Şimdi Ara

hitler motor yakıt tüketimim 6.9 litre (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 dakikalık bir tafige girdiginizde o 10 litre olur merak etmeyin.Ondan sonra da indirene kadar göbeginiz catlar. O yüzden lpg takılana kadar dayanmaya bakın.
    Volkswagen artık yanlışından döndü ve Golf 7ye bu motoru eklemedi bile.

Ekleme:Ayrıca 7 litre uzun yolda iyi bir rakam değil.Biraz tasarruflu kullanılırsa herhangi bir benzinli motor 6-6.5 arasına iner.Bundan önceki aracım 2005 Corollaydı.Gaz pedalıyla oynamazda ayağını sabitlersen 5.5 litreye kadar düşüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeneryongur -- 22 Eylül 2012; 21:26:42 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 22 Eylül 2012; 23:12:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Şu motoru övenleri anlayamıyorum hem performansı düşük hem yakıt tüketimi fazla
    Şehirler arası yolda zaten aracınızı tanıyorsanız çok rahat az yaktırabilirsiniz.Önemli olan şehiriçi dur kalklarda ne oluyor?
    Ben 1.4 Tsi 122hp kullanıyorum.Hem performansı 1.6dan iyi hemde tüketim değerleri.

Ekleme:Ayrıca 7 litre uzun yolda iyi bir rakam değil.Biraz tasarruflu kullanılırsa herhangi bir benzinli motor 6-6.5 arasına iner.Bundan önceki aracım 2005 Corollaydı.Gaz pedalıyla oynamazda ayağını sabitlersen 5.5 litreye kadar düşüyordu

rakam şehir dışı rakamı deil ki karma ve şehir içi ağırliklı dün ankara kırikkale yaptım toplam 160km giderken 5.1dönüştede 6.0 ile döndüm ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Şu motoru övenleri anlayamıyorum hem performansı düşük hem yakıt tüketimi fazla
    Şehirler arası yolda zaten aracınızı tanıyorsanız çok rahat az yaktırabilirsiniz.Önemli olan şehiriçi dur kalklarda ne oluyor?
    Ben 1.4 Tsi 122hp kullanıyorum.Hem performansı 1.6dan iyi hemde tüketim değerleri.

rakam şehir dışı rakamı deil ki karma ve şehir içi ağırliklı dün ankara kırikkale yaptım toplam 160km giderken 5.1dönüştede 6.0 ile döndüm ....

E o zaman ortalama 5.5 litre olmalı?

• yav her seferinde ciddiye almayayım cevap vermeyeyim diye zor tutuyorum kendimi ama şunu söylemeliyimki bu forumda üslubu bozuk çok adam var.ya adam hitler alır mussolini alır çok yakar az yakar kime ne arkadaş?sürekli bir dalga geçme sevdası.konu volkswagen olunca hep bir hazımsızlık.hadi markayı da geçtim.insanların tercihlerine alaycı ve şiddet içeren tavırlarla yaklaşamaz kimse.isteyen adam sıfır araba alır motoru hitler olur,isteyen anadol alır kime ne?Yani bu kadar millet bilmiyor malın iyisini de siz biliyorsunuz dünkü çömezlerDoğru düzgün arkadaşlar da çok forumda üstlerine alınmasınlar lütfen.Hedef aldığım tipler herkesin malumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

yav her seferinde ciddiye almayayım cevap vermeyeyim diye zor tutuyorum kendimi ama şunu söylemeliyimki bu forumda üslubu bozuk çok adam var.ya adam hitler alır mussolini alır çok yakar az yakar kime ne arkadaş?sürekli bir dalga geçme sevdası.konu volkswagen olunca hep bir hazımsızlık.hadi markayı da geçtim.insanların tercihlerine alaycı ve şiddet içeren tavırlarla yaklaşamaz kimse.isteyen adam sıfır araba alır motoru hitler olur,isteyen anadol alır kime ne?Yani bu kadar millet bilmiyor malın iyisini de siz biliyorsunuz dünkü çömezlerDoğru düzgün arkadaşlar da çok forumda üstlerine alınmasınlar lütfen.Hedef aldığım tipler herkesin malumu

• Hitler Golf5 otomatik şanzıman aracımı istanbul şehiriçi 9-10 lt ve üzeri yaktığı için sattım.Uzun yolda iyi ancak şehiriçinde 9-10 lt altını hiç görmedim.Lpg takmadım.Lpg ile nispeten kabul edilebilir ancak lpgsiz binilmez..

