Şimdi Ara

HIS HD 3870 IceQ 3 Turbo mu yoksa SPARKLE P888+ 8800GT CALIBRE mi? kararsızım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SPARKLE P888+ 8800GT CALIBRE GDDR3 512MB 2000Mhz GPU 650Mhz
    yada
    HIS HD 3870 IceQ 3 Turbo 512MB (256bit) GDDR4 HDMI Dual DL DVI & TV

beyler bu iki karttan calibreyi almak istiyorum fakat bir yandanda anakartımın destekledigi cross fire x ile ileriye yönelik bir pc istiyorum.İmzamdada görüldügü gibi bir sistem toplamak üzereyim.Kimi önemli parçalarını tahsis ettim (anakart+işlemci+ram) sizce hangi ekran kartını almalıyım ve neden?
    TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• CF yapmayı pilanlıyosanız tabiyki iceQ yoksa calibre daha iyi ancak durum değişiyor dx 10.1 desteği sp1 ile geliyor vistaya bunu da göz önüne almakda fayda var ve görüntü kalitesi olarak ati daha iyi sadece performansa bakmak doğru olmaz önemli olan kullanıla bilirlik
  • 3870 crossfire kuracaksan tabiki 3870 galiba 3870 lerin A12 revizyonu geliyo 2dk bekle onları al
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

CF yapmayı pilanlıyosanız tabiyki iceQ yoksa calibre daha iyi ancak durum değişiyor dx 10.1 desteği sp1 ile geliyor vistaya bunu da göz önüne almakda fayda var ve görüntü kalitesi olarak ati daha iyi sadece performansa bakmak doğru olmaz önemli olan kullanıla bilirlik

Benim amacım zaten ileriye yönelik olmak.Yani şu anda bir tane alabilme imkanım var.Şu dx 10.1'i açıklayabilir misiniz? bilgim olsun ;)
  • sakın görüntü kalitesinde ati daha iyi diyenlere inanma böyle bir şey yok, diyen kişilerde sallıyor ya da hayatlarında control panel hiç kullanmamışlardır, cf düşünüyorsan 3870 al ancak bana soracak olursan, 8800gt şuan tüm oyunlarda yeterli performans sergiliyor, ilerde cf yapıp performans arttıracağına, şimdi 8800gt alırsın ilerde baktın yeterli gelmiyor satar yeni bir kart alırsın, hem daha yeni teknolojiye adapte olursun hemde aynı hesaba gelmiş olur. yani ilerde cf yaparım diye kart almak bana göre mantıksız.
  • daha net görüntü diyebiliriz dx 10 ile dx10.1 in farkını resimlerle karşılaştırıldı forumda arama yaparsan farkı çok net görürsün ayrıca hd3870 in bi avantajı daha var oda karma CF yani 4870 in yazın çıkması gündemde hd3870 ile karma CF yapılabilicek aynı kartı kullnmak zorunda değilsin bu çok iyi
  • Aslında satma gibi bir fikir yok aklımda olsunda istemem çünkü.Satmak istersemde büyük zarara girerim.
    Bu karma cf kafama yattı aslında en iyisi ati almak olucak galiba zaten bana call of duty 4 ü very hight ta oynatsın yeter :D
    Peki farklı bir marka model önerir misiniz yoksa IceQ 3 Turbo ii midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 9800 GT Nasıl bir kart?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ati nin kralı his dir his in kralı iceQ dur bende kullanıyorum memnunum A12 rev yolda onu alırsanız %20 daha iyi performans vereceği söyleniyor şimdikine göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

sakın görüntü kalitesinde ati daha iyi diyenlere inanma böyle bir şey yok, diyen kişilerde sallıyor ya da hayatlarında control panel hiç kullanmamışlardır, cf düşünüyorsan 3870 al ancak bana soracak olursan, 8800gt şuan tüm oyunlarda yeterli performans sergiliyor, ilerde cf yapıp performans arttıracağına, şimdi 8800gt alırsın ilerde baktın yeterli gelmiyor satar yeni bir kart alırsın, hem daha yeni teknolojiye adapte olursun hemde aynı hesaba gelmiş olur. yani ilerde cf yaparım diye kart almak bana göre mantıksız.

7 sene Nvidia kullanmış biri olarak; evet Ati'nin görüntü kalitesi daha iyidir diyorum. Kontrol paneli kullanmasını da çok çok iyi biliyorum

• Peki bu A12 revizyonunu eskisinden nasıl ayır edecegiz ve fiyat farkı nasıl olacak bilginiz var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkoca35

Peki bu A12 revizyonunu eskisinden nasıl ayır edecegiz ve fiyat farkı nasıl olacak bilginiz var mı?

fiyat değişmiyor tam tersine düşüyor A12 rev olduğunu gpu-z den anlayabiliriz kutu üstündede mutlaka bi ibare bulunur
  • bu görüntü kalitesine takılmış nedense, bende kullandım ati ama görüntü kalitesinden falan etkilenmedim.
    ileriye dönük cf ya da sli planları da geçersizdir bence yapılacaksa şimdi alınıp yapılır. ileride alıcağınız orta seviye bi kart performansını ikiye katlıyacaktır zaten elinizdeki kartın.
    ben 8800gt derim ama altividen almayın sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

bu görüntü kalitesine takılmış nedense, bende kullandım ati ama görüntü kalitesinden falan etkilenmedim.
    ileriye dönük cf ya da sli planları da geçersizdir bence yapılacaksa şimdi alınıp yapılır. ileride alıcağınız orta seviye bi kart performansını ikiye katlıyacaktır zaten elinizdeki kartın.

karma CF dan haberiniz yok galiba yeni modellerle de CF yapılabilicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

quote:

Orjinalden alıntı: Chillout

bu görüntü kalitesine takılmış nedense, bende kullandım ati ama görüntü kalitesinden falan etkilenmedim.

karma CF dan haberiniz yok galiba yeni modellerle de CF yapılabilicek

şu an olmayan bişe içinmi yatırım yapıcaz yani.
    yeni anakart gerekicek o nası olucak peki.

en mantıklısı en iyi performansı vereni almak değilmi su an için, fiyatlarıda aynı üstelik

• niye yeni anakart gereksin CF için
  • CF sistemde driver ayağı eksik olduğunu unutmayalım
  • tek kart bazında bakarsak 8800 gt calibre daha iyi ancak anakartınızın crossfire destekli olduğunu ve atinin karma crossfire a da olanak tanıdığını düşünürsek hd 3870 almanız daha mantıklı bir hareket olacaktır.
  • HD3870 daha iyi olur gibi duruyor.Hem DX10.1 yolda.Hemde karma cf yapılabilir.Atinin yeni 4xxx serisinden bir kart ilede bir cf ile uçarsın ama driver ayağı var bide bunun.Ama hiçbir zaman Nvidia önermem.Hem pahalıdır hem desteği azdır.Destek derken Directx vs bakımından.
  • ya beyler bir tane daha sorum olacak bu driver ayagı nedir neyin nesidir açıklar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkoca35

ya beyler bir tane daha sorum olacak bu driver ayagı nedir neyin nesidir açıklar mısınız?

CF ve SLI da benim bildiğim oyunlar için farklı farklı driverler vardır.Ancak Cod 4 gibi iki ekran kartını destekleyen oyunlarda ayarlar menüsünden ayarlanabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.