eywallah gençkan da banner beni uyuz etti on defa tikladım indiremedim
yapma yaw bende olmadı hiç öle bişi yaw aalla alla şöyle yapıyosan tıklayıp açılan pencereyi hemen kapatıosan indirmiyo tecrübelerimden biliom.Bekle azcık açılsın sora kapa ozaman indiriyo
açılan sayfa bitene kadar bekledim , firewall'u da kapadım olmadı belki ie'dendir netscapeyi deneyim
alla alla ilginç walal bende çatır çatır indiroo şaşırdım walla
netscape de fayda etmedi başka parçaları indirmeyi denedim yine olmadı bu gecelik yeter belki problem benimle ilgilidir sanmıyorum ama
arkadaşlar sitenin sahibi benim flashget ile download yasak zaten ondan flashget kullananlar doğal olarak indiremeyecek.
abi en yetkili ağızdan cvp lar alınmış oldu.Ben basit bi kullanıcıyım yaw
oldu böle biras uzun sürüo ama olsun Dr. Fuchs u dinlemek için katlanabilirm
drein bi ohh çekmişsindir herhalde
ben hala indiremiyorum firewallU kapadım flashget i kaldırdım yeniden başlattım yine olmuyo
ya dream tv de yılbasında canlı sooledıgı bı parca wardı hareketlı bişiydi bayagı hatta parcanın basında bu parcayı 2004 te cok duyucaksıznı falan dıodu o parca bu albumdemı bılen warmı
Dj GEnçkan sana bir soru..... aynı siteden LL Cool J albumu çekiyordum ... çok sevdiğim bir şahıstır kendisi.. http://www.nebuya.com/Yabanci/LL%20Cool%20J%20-%20The%20Definition/ linki de bu.... ama yarım kaldı sadece 4 şarkısını çekebildim... şimdi kalanları çekemiyorum.. anlamışlar herhalde izin vermiyorlar artık direk bu şekilde çekmeyi...
ban chingy lazım oda var mı?
dr fuchs yeni albumu var begenmedim hic.o kalitede daha iyi yapa bilirdi cünkü kalitesi var
BENCE GUZEL YAW NİE BEGENMEDİN MORUK
quote:
Orjinalden alıntı: Timur
Dj GEnçkan sana bir soru..... aynı siteden LL Cool J albumu çekiyordum ... çok sevdiğim bir şahıstır kendisi.. http://www.nebuya.com/Yabanci/LL%20Cool%20J%20-%20The%20Definition/ linki de bu.... ama yarım kaldı sadece 4 şarkısını çekebildim... şimdi kalanları çekemiyorum.. anlamışlar herhalde izin vermiyorlar artık direk bu şekilde çekmeyi...
wallla baba ben sadece dediğim albümü indirdim bi dahada uğramadım baba o yüzden bişi diemiyom walla.bi ara bi eleman gelmişti sahibiyim falan demişti site için,istersen ona bi sor yaw.kusrta bakma bende yardımcı olamıoom yani