Şimdi Ara

HITACHI KLİMADA GECE MODU PROBLEMİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl 10000'lik hitachi İnverter klima aldım. Kışın sürekli çalışıyor ve çok memnunum. Ancak gece yatarken gece moduna alıyorum 1 saat sonra hava yönlendirme kanadı kendiliğinden yukarı kalkıyor. Kışın ısıtmada bu kanadın aşağı doğru üflemesi gerekiyor. 1 saat sonra kendiliğindn yukarı kalkınca tavanı ısıtmaya başlıyor tabiiki. Bu durumu nasıl önleyebilirim bilen var mı acaba?

• zannedersem 1 saat sonra ortam derecesini hissetmiş olup dış ünite kendini ekonomik moda almıştır içersinin ortam ısısını korumak için hem sessiz hem size çarpmasını engellemek amacıyla klimanın kendi kendine aldığı bir önlem olarak sanıyorum servise bi tlfn açarsanız bilgilendirirler ;)
  • uyku yada gece modu siz 7 saate kadar ayarladıgınız için yavaş yavaş ısıyı düşürmeye başladıgı için siz üşümeyin diye flapları yukarı çeviriyor,zaten siz gece yatarken bu moda aldıgınız için bunun sizi rahatsız etmemesi lazım bende kullanıyorum diger evimde 10000 byu ınverter japon olan,durum aynıdır,endişe edecek bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gree Klima Düşük Fan modu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.