Orijinalden alıntı: `bELa

uzun yol veya sakin, ışıksız trafikte değerler normal. şehir içinde 6.9 hitler motor için imkansız

şehir içinde 6.9 litre yakan 1.6 atmosferik söyle de görelim o zaman?var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

quote:

uzun yol veya sakin, ışıksız trafikte değerler normal. şehir içinde 6.9 hitler motor için imkansız

senersongur'un city'si..

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

quote:

senersongur'un city'si..

Jazzgır var.

• Arkadaşın 1.6 MPI motorlu otomatik borasi ile sakin şekilde şehir içinde gittik bugun 13 lt civarındaydı hep tüketim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagajı dolu içinde 4 yetişin 75 kiloluk 1 tane gencin olduğu civic ile balıkesir paşaalanından izmir bornovaya kadar 5.4 ortalama ile girdim nasıl girdim düz yolda sabitleyici 115de sabitti bayırlarda sabitleyiciyi çıkartıp gaza hafifce dokundum gerekirse 50-60 a kadar düştüm ama 5.4 ile girdim. Susurluk-İzmir/Urla arasını ise yaklaşık 285 km olan yoluda 2saat 15 dakikada aldım o sırada ortalamam 7.6 olmuştu tabi Demem şu ki ayağınıza hakim olabilirseniz bu tür araçlar gerçekten çok az yakıyorlar. Benzin pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Özellikle vw nın yol bilgisayarı büyük sapma ile çalışıyor yanı %10 kadar değil,çok daha fazla.O açıdan depo doldurup yapılacak ölçümle çok daha fazla doğru ve bilgi verme açısından bilgilendirici olacaktır.

Katılıyorum Ben son 3 ölçümümü dikkatli bir biçimde yaptım yol bilgisayarı ile gerçek tüketim arasında 0,6-0,8lt kadar yukarı sapma var

Orijinalden alıntı: senersongur

Benim araç 1.4.
    5.7 ile bu aralar geziyorum. Karma ortalama.

1.6 dizel ile 5.6 ortalamadayım suan. Helal size ;)

• Vw golf,passat almak istiyordum,Bir baktim golf 6 sifir 36.000 tl imis.aldim 1 tane,sehir disi 2000 km yaptim.6.7 lt yakmis.sonradan Hitler motormus,be lpg ye tame uyumluymus oldugu ogrendim.keyfim 2 Ye katladi.bu paraya golfa biniyorsam,motor 100 yillik olsa ne olur.tuketim,performans,yakin rakipleriylede benzer.bu paraya aveo dizel var,istiyen onu alsin,4.8 yakiyormus.

Orijinalden alıntı: pulpa

quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

Araçları alırken sadece tasarım,marka ve kalite ön planda olmamalı genelde atladığımız bir konu var ki o da motor teknolojisi 2012 model araç alıyoruz üstünde ki motor hangi yılın teknolojisi ?

Alan arkadaşa saygı duyarım tabii ki o ayrı ama piyasada bu kadar kaliteli motor varken gidip eski bir motora sırf kasasını yada kalitesini beğendiğim için o kadar para verilmesi taraftarı değilim.

1.33 Corolla bu araçtan dahamı kötü gidiyordu merak ediyorum açıkçası ?

1.33corolla bu araca göre kötü deil berbat bir araçtı ve hayatımın hatasıydı.....araçlara bindiyseniz biliyorsanız konuşalım yoksa buradaki yorumlarla hareket etmeyelim....

corolla 1.33 2000 km kullandıktan sonra satıp kurtulan biri olarak dediklerinize katılıyorum. ayrıca hitler motoru 10 yıllık kullanım tecrübemle bunu söylüyorum.

• oldukca iyiymiş , ben burdan duyduğum hitler motor tabiriyle söylenen motorun 10 -11 litre yakacagini ancak durumun lpg ile dengelenerek kabul edilebilir sınırlar içerisinde sorunsuzca kullanilacagini düşünmüştüm .

benzinli araç 5 litre de yaksa son zamlardan sonra gercekten zor binmek.

LPG candır .

bundan ötürüde en sorunsuz uyumlu araç (motorda) canan .

manuel e razi olsam alacagim araçtir .

Dsg'lisi varmi bilmiyorum hitler in ama dsg ye ne param var nede burda yazilip çizilenlerden sonra güvenim

Dsg li araç kullandim 4000 km kadar oldukca konforlu sorunsuzdu fakat 4000 km işin başi bende biliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 24 Eylül 2012; 10:52:21 >

şehir içi kullanmayın ama
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.