ile ölçülür.. yani 100g kan olmaz 100ml veya 100cc şeklinde.. kesin bilgi yoksa insanların vebalini alıyorsunuz.. burada yazdıklarınızı okuyup korumasız ilişkiye geçebilecek gençler olabilir..

• Aids olmuşsun toprak atanın yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    ters ilişki tehlikeli ama kanı enjekte etmek tehlikeli değil neden??
    Ters ilişki, görevi dışkı atmak olan bir organı sert bir cisimle zorlayarak bağışıklık sistemini bozmaya gider. Bu tehlikelidir.

Kan özellikle genç insan kanı ise candır, hayattır. Enjekte etmek can verir. Hastanelerde neden kilolarca pardon litrelerce kan kullanılıyor? Hm, diyelim ki genç bir insanın içinde HIV virüsü olan kanı. O kan bana hayat verir. HIV ise birşey yapmaz, cunku HIV'ın AIDS'e yol açtığına dair tek bir bilimsel çalışma yok.

Burada yazdığım şeyleer, birçok kaynakta araştırıp gördüğüm ve kendim de uyguladığım şeyler. Ben korunmasız ilişkiye giriyorum ve yıllardır hiçbirşey olmadı (ah tabi yanıtınızı tahmin edebiliyorum: Sizde birşey olmaması başkasında olmayacağı anlamına gelmez)

AIDS HIV'dan kaynaklı bişey olmaktan cok insanların aklına yerleşmiş bir korku. Ve daha da başka bir yönü var: HIV denen virüsle AIDS olup ölüneceğine inandığım dönemde bir gün hem bağış hem de kontrol (eliza vs) amaçlı kan vermeye gittim, Kızılay'a. Form doldurttular. son 6 ay mı son 1 yıl mı neyse hiç evlilik dışı / korunmasız (bu kısmı tam hatırlamıyorum) ilişkiye girdiniz mi gibi bir soru vardı. Onu evet işaretledim formu aldılar. 1-2dk sonra doktorun odasına cagrıldım. Doktor bir tek kafasında takke olmayan imam tipli birşeydi, cember sakal ve ona uygun ses tonlu. Beni yargılarcasına baktı, fakat aynı zamanda nefretini boşaltırcasına, içinde kalmış sıkıntıların acısını benden çıkartmak istercesine ve sordu: Siz hem tek partner / evlilik dışı ilişkilere girmişsiniz hem de kan vermek istiyorsunuz demek? Kanınızla başkalarının hayatını karartmak mı istiyorsunuz? Sizin kanınız sadece hastalık değil manevi olarak da kirli o yüzden kanınız işimize yaramaz, kanınızı hiçbir zaman almayız, dedi! Doktor ya, beyaz önlük giymiş ya. İmam dinler gibi diniyorum ben de:) Neyse bu hikaye herkese örnek olsun. AIDS ne menem şeymiş ne işlere geliyormuş bilinsin.

• Eğer İstanbulda iseniz burayı https://tetralaboratuvar.com/hiv-testi öneririm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.