Şimdi Ara

Hitachi R-W660PRU3 Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni eve geçtiğimden dolayı bu ürünü almayı düşünüyorum.Enplus'ta gördüm.Hacmi ve fiyatı(3500tl) bana uygun geldi.Alıp kullanan veya bu ürün hakkında bilgisi olan var mı artıları-eksileri nelerdir?

- Gardrop tipi olanlara göre soğutucu kısmı daha kullanışlı.
    - Kompresörde 4 kademe var, birinci kademe hariç biraz sesli. Mutfak içinde dikkatinizi çeker sadece. Fanlar sessiz.
    - Sebzeleri vs iyi saklıyor, su haznesi küçük ( 1.2 L ) ama oldukça pratik ve koku vs yapmıyor.
    @sercos güzel bilgiler teşekkürler...Bu ve diğer hitachi dolaplarda beni en çok etkileyen tasarım ve malzeme kalitesi bu konuda orta seviye diğer dolaplardan ayrıldığını düşünüyorum.Ayrıca soğutma bölümündeki bölüme et koysam 1 hafta saklar mı acaba?Test edebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 10 Mayıs 2016; 22:05:22 >

Orijinalden alıntı: blackeyes

Benim ilk dolabım sebzeleri doldurmaya başlamıştı.Değişti bir üst modele geçtik.1 sene sonra dolapta gene aynı sorun başladı.Almayın aldırmayın

Baya baya bu dolabı düşünüyordum, önce sesle ilgili yazılan yorumu sonrasında sizin yazdığınızı okuyunca iyice soğudum. Başka hangi markayı önerirsiniz dolapta bütçeyi biraz daha arttırabilrim.

Hocam sarp,Liebherr arçelik

Hocam sharp türkiye pazarından çekiliyormuş, forumdan bazı arkadaşların aldığıhttp://www.teknosa.com/urunler/120460299/sharp-sj-fp810v-st-gardrop-buzdolabi?gclid=CKH22_KR0swCFUqeGwodVGsNyg&gclsrc=aw.ds modeli de düşünüyorum, Ama Trden çıktıktan sonra servis işi sıkıntılı olacakmış gibime geliyor.
    Arçelik hiç bakmadım, Arçelik'in hangi serilerini tavsiye edersiniz?
    Liebherr'e mağazada bakmıştım geniş hacimli olanlar genelde genişlik olarak 89cm'in üstündeydi. O da maalesef mutfağa sığmıyor.

• mso2172 M kullanıcısına yanıt
    hocam Arçelik model olarak bilmiyorum sadece servis ve yaygınlık nedeniyle söyledim.Bazı kişilerde LG yi öneriyor.Birde LG ye bakın isterseniz.
  • quote:

Benim ilk dolabım sebzeleri doldurmaya başlamıştı.Değişti bir üst modele geçtik.1 sene sonra dolapta gene aynı sorun başladı.Almayın aldırmayın

Muhtemelen sizinkinde ısıtıcısız damper termostat var ve soğuk havadan dolayı bozuldu, servise söyleyin ısıtıcılı olan yeni modelden taksın. Bu başka markalarda da oluyor, sorduğumda yeni olanlarda ısıtıcılı damper termostat olduğunu ve sorun çıkmadığını söylediler.
  • bu benim ikinci dolabım ve daha büyük model.İlk gelen modelde ayrıca ses sorunu vardı.Bunu fabrikaya sorduklarında ilk üretilen serilerde kompresöre izolasyon yapılmadığı için sesli çalıştığı belirtildi.İkinci dolapta motor termoflex benzeri bir malzeme ile sarılmıştı.
    Açıkçası dolaptan soğudum.Her 2 dolabında aynı arızayı vermesi üretim hattında bir sıkıntı olduğunu net gösteriyor.Bu nedenle para iadesi için elimden geleni yapıcam.
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Evet yeni olanlar izolasyonlu geliyor, benimki de izolasyonlu ve damper termostat ısıtıcılı. İade edecekseniz Sharp ve LG bakabilirsin, kullanıcılar genelde memnun.

Orijinalden alıntı: sercos

Evet yeni olanlar izolasyonlu geliyor, benimki de izolasyonlu ve damper termostat ısıtıcılı. İade edecekseniz Sharp ve LG bakabilirsin, kullanıcılar genelde memnun.

damper termostat ısıtıcı dada sıkıntı var demek ki.çünkü bana yeni gelen izolasyonlu modelden.
  • hcam cihaz değişikliği düşünüyosanız kesinlikle bosch veya siemens bakmalısınız cihazları hem kaliteli hemde servisleri cok itina ile çalışıyolar aynı gun mudahale edip cihazındaki sorunu çözüyolar
  • 2016bda almıştık 10 yıl dolmak.uzere sebil bozuldu enplus bayilikden çekilmiş galiba servis de sıkıntılı gibi bazı yerlerde okudum başına gelen varmı 10 yıl parça bulundurma zorunluluğu var diye biliyorum zaten 10 yıl motor garantisi vardı

• E Plus hala servis hizmeti veriyor diye biliyorum. Bu arada bu dolaplar aslında Tayland üretimli. Ve bu Tayland‘daki fabrikayı ve Hitachi buzdolabını dünyada Arçelik satın almış durumda. Yalnız Türkiye’deki Arçelik destek vermiyor. Daha önce ben dolabın kapak lastiğini değiştirmek istediğimde bana ellerinde olmadığını ve getirtmelere gerekirse çok ciddi bir fiyat vermem gerektiğini söylemişlerdi. Ben de bununla ilgili olaraktan bu Arçelik’in yurt dışı operasyonu ile iletişime geçtim. Size bilgiyi paylaşıyorum. Oraya bir mail atıp belki bir çözüm üretebilirsiniz.

customer.care@arcelik-hitachi.com

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.