Şimdi Ara

Hitler'in gizli jeti bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu jetin tüm testleri bitmiş ve uçuşa hazır hale gelmiş olsaydı, 2. Dünya Savaşını Naziler kazanacaktıİNTERNETHABER/Dış Haberler

1944 yılında yapımına başlanmış olan Ho 2-29 savaş uçağının, 50 yıl sonra ABD tesislerinde olduğu ortaya çıktı.

ABD ordusunun kullandığı B-2 bombardıman uçaklarına benzerliğiyle şaşırtan jet, Hitler'in emri ile yapılmaya başlanmıştı.

Döneminin teknolojisinin çok üstünde olan, özel yapım bu bombardıman uçağını, Naziler savaşı kazanmak için yeni silahlara ihtiyaçları olduğunu düşündüklerinde geliştirmeye başladılar.

1943 yılında Hitler'in emriyle pilotlar Reimar ve Walter Horten jetin yapımına başladılar. 44 metre kanat uzunluğuna sahip olan bu uçak, radarlara yakalanmayacak ve Nazileri amaçlarına ulaştıracaktı. Neyse ki uçağın tüm testleri bitmeden, savaş bitti.

Uçağın en önemli özelliklerinden biri BMW 003 motor gücünün kullanılmış olmasıydı. Reimar Horten bir diğer fikri de rüzgara dirençli olarak geliştirdikleri bu uçağın yüzeyini kömür tozu ve ahşap tutkalıyla kaplamaktı.

Yapımında 2500 insanın çalıştığı ve 250 bin dolara mal olan gizli Nazi mucizesi 1944 yılına geldiğinde kullanılmaya hazır değildi ama görünmezlik testleri bile yapılmıştı.

ABD'nin görüzmez uçakları ilk olarak 1980'lerin başında yapılmıştı ve HO 2-29 modelinin neredeyse aynısı olan model F-117A Nighthawk'tı. Oysa Naziler Ho 2-29'u 1944 yılında yapmışlardı.

Şimdiye kadar gün yüzüne çıkartılmayan bu özel jetin, ABD'nin kendi uçaklarını tasarlarken faydalandığı kaynak olduğu da National Geographic kanalında özel bir belgeselle gösterilecek

Hitler'in gizli jeti bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreilly -- 8 Temmuz 2009; 12:49:52 >

• şu naziler savaşı kazansaydı teknolojide ne değiliklikler olacaktı nasıl silahlar yapılacaktı acaba
  • şu abd yokmu çok kıl oluyorum bu ülkeye
  • Bu uçağın aynısı, Air Conflicts oyununda Nazilerde var. Ve bu uçakla neler neler yaptım ben. Tek seferde 8 mermi atabiliyor. 4 makinelisi var. Füze atımı mevcut. Yere bomba bırakabiliyor. Oyunda.

Gerçekte kullanılmışmı peki bu uçak ?
  • Püff bu Almanlar süper ya jet'e bak ama biraz maket gibi duruyor ya :S eğer gerçekse harbi Almanlar çok zeki gerçekten.... o görünmezlik dediği radara yakalanmama olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwight Stifler

Bu uçağın aynısı, Air Conflicts oyununda Nazilerde var. Ve bu uçakla neler neler yaptım ben. Tek seferde 8 mermi atabiliyor. 4 makinelisi var. Füze atımı mevcut. Yere bomba bırakabiliyor. Oyunda.

Gerçekte kullanılmışmı peki bu uçak ?

kullanilsa zaten savasi kazanirlardi
  • Hitlerin hayatıdır savaş. Yaşasaydı vuracak bir yer bulurdu mutlaka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

Hitlerin hayatıdır savaş. Yaşasaydı vuracak bir yer bulurdu mutlaka.

son hedefi bizdik
  • Yahudi lobisi olmazdı.Bu sefer de Nazi lobisi olurdu ya neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

şu naziler savaşı kazansaydı teknolojide ne değiliklikler olacaktı nasıl silahlar yapılacaktı acaba

Aynen adamlar yokdan bir ordu kurdular ve o ordudaki silahlar kimsede yokdu panzerlerden tut savaş uçaklarına karadan karaya füzeler felan savaş gemileri denizaltıları gerçekden savaş devam etseydi acaba daha neler yapacaklardı.
  • Hitlerin azmi ve almanların zekası.Savaşdan sıkılan hain generaller olmasaydı savaş hala devsam ederdi.
  • Hitler 3 esir yakalar: ingiliz, fransız ve bir yahudi..
    "size soru soracağım, bilirseniz bırakacağım" der Hitler, ve ingilize sorar:
    - Titanik kaç yılında battı?
    hemen cevaplar ingiliz: 1912
    bildiği için serbest bırakır ingilizi ve fransıza sorar bu kez:
    - Titanikte kaç kişi öldü?
    hemen cevaplar fransız: 1050
    bildiği için fransız da artık özgürdür ve yahudiye döner:
    - say lan isimlerini !

