Selam millet size bir sorum olucak bilmiyorum aranızda hitman oynayan varmı.Ben oynuyorum ama bi sorun var console çıkmıyo napcaksın konsolu dersiniz şimdi napıcam hile denicem ama konsol açilmio hitman in dir ina girdim hitman.ini yi enableconsole 1 yazdım hatta enable cheats 1 bile yazdım ama konsol monsol yok abi bu sorunlar karşı karşıya kalıp çözümü bulan biri varsa lütfen cevap versin.Bu arada benim hitmanin versiyonu 1.0 mışş. Şimdiden saolun
Yokmu nasıl consolun açılacağını bilen
benimki de 1.0... hile kullanma ama kullanmak istersen bi avault.com a bak
cins bi oyun be ya!
bu oyunun betası -gerçeği nasıl ayırt edilecek arkadaşlar?
belki CD yi taktığında install kısmındaki directx versiyonundan nlaşılabilir. Ben ilk beta versiyonunu aldığımda dx 8.0a vardı, şimdikinde ise 8.1 versiyonu var. Ayrıca bu oyun bana zevk vermedi, bilmiyorum neden?
Oyunun konusu ve görevler aslında çok iyi fakat bu hitman 2 de yavaş yürüme işi çok sıkıyor.Özelliklede expert seviyesinde her zaman yavaşyürümek gerkiyor aksi taktirde bütün guardlar başınıza toplanıyor.Yavaş yürüme yüzünden de oyun çok şey kaybetmiş bu yüzden insan hile yapmak zorunda kalıyo.Bir konsolu açsam rahat rahat oyniyacam hitmani ama....
yavaş yürüme normal de de var.. şu an Hakayomo'nun peşindeyim..(hani şu hidden passageı bulmamız gerekenkinden sonraki) sanırım 7.bölüm ünvanlarım: 1.Level : Slayer 2.level : Postal 3.Level : professional 4.level : cleaner 5.level : mass murderer 6.level : mass murderer (olmayabilir de bu )
[Deleted by Admins]
kesinlikle katılmıyorum! kendi görüşüm: commandos 2 den sonra kafama göre takır takır oynadığım ilk oyun...
ve çok zorlaşmış ilk bölümü bile geçemedim
Cherokee nbr lan gelsene icq ya biraz
Abi 2. bölümde galiba hani 2nd basementtan birini kurtarman gerekiyor ya ben gittimilk önce 1.ci basementa orda control odasını falan girdim adamları çldürdüm sesizce sonra serverları disable yaptım kameraları falan daha sonra 2.basementa gittim camlı odada camı kırdım ajanı kurtardım ordaki adamı öldürdüm sonra tekrar 1.ci basementa gittim orda duvarı patlatmam mı gerekiyor gidiyorum bombayı armed yapıyorum sonra remote controlle patlatmaya basıyorum ama patlamıyor neden böyle gıcık oldum ya
xeo sen sanırım geçtin bu bölümü geçtiysen lütfen yardım et
hocam sen tıklayınca armed der! ama olmaz... yapman gereken basbayağı G tuşu ile yere bırakman (ama iyice dibine) sonra koştur babam koştur kanalizasyonda...orda açılmayan bi kapı var..orda yanındaki adam açıyor.. bu arada yanlış değilsem 11.bölümdeyim..heh atalım azcık hava
At bakalım havanı ama ben 1 saatte bu bölüme geldim başka oynamadım onuda belirteyim heh heh heh :)
Bu arada saol demeyi unutmuşum eywallah arkadaş.....
evet,saat 3te /bugün/ oyun bitti.öyle sabah akşam da oynamadım.. o kadar uzun değil...en son 17.görevde fln 1saat.55 dk yazıyordu.tabi bu bitirdiğim haklardaki süreler...biraz da denemeleri saysak durun rütbelerimi yazayım (ben biraz aksiyon oynadım,yakında stealth oynicam) Slayer Postal Professional * Cleaner Mass Murderer (toplu cinayet eheh) Mass M. Mass M. Mass M. Mass M. Expert Hatchet Man Mass M. ** Mass M. Mass M. *** Hired Gun Professional Professional Hired Gun -bilinmiyor,bu son görevde yazmıyorlar...-
*.3dk sürdü **.1 dk 51 sn sürdü *** 2 dk 1 sn sürdü. inanmayana save yollarım ha!! (Sadece son 3 bölümün save i var bölüm sonunda öğrenebiliyorsnuz.. ayrıca son video süper.. forget the past..
ilk kilise bölümünü de sayarsanız 21 bölüm var.. vallahi o kadar sıkan bi bölüm olmadı ama sniper konusunda kazmalığımı "Konvoylu" bölümde gösterdim... ama 3 mü 4.bölüm mü ne acayip komik oldu... aynı hitman 1 deki gibi iki arkadaş kare parkın etrafında korumalar var orda buluşuyorlar ve birbirlerine sarılıyorlar..ben de tam o anda sarıldıklarında tak sniperla ikisini birden ehhehe tabi her bölüm için ben 2şer çözüm buldum..daha da çok..bomba koyma atma of..süper bi oyun ya takıldığınız yer olursa burdayım ;)