arkadaslar hitman 3 u yeni oynamaya basladim fakat oyun cok yavas basladi zaten oyun hakkinda hicbir fikrim yok denemek icin yuklemistim ama dedigim gibi oyun cok yavas ates edince iki saniye sonra silahi kaldirip rakibini vuruyor acaba sebebi bu post filtering olabilirmi.sesi duyuyorum ama hareket agir kaliyor.Bu arada ekran kartim ge force 5200fx 128 mb.ram ise 256 mb
oyunun grafik motorunda yavaşlık var. Ben de P4 1.7, radeon 9100 128 mb, 256 ram ile de aynı şeyler oluyor. 13 fps ile oynuyordum. Çözünürlüğü 800x600 yapınca anca 24 fps oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: sentry
arkadaslar hitman 3 u yeni oynamaya basladim fakat oyun cok yavas basladi zaten oyun hakkinda hicbir fikrim yok denemek icin yuklemistim ama dedigim gibi oyun cok yavas ates edince iki saniye sonra silahi kaldirip rakibini vuruyor acaba sebebi bu post filtering olabilirmi.sesi duyuyorum ama hareket agir kaliyor.Bu arada ekran kartim ge force 5200fx 128 mb.ram ise 256 mb
arkadaşım kartın o oyuna yetersiz geliyor. ve 256 mb fiziksel bellek de yetersiz oyunda bir sorun yok bende oynadın ama hoşuma gitmedi ayrı konu.
ya ben fazla begenmedim bilmiyorum beni sarsmadı
bir boka benzemiyor oyun oynamaya bile değmez ben biraz oynadım sildim attım kepaze.
sistem gereksinimi yüksek heralde ama kötü yapmışlar oyunu hiç beğenmedim şahsen