Şimdi Ara

Hitler'in Aryan Irk Mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konunun hala tartışılması çok gereksiz değil mi? Aryan ırk sarışın, uzun boylu, geniş omuzlu renkli gözlüdür ve gelmiş geçmiş en yüksek ırk olduğu bütün medeniyeti bu karışmamış ırkın kurduğu iddaası nasıl olurda hala bazı çevrelerce tartışılır veya kabul görür anlam veremiyorum. Bir çok dehanın biyografisi buna karşı tez değil midir? Leonardo Da Vinci, Galileo Galilei, Isaac Newton, John Locke, Goethe, Sigmund Freud, Nikola Tesla, Albert Einstein, Dennis Ritchie, Steve Jobs gibi insanlar ne sarışındır ne de renkli gözlüdür ve bir kısmı da melezdir ama hepsi büyük işler yapmışlardır veya büyük dehalardır. Bu örnekler bile bu tezi çürütmeye yetmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agos -- 16 Kasım 2013; 17:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oysa "Ayran" olarak okuyup ne umutlarla girmiştim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabında ki Ari Irk tanımı ile alakası da yok Hitler'in

Geniş omuzlar sarı saç mavi göz uzun boy belirgin yüz hatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 16 Kasım 2013; 18:02:16 >
  • Ben de tam o sayfasını okuyordum Piyon'un

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Kitabında ki Ari Irk tanımı ile alakası da yok Hitler'in

Geniş omuzlar sarı saç mavi göz uzun boy belirgin yüz hatları

Bir de Almanlarda da bu tabire uyan insan çok az ki. Kuzey Almanya'da var böyle tipler onlar da fazla değil. Güney Almanya zaten kahverengi saçlı, şişman, orta boylu insanların memleketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agos -- 16 Kasım 2013; 18:21:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aryan ırk almanlar üzerinde değil İskandinav ırkı için bir tabirdir zaten kayıp ülke atlantiste ortaya çıktığı savunulmaktadır ve daha sonra İskandinav ülkelerinen almnlara geçtiği şu andada en büyük temsilcisinin almanlar olduğu düşünülmekte (hitler böyle düşünmüş en azından :D)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.