Şimdi Ara

Hitman Full Experience Neleri Kapsıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hitman full experience paketi satın almayı düşünüyorumda , öğrendiğmie göre hitman bölümler halinde yayınlanıcakmış.
    İyi peki tamamda , bu gelen bölümleri ben ücretsiz mi alıcam yoksa 150 tl üstüne bide gelen bölümler için para ödeyecek miyim? Yani Full experience paketi nedir bi açıklar mısınız?

• 15 günde bir güncelleme gelecek ücretsiz olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Peki bu güncellemenin içinde bölümler dahil mi ?
    Yani kısa ve net olarak full experienceyi alınca, oyuna tümden sahip olucakmıyım ek para ödemeye gerek kalmaz değilmi sonradan?

Birde 15 günde bir dediniz , kimi arkadaşlar bu yayınlanan bölümlerin yıl sonuna kadar süreceğine söyliyor , yani 1 2 ayda bir çıkıcak falan diyenleride gördüm?
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    İlk bolum zaten 40 tl
    Full alinca tum bolumleri almis oluyorsunuz.
    Ayrica sizi şöyle alalim.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=25478058&p=8596&f=2041

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

Peki bu güncellemenin içinde bölümler dahil mi ?
    Yani kısa ve net olarak full experienceyi alınca, oyuna tümden sahip olucakmıyım ek para ödemeye gerek kalmaz değilmi sonradan?

Birde 15 günde bir dediniz , kimi arkadaşlar bu yayınlanan bölümlerin yıl sonuna kadar süreceğine söyliyor , yani 1 2 ayda bir çıkıcak falan diyenleride gördüm?

Yıl sonuna kadar çıkıcak.

Nisan'da Sapienza , İtalya / Mayısta Marrakesh,Morocco paketleri gelecek hikayenin devamında da Tayland , USA ve Japonya gelecek.

İngilizce varsa ( ki bence Hitman oyunları içinde görevleri ve hikayeyi anlamak için gerekli ) aşşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

The Full Experience gives you everything in HITMAN. You will have access to all locations, all live content, Contracts Mode and additional game updates.  

Upon release players have access to the Intro Pack content - Prologue Mission, the Paris Sanguine Fashion Show, full access to Contracts Mode, Escalation Mode, elusive targets and other live content.

Remaining content will be available as six releases periodically throughout 2016, starting April 2016. As Agent 47, you will perform contract hits on high-profile targets in exotic locations around the world.

Future locations - in April visit Sapienza, Italy and track down a scientist residing in the sunny coastal town. In May, the hustle and bustle of Marrakesh, Morocco. And as the story expands you will travel to Thailand and the USA before concluding in Japan later in 2016.

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Bilginiz için çok sağolun, Ve sanırım şeymiş , sapienza, italya falan yayınlanıcak ama bunlaırn içinde bölümler olucak doğru biliyorum değil mi , topu topuna sadece 5 6 bölüm olmayacak sanırım?
    Ve bu arada oyunu instant gamingden almayı planlıyorum :https://www.instant-gaming.com/en/879-buy-key-steam-hitman-full-experience/
    Bu site güvenilir mi ? steam key yazıyor full experience

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 7 Mart 2016; 19:52:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.