Şimdi Ara

HIV pozitif tanısı aldım (HIV hakkında herşey) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
33.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

    rica ederim bende teşekkür ederim hem paylaşma hem bilgilendirme fikir alış verişi için konu açayım dedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

    bu şeyin şakası olmaz :) evli değilim. Evli olanlar için bile ilaçlar o kadar etkili ki hem eşinize bulaştırmayı engelliyor hemde virüssüz çocuk sahibi olmanıza olanak sağlıyor. İlaçlar düzenli kullanıldığı müddetçe bu virüs hiçbir şeye engel değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 19 Mayıs 2023; 20:56:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0ADA69E37

    çok artmasından daha doğal birşey olamaz insanlarımız cahil bilinçsiz malesef bende öyleydim korunmayı sadece istenmeyen gebelikleri önlem için kullanılıyor sanıyorlar cinsel yolla bulaşan hastalıklar çoğunun aklına bile gelmiyor gelse bile ya bize birşey olmaz diyorlar bu tür durumlar hep başkalarının uzaktaki insanların başına gelen şeyler sanıyorlar ama gerçek öyle değil.

    ayrıca Aids evresinde bile uygun tedaviyle toparlanma mümkün. Sifiliz kaynaklı ölüm günümüzde neredeyse yok ama kesinlikle dikkate alınması ve şüpheli bir komplikasyonda hemen test yaptırılması gerekiyor. Uygun antibiyotiklerle kolaylıkla tedavi edilebiliyor.

    Sadece hiv değil birçok hastalık var.

    Geçmişini bilmediğiniz biriyle cinsellik büyük risk bence

    Bekarlar için pek sorun yok ama evliler eşlerini de tehlikeye atıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun, kaşıntı bacak aranda ve cinsel organ çevresinde oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melez_Prens kullanıcısına yanıt

    Evet hocam zaten o şikayetlerden gittim ama hiv ile bağlantısı var mı genital bölge kaşıntısının hiç bilmiyorum doktor bir krem verdi geçti sayılır ama diğer vücut kaşıntıları hiv ile yani bağışıklığın zayıflaması ile ilişkili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-0ADA69E37 G kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba geçmiş olsun, akut dönem denilen kısımda ilk belirti olarak bir şey görmediniz mi soğuk algınlığı grip benzeri belirtiler yazılıyor

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.