Şimdi Ara

HIREMCO TitanX HD Gold Sizce Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba HD Uydu Alıcısı Arıyorum İnternette de HİREMCO yu Gördüm Sizce Nasıldır Tavsiye Edermisiniz ?

Fiyat / Performans Olarak Hangi Ürünü Tavsiye Edersiniz HİREMCO dan Başka.

Monitör: Asus 24.5" XG258Q 240Hz | Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080Tİ OC Edition | İşlemci: İntel İ9 9900K | Anakart: Asus Rog Maximus Extreme XI | SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD | RAM: G Skill Trident Z Neo 64Gb 3600Mhz | PSU: Asus Rog Thor 850W 80+ Platinum | Kasa: Asus Rog Helios 601 | Soğutucu: Cooler Master ML360R Rgb | Mouse: Steelseries Rival 650 | Klavye: Corsair K95 Platinum | Kulaklık: Steelseries Arctis Pro Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

Merhaba HD Uydu Alıcısı Arıyorum İnternette de HİREMCO yu Gördüm Sizce Nasıldır Tavsiye Edermisiniz ?

Fiyat / Performans Olarak Hangi Ürünü Tavsiye Edersiniz HİREMCO dan Başka.

ben dediğin modeli bilmiyorum. ama ben de hiremco kullanıyorum. fx hd modeli. hiremconun kalite olarak kendini geliştirmesi gereken noktalar yok değil. mesela ben kumanda tuş takımından hiç memnun değilim. kumandasındaki tuş takımı çok sert. kullanımı okadar iyi değil. menuler basit gibi gözüksede, gece kolayca, ışık kapalı iken , tuşları ezbere blup basmak ta baya zorlanıyorum.
    ama görüntü olarak sorun yok. kanal açılış hızıda fena değil. sanırım seninki benimkinin üst modeli olduğu için daha ii olabilir.

bu makinayı aldığımda fazla param yoktu ve led tv almıştım hd uydu gerekiyordu bunu almak durumundaydım veya analog uydu ile scart tan izlemek zorunda kalacaktım. ama hayalimdeki uydu vu+duo :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 17 Ağustos 2011; 16:22:05 >

• :)
    burada sorulan ise HIREMCO TitanX HD Gold

fark varmı acaba gerçekte yoksa yazım hatasımı?
    teşekkürler
  • almanız gereken tek modeli TITAN HD2 modelidir. divx mkv mp4 mpg dosyalarını hem çok rahat hemde çok hızlı izliyebilirsiniz. takılma olmaz.kullanılan çip yeni nesil. flashı ise 8 mb.bunun dışındaki tüm modelleri 4 mb.piyasa fiyatı max 250 tl. daha fazlasını verirseniz kazıklanmış olursunuz

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

He he...

8 MB. flash bellek ile cihaz daha yeni giriş seviyesi segmentine oturmuş.

(Yani HD cihaz kategorisinde minimum flash bellek kapasitesi 8 MB. tır.)

Hiremco X3 HD, Yumatu full HD (ALI 3602), Baff 2000 HD, Next 18500 HD cihazlarda flash
    bellek kapasitesi 4 MB. idi !... Bu cihazlara; "segment altı bir üründür" diye diye
    dilimde tüy bitti ama millet gidip bodoslama daldı bu cihazlara... Tabi sonrasında kapasite
    yetersizliğinden kaynaklanan bir sürü sorun... (Resetleme v.s.)

Şimdi bu sorunu gödüler, işlemci fiyatlarıda ucuzladı... Diğer bellek gibi donanım parçalarıda
    linux'lu cihazlarda çok ucuza mal edilebilir oldu. Bu tip özgün yazılımlı cihazların kapasitif
    parçaları ise, (4 MB. 8 MB.lık) sudan ucuz oldu... Üretim maliyetleri dip yapınca, yeni bir
    ürün gibi lanse edip, bu cihazı sundular.

3606 no'lu ALI çipset'e gelince;

Bu çipsette scaling(ölçekleme) işlemini cihaz anca yapabiliyor. Yurtdışı incelemesinde
    "Deinterlacing" sorununun hala giderilemediği bildirilmiş.

Geç kaldılar geç ! Bu saatten sonra linux çalıştıran cihaz alınır.

Saygılar, sevgiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.