aklıma bu fıkra geldi Hitler deyince
  • bu uçağın varlığı zaten yıllardır biliniyor + bknz il-2 oynayan bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: GİGATURK

Hitler 3 esir yakalar: ingiliz, fransız ve bir yahudi..
    "size soru soracağım, bilirseniz bırakacağım" der Hitler, ve ingilize sorar:
    - Titanik kaç yılında battı?
    hemen cevaplar ingiliz: 1912
    bildiği için serbest bırakır ingilizi ve fransıza sorar bu kez:
    - Titanikte kaç kişi öldü?
    hemen cevaplar fransız: 1050
    bildiği için fransız da artık özgürdür ve yahudiye döner:
    - say lan isimlerini !

aklıma bu fıkra geldi Hitler deyince

Güzelmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

bu uçağın varlığı zaten yıllardır biliniyor + bknz il-2 oynayan bilir

Bu ucak efsaneydi :D

hatta bazi cevreler yakinda bunun icinde bir efsane bulurlar " ilk hayalet ucagi , erbakan almanlar icin yapmis " :)
    malum f-16 lardan denizaltilara kadar bir cok sistem yapmis , bir biz goremedik
  • Gün gelicek tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfrediceksiniz
    Adolf Hitler
    Senin ben taa Adolf gibi bilmem ne yapıyım orta doğudakileri niye bıraktın la onlardanda şampuan yapsaydın ya II. Dünya Savaşını ne sıkılan generaller kaybettirdi nede almanlar nede hitler II. Dünya savaşını almanyanın kaybetmesinin tek nedeni salak japonlar oldu hayatları boyunca yapacakları tüm mallığı bir savaş sırasında yaptılar ondan sonrada tüm mallıkları yaptıkları için böyle zeki insanlar olup çıktılar eğer japonya pearl harbora saldırmamış olsaydı belki bunları yazamıyor olurduk ya da almanlar amerika ve avrupalıları yenerdi bizde almanları yenerdik amerika tırsıyordu zorla savaşa çektiler amerika savaşa girincede doğal olarak almanlar kaybettiler bu gün benzer bir olay bu günde yaşanıyor israil amerikayı iranı vurması için kışkırtmaya çalışıyor ama amerika iranın ne oldugunu biliyor eğer bu gün iran yerine mısır ve ya suriye nüklleer füze yapmaya kalkışsaydı amerikada israilde daha o an girerdi çok bilmiş adolf hitlerin bir numaralı kankası benim görüşlerim bunlar saygılar

• death glider a benziyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

Gün gelicek tüm yahudileri öldürmediğim için bana küfrediceksiniz
    Adolf Hitler
    Senin ben taa Adolf gibi bilmem ne yapıyım orta doğudakileri niye bıraktın la onlardanda şampuan yapsaydın ya II. Dünya Savaşını ne sıkılan generaller kaybettirdi nede almanlar nede hitler II. Dünya savaşını almanyanın kaybetmesinin tek nedeni salak japonlar oldu hayatları boyunca yapacakları tüm mallığı bir savaş sırasında yaptılar ondan sonrada tüm mallıkları yaptıkları için böyle zeki insanlar olup çıktılar eğer japonya pearl harbora saldırmamış olsaydı belki bunları yazamıyor olurduk ya da almanlar amerika ve avrupalıları yenerdi bizde almanları yenerdik amerika tırsıyordu zorla savaşa çektiler amerika savaşa girincede doğal olarak almanlar kaybettiler bu gün benzer bir olay bu günde yaşanıyor israil amerikayı iranı vurması için kışkırtmaya çalışıyor ama amerika iranın ne oldugunu biliyor eğer bu gün iran yerine mısır ve ya suriye nüklleer füze yapmaya kalkışsaydı amerikada israilde daha o an girerdi çok bilmiş adolf hitlerin bir numaralı kankası benim görüşlerim bunlar saygılar

• doğrusu o tarihte böyle bir gelişme birazCIK güç gibi duruyor ama genede bilemiyoruz tabi.. hitler bu yapar mı yapar.. benimde aklıma şöyle bir sözü geldi. konuyla alakasız ama gelecekle alakalı sanırım:

"Bir gün gelecek, yahudileri tamamen ortadan kaldıramadığım için bana küfredeceksiniz."
  • sana yeterince küfür edildi aslanım.neden çünkü yahudileri sen başımıza bela ettin...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.