8mb la 16mb arasında bir fark olmadıgı konusunda m@ymunkral ' la katılıyorum . Diskleri 16mb diye aldım 8mb cıktıgında uzerinde bile durmadım bis farketmiyor cunku. oyuzden cok kafayı takacak bir durum degil.
quote:
Orjinalden alıntı: tekken
8mb la 16mb arasında bir fark olmadıgı konusunda m@ymunkral ' la katılıyorum . Diskleri 16mb diye aldım 8mb cıktıgında uzerinde bile durmadım bis farketmiyor cunku. oyuzden cok kafayı takacak bir durum degil.
çok sağolun beyler ya iyiki sizler varsınız baya bi çıldırma derecelerine geldim . ama seageate alıcam galiba bu dikey teknolojili 16 yada 32 mb cacheli sesiz olanı hangisi bu dikey teknolojililerden acaba bide çin le tayland versiyonları varmış hangisini almam lazım piyasada çin var hep tayland yok galiba ...tavisyenz ne olur bana seageta dikey teknolojili 500 gb olanlardan sesiz olanı ?
hitachi ve samsung ortak üretim yapıyorlar bir nevi birleştiler.
quote:
Orjinalden alıntı: üstad
hitachi ve samsung ortak üretim yapıyorlar bir nevi birleştiler.
hmmm ....
zamanında efsane quantum diskleri hitachi üretiyordu sanırım şimdilerde ise bende kullanıyorum 500gblık disklerini seagate den daha serin samsungdan daha sessiz, bildigim kadarıylan lg samsung ve gigiabyte notebookların içindede kullanılıyor hitachi marka diskler
quote:
Orjinalden alıntı: tibuk
zamanında efsane quantum diskleri hitachi üretiyordu sanırım şimdilerde ise bende kullanıyorum 500gblık disklerini seagate den daha serin samsungdan daha sessiz, bildigim kadarıylan lg samsung ve gigiabyte notebookların içindede kullanılıyor hitachi marka diskler
perfomansa bişey demiyecenmi peki ondan hızlı bundan yavaş felan =?=
yeni bilgisayarım için aldığım hitachi bad sectörlü çıktı alalı 1.5 ay olmuşken belki tek bu ürüne olan bişedir arantiye verdimm yerine vestern digital yolladılar bakalım onu takıcam
seagate de samsungda güzel
mrb bende 55 adet 1 tb HİTACHİ marka harddiskler var kayıt cihazlarında kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yok çok güzel çalışıyor sitemde de satışa sundumwww.maxiguvenlik.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme