Şimdi Ara

Hırsıza kurusıkı çekilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde zoraki 918 baretta replikası kurusıkı silahım var. Babamda gerçekte var, fakat o an hırsızın neresine ateş edeceğimi anlayamam, sonra öldürürüm diye korkuyorum. Kurusıkının sesi gerçek silah ile bire bir aynı, yeri göğü inletiyor. Diyelim hırsız geldi, iki üç el havaya ateş etsem zaten sesten şok olur diye düşünüyorum. Ama hırsızda gerçeği varsa bu sefer ben sakata gelirim, sizce hırsıza kurusıkı çekilir mi hırsızda silah olabilir mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurusıki namlunun ucundan anlaşılıyor diye biliyorum

• Hırsızda silah varsa çeker vurur. Çekeceksen gerçek çek vur yoksa hiç bulaşma.
  • olur tabi hırsız boş gezmez
  • Şimdi gerçeğini al hırsızı görünce kafana sık etkilenir bundan korkar diye düşünüyorum. ₪

Edit: Birazda artılayın çok ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 29 Ağustos 2015; 1:13:49 >
  • Direk sık kafasına gitsin ne uğraşıyon kuru sıkıyla
  • Hırsızda gerçek varsa sizin evde işi ne? Yanlış anlama silah taşıyan hırsız eve girmez bence varsa üzerinde bıçak vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi bıçak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çek vur bacağından sonra yatak odana sürükle orda infaz et izleri yok et ve burası benim mülkiyetim polis bey silahı vardı de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    Bıçak ve zımpara ikilisi ile o sorun ortadan kalkıyor

• Evde hırsız olması bile kötü bir durum ki bazı riskleri alarak girmiştir eve. Silah olsun yada olmasın sen dikkat et.
  • Peki diyelim sıktım kafasına öldürdüm ceza alır mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Peki diyelim sıktım kafasına öldürdüm ceza alır mıyım ?

At yatağın üstüne tecavuz ediyordu de

• Kapalı alan korkum var, ayrıca hayatım biter. Türkiye'de yaşıyoruz haberde gördüm geçen adam hırsızı bıçaklamış 16 yıl yedi

• Silahı varsa ve sana doğeulttuysa sende kafasına sıktıysan kendini korumaya giriyor diye biliyorum ama 1 el daha fazlası cinayet demek ama silahi yoksa öldürürsen direk suç

• Şöyle absürt bir şey vardı, hırsız eğer odada ölürse ceza falan almıyormuşsun. Ki dalga geçen arkadaşlar da biliyorlarmış zaten.
  • İnşallah hocam bende hırsız için silah uzun boylu diye düşünüyorum ama yanılmayalım sonra peki bıçakla silahın üzerine gidebilir mi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Çek vur bacağından sonra yatak odana sürükle orda infaz et izleri yok et ve burası benim mülkiyetim polis bey silahı vardı de.

Eğer adli tıp inceleme yaparsa taşındığını anlıyor
  • Kaçar.Hırsız sana zarar vermez adam hırsızlık yapıyor 3 ay yiyor çıkıyor.Başına bela almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acımasız Felsefe

quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Çek vur bacağından sonra yatak odana sürükle orda infaz et izleri yok et ve burası benim mülkiyetim polis bey silahı vardı de.

Eğer adli tıp inceleme yaparsa taşındığını anlıyor

O zaman meksika bizi bekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrimi sorarsan gitmez çünkü evden 3-5 ne varsa çalayım para olsun gibisinden düşünür.Gitse bile pek ihtimal vermiyorum öldüreceğini (yaralayabilir belki ). Onun yerine biber gazı kullanın sizi de etkileyebilir ama öldürücü değil riski minimuma indirmiş olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.