Şimdi Ara

Hiphop Metal müziğini geride bıraktı? neden! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
0
Favori
11.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bana göre de hip-pop bir müzik türü değil ama onu nasıl sınıflandıracaz o zaman.hip-pop nedir?benim demek istediğim metal ve hip-pop karşılaştırılamaz.metal zaten ap ayrı bir platform.geniş , derin , değişken , güçlü....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

ya bana göre de hip-pop bir müzik türü değil ama onu nasıl sınıflandıracaz o zaman.hip-pop nedir?benim demek istediğim metal ve hip-pop karşılaştırılamaz.metal zaten ap ayrı bir platform.geniş , derin , değişken , güçlü....

Hah,işte biz de bunu anlatmaya calısıyoruz.Karşılaştırmasınlar metalle hiphopu.Ben ve diger dostlar onlara metali onerdik,,emek verilmiş bişeye cagırdık ama anlamıyorlar.Yoksa kavga etmek yada sataşmak icin konuşmuyoruz.Ne dinlerlerse dinlesinler ama bizim dinledigimize laf atmasınlar ve aynı kefeye koymasınlar.Dikkat et bak,tartışma olan topiclerin cogunu rapciler acmıstır ve tartısmalar da onların kışkırtmaları sonucu cıkmıstır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

quote:

Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key

ya bana göre de hip-pop bir müzik türü değil ama onu nasıl sınıflandıracaz o zaman.hip-pop nedir?benim demek istediğim metal ve hip-pop karşılaştırılamaz.metal zaten ap ayrı bir platform.geniş , derin , değişken , güçlü....

Hah,işte biz de bunu anlatmaya calısıyoruz.Karşılaştırmasınlar metalle hiphopu.Ben ve diger dostlar onlara metali onerdik,,emek verilmiş bişeye cagırdık ama anlamıyorlar.Yoksa kavga etmek yada sataşmak icin konuşmuyoruz.Ne dinlerlerse dinlesinler ama bizim dinledigimize laf atmasınlar ve aynı kefeye koymasınlar.Dikkat et bak,tartışma olan topiclerin cogunu rapciler acmıstır ve tartısmalar da onların kışkırtmaları sonucu cıkmıstır.

doğru söze ne denir

• relaxtır cooldur ne demek bilen bir arkadaş bana açıklar mı

Night wish - feel for you
  • Metalciler hiphopçıları yedi sanırım

• Nightwish - Once albümü çok sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaløn -- 10 Ocak 2005, 23:24:40 >
  • tarja olm
  • yazık yazık Tupac Amaru Sahakur hakkıdna biEL kotu yorum yapıLıyor...

Girinde bişiLEr oreninin... :'(

Tupac nedir ne değiLDr ondan sonra yorum yapın Lutfenn

yada Rap nedir ne değiLDir... fazLa yorum yapmıorum yeter..

"My young niggaz stay away from the dumb niggaz put down your guns and have some fun nigga"
    ( genç zencilerim aptallardan uzak duruyorlar,sialhlarını bırakıyorlar we bir zenci gibi eğleniyorlar.... )

TUPAC AMARU SHAKUR ... onLy Thug Life...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 11 Ocak 2005, 1:51:20 >

• Burada konu müzik değil bence , kültür seviyesi düşük insanların kötü bir şekilde ağız dalaşı etmesi . Konu olarak seçtiğiniz şeyi de bu kadar ayaklar altına almayın bence . Müzik ruhla alakalıdır , albüm satışları veya başka birşeyle biri diğerinden üstündür demek büyük bir hata olur .
    quote:

metal müzigi inekler için yapılmış bi kere ahırda rahat dursunlar diye baska sorun var mı

Bu nasıl bir cevaptır , ne tür bir insan bu tip mesajlar vererek karalamaya çalışır karşısındakini ? Müzikle düşman hatlar yaratılmasını da yeni görüyorum . Bence müzikten önce kendi ruh güzelliğinize önem verin belki o zaman müzikten aldığınız zevkte artar . Ayrıca bu tartışmanın ucu yok çünkü temelide yok . Burada müzik çalan kimse yok mu neden bişeyler yazılmıyor ?

