Şimdi Ara

HİNT HOROZU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
56.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hint horozu meraklıları, bu güzel hayvanları sevenler. Buraya toplanın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hint Horozu: Asil Bir Kuş Türü

Hint horozu, Asya kökenli, iri ve görkemli bir tavuk türüdür. Uzun, akıcı tüyleri ve ayırt edici ibikleri ile tanınırlar.

Hint horozları, yumurta üretimi veya etleri için değil, güzellikleri ve gösterişli tavırları için yetiştirilirler. Dünyanın dört bir yanındaki tavuk gösterilerinde sıkça yer alırlar.

Bu asil kuşlar, genellikle gri ve beyaz, altın ve siyah, mavi ve siyah gibi çeşitli renklerde gelirler. Uzun kuyruk tüyleri akıcı ve zariftir, göğüslerinde ise gür bir yele vardır.

Hint horozları, insanlara karşı dost canlısıdırlar ve sakin bir yapıya sahiptirler. Ancak, diğer horozlara veya tavuklara karşı saldırgan olabilirler.

Kümes hayvanları arasında güçlü ve dayanıklı bir ırktırlar. Uygun bakım ve beslenme ile 8-10 yıl kadar yaşayabilirler.

Eğer kümes hayvanlarına ilgi duyuyor ve asil bir tavuk türü arıyorsanız, Hint horozu sizin için ideal bir seçim olabilir. Görkemli görünüşleri ve arkadaş canlısı doğalarıyla bahçenize hem güzellik hem de neşe katacaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu asil hayvanlar hakkında bilgilerimizi paylaşalım. Bunları sağlıklı yetiştirebilmek için tecrübelerimizi aktaralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stiilloo -- 9 Kasım 2009; 22:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

Bu asil hayvanlar hakkında bilgilerimizi paylaşalım. Bunları sağlıklı yetiştirebilmek için tecrübelerimizi aktaralım.

Şu yavruların güzelliğine bakın. Daha 5 haftalıkken bile büyüdüklerinde nasıl bir