Şimdi Ara

HIS 4850 ICEQ EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan takas ile aldığım his marka 512 mb 4850 iceq satılıktır. Full kutu sadece kutudaki tornavidası yok. Tertemiz kart sadece etiketi biraz kalkmış, önemli birşey değil.

Kart o kadar sessizki şimdiye kadar kullandığım en sessiz kartlardan biri. Hatta ses yok:) 768 mb leadtek gtx460'da böyle bir sessizlik vardı daha önce kullanıp yine burada sattığım.

700/2100 hızlarında aldığı puan testi aşağıda.

SATIŞ FİYATI 125 LİRADIR PAZARLIKSIZ OLARAK. BU FİYATA SATILMAZSA KENDİM KULLANACAM. BU KADAR İYİ SOĞUTMALI BİR KART İÇİN İYİ FİYAT.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 30 Nisan 2011; 6:32:13 >

• OC.'lu 4830 , stok İceQ'yu geçer heralde güzel değerlere sahip 4830 soğutmasıda güzel 4850 kullanmıştım aynı soğutuculu
  • Soğutma farkı var sadece performanslar aynı yani o.c ile. Ama iceq çok sessiz. Sırf sessizliğine değer + 15 lira.
  • HIS in 1 gb lığı vardı eski bilgisayarımda bu kartın benim için yeri apayrı sessizlikten bahsetmiş arkadaş kesinlikle doğrudur çok sessiz çalışıyor ve soğuk çalışıyo çok ısınan bir kart değil yani ve piyasadaki her oyunu sattığım arkadaşım 1gb lığında sorunsuzca oynayabiliyor.

hayırlı satışlar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

HIS in 1 gb lığı vardı eski bilgisayarımda bu kartın benim için yeri apayrı sessizlikten bahsetmiş arkadaş kesinlikle doğrudur çok sessiz çalışıyor ve soğuk çalışıyo çok ısınan bir kart değil yani ve piyasadaki her oyunu sattığım arkadaşım 1gb lığında sorunsuzca oynayabiliyor.

hayırlı satışlar dostum

Teşekkürler.
  • Neredesin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Neredesin hocam

Pm atıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4850 rezervedir
  • Hocam hd 4850 yada hd 4830 400wattlık +12v kanalından 18a verebiliyorsa bu iki karttan herhangi birini çalıştırabilir mi ? işlemci overclocklu 9800gt rahatlıkla çalıştırdım ama arıza yapınca kart yeni karta kaldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkraken905

hocam ilan güncel midir, kart satıldı mı hala duruyo mu? Birşeyler yazsanız tamda istediğim kartı buldumda

Satılan malın müşterisi çok olurmuş derler. Kart satıldı kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.