Şimdi Ara

HIS'mi XFX'mi SAPPHIRE'mi PowerColor'mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta gördüğümüz bu 4 AMD partnerlerinin sizce hangisi AMD kartlarını daha iyi geliştiriyor.Bir kaç fikre sahip olan beni bu konuda bilgilendiricek arkadaşlar varsa rica ediyorum birşeyler yazsınlar. :) (Konuyu daha çok 6970 üzerinden alırsanız sevinirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcanuygun -- 21 Ocak 2011; 17:00:47 >

• Eğer bir kart alacasanız sistemini bütçenizi ve güç kaynağını yaz yok almayacam iş olsun diye açtım dersen 1. HIS 2. XFX derim.
  • hangisi uygunsa onu al
  • Pcb farklı olmadıktan sonra bir önemi yok..
  • Asus'u da unuttun x)

HIS'mi XFX'mi SAPPHIRE'mi PowerColor'mı Asus'mu olmasi gerekiyordu
  • hangisinin garantisi 3 yıl ise onu al...

çok yararı dokunuyor, ummadığın anda...
  • HİS ve ya XFX 1 numaradır.Parça kalitesi dışında zaten diğer özellikler eşit olduğu için bi garantiye göre düşünülürse eğer his ve xfx in distribitörü daha iyi olduğu için his yada xfx almak daha mantıklıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    GeForce 210 Mu GeForce 9500GT Mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @hapocod iş olsun diye yazmıcağımı biliyorsunuz sanırsam bütçeme gelirse yeterince param var merak etmeyin :) önemli olan soruları cevaplamaktır ve soru sormaktır sorulara cevap verecekseniz cevabınızı yazın boşu boşuna yaygaraya ve boş lafa gerek yok.
  • Sorduğun şeylere cevap verdim. Konuyu cevap verebileceğimiz seviyede gerekli bilgileri yazarak açarsan gerekli cevabı veririz.

İyi forumlar.
  • Bütün referans tasarımların a markasından z markasına kadar komponentleri aynıdır.
  • His ve powercolor kaliteli malzeme kullanır gözü kapalı alabilirsin, xfx ati kartları 1-2 senedir üretmeye başladı ancak eski nvidia kartlarını ve bugünkü ati kartlarını kullananlar bilirler her yerinden kalite akar, ama sapphire kartlarda kaba işçilik, kötü malzeme, bol miktarda vpu recover olaylarıaşırı ısınma fan sesi vs. ben dahil çok arkadaşın başına geldğini bilirim.(sapphire destek forumlarına bakınız) en çok ati kartı sapphire üretir, ama nitelikden değil sayıdan kazanır, şansın varsa iyisi sorunsuzu da denk geldiği olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 23 Ocak 2011; 15:04:32 >
  • Ortak özellikleride fanlarının aşırı sesli olmasıdır.Eğer referans tasarımdan bahsediyorsan.Ki powercolorun pcs+ modelleri bile sesli gerçi kendimden biliyorum.Gigabyte derim...
  • Ati kartların stok soğutucusu kabus gibidir zaten, bunu cümle alem biliyodur diye bahsetmeye gerek duymadım
  • Referans kartlar mi? eger ki referans kartlarsa markasinin onemi yok...
  • Valla her ekran kartı markasının 1 numaralı üreticisi oluyor. nVidia'nın EVGA'dır mesela. Powercolor da AMD'nin 1 numaralı üreticisidir sanıyorum ki AMD'den başka kartlar üretmiyor Powercolor. Bir de HD6990 model ekran kartının sıvı soğutmalı modeli Powercolor'a aittir. Ha bir de bende Asus HD6990 DirectCU II modeli var, tek sıkıntım Catalyst Control Center'daki overdrive ayarlarını en sona çektiğimde ekran kimi zamanlar(panelde sekmeler arası geçiş, oyun açılırken vs.) kararıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 27 Ekim 2011; 13:01:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.