Şimdi Ara

Hipernet ve Yalın Netlimitsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 8 e kadar yalın netlimitsiz aldım. aylık 60 tl veriyorum bugün bir sitede hipernetle ilgili bir ttnet kampanyası okudum. 20 ye kadar olan versiyonu 60,9 TL bana daha mantıklı geldi. şuan aldığım hatta telekomun verdiği airties rt 206 18 mb/s gösteriyor. ne yapayım başvurayım mı?

mevcut hat değerleri

DSL Hızı(Kb/s): 8184 957
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 17996 1283
    SNR Sınırı (dB): 8.0 8.8
    Hat Zayıflaması(dB): 27.5 13.2
    Güç (dB): 18.6 12.2

• Usta hat değerlerine göre şuan hattının maxsimum hızını kullanıyorsun ... ulaşılabilir hız garanti edilemeyen modem tarafından basitle yazılan alternatif deger oluyor yani garanti olan bir hız değil SNR Sınırı 10 ve üzerinde olması lazım eğer altında ise uzun süreli net kullanımında kopmalar başlar ki şuan ki SNR Değerin 8 altına gelmiş usta ondan başvuru olayını hiç düşünme eğer bir gün fiber veya hat değerlerin düzelir hat zayıflaması düşerse o zaman değerlendir başka tarifeleri şuan için sadece daha ucuz tarifelere bakarak fiyattan tasarruf etmiş olursun .
  • En iyisi telefon açıp sormak hocam.Belki VDSL portları daha kalitelidir.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. vdsl hattı farklı mı oluyor? yalın net almıştım. yeni çekmişlerdi hatları. telekomcu santralleri yeniliyoruz gibisinden bir şeyler söylemişti. vdsl yi de bu çekilen hat üzerinden vermiyorlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.