• ABİ RAP 1 NUMARA BASKA SOZE NE GEREK VAR METALCİLER ATIN KENDİNİZİ ASAGIYA ÖLMEZSENİZ BİDAHA ATLAYIN TAMAM BREAKER OLDUNUZ İŞTE
  • Benden bu kadar beyler...Bi sürü cahile laf anlatmakla mi ugrasacaz...Bundan sonra da tüm metal dinleyen arkadaslarima buraya tek kelime yazmamaya dawet ediyorum hadi bana eywallah...
  • Ben son yorumu mu yapmıshtım ama Fark eden bişi yok...
  • Sagopa ve Ceza yeni bi akım belki ama yakında gerçek hayran kitlesine ulaşacak çoğunu yakaladı bile. isyan ediyor rapta insanlar istedikleri gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

Benden bu kadar beyler...Bi sürü cahile laf anlatmakla mi ugrasacaz...Bundan sonra da tüm metal dinleyen arkadaslarima buraya tek kelime yazmamaya dawet ediyorum hadi bana eywallah...

• quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

quote:

Benden bu kadar beyler...Bi sürü cahile laf anlatmakla mi ugrasacaz...Bundan sonra da tüm metal dinleyen arkadaslarima buraya tek kelime yazmamaya dawet ediyorum hadi bana eywallah...

Ben bunu gormemiştim.Haklısınız bunların uyanacagı yok.Tepeden tırnaga Amerikan bokuna batmıs bunlar.Ben de bu konu altında yazmayacagım artık.Ama cevap hakkı doguracak bir sey olursa o baska.
    Diğer topicte bir iki mesajım var.Onlar da cevap aldıgında yazmayı tamamen bırakacagım.Tum sanat severlere sevgiler ve saygılar.

• hoşuma giden her türlü müziği dinlerim kardeşim şucu bucu diye ayrım yaptığımız için devamlı didişme oluo orta yolda buluşacağınıza tartışıonuz ne garip adamlarsınız
    Not:kimseyi savunmuorum hele de cezadan nefret ediorum(sevmiorum) ama o türlü yabancıların sözlerine bakın aynı halt sadece o elemena girişmeyin
  • quote:

quote:

tmm

• quote:

Orjinalden alıntı: arabian night

quote:

quote:

Ben bunu gormemiştim.Haklısınız bunların uyanacagı yok.Tepeden tırnaga Amerikan bokuna batmıs bunlar.Ben de bu konu altında yazmayacagım artık.Ama cevap hakkı doguracak bir sey olursa o baska.
    Diğer topicte bir iki mesajım var.Onlar da cevap aldıgında yazmayı tamamen bırakacagım.Tum sanat severlere sevgiler ve saygılar.

Kardeş biş isorucam :))) Bize american Boku diosun ya... Tr De MetaL muzik yapan kim var sorarım sana...

Lutfen biraz dusunde konsuh... Bi PenTagramınız var ger cek MetraL diyebiLEceğim Muziği yapan...

• quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

Kardeş biş isorucam :))) Bize american Boku diosun ya... Tr De MetaL muzik yapan kim var sorarım sana...

Lutfen biraz dusunde konsuh... Bi PenTagramınız var ger cek MetraL diyebiLEceğim Muziği yapan...

Ya da sen sadece Pentagram'ı tanıyorsun.
    Erkin Koray'ı bilir misin?
    Ya Cem Karaca...
    Almora diye bişey duydun mu?
    Moğollar sana bişey hatırlatıyor mu?Hani şoyle bir 30 yıldır gitar calıyor adamlar...

Haklısın ülkemizde sayıca cok fazla kaliteli gruplar yok ama olanlar yetiyor fazlasıyla merak etme.Benim finlandiyalılarla aram iyi Türk yok diye gidip Amerikan boku yemiyorum merak etme.

Düşün de konuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 12 Ocak 2005, 0:00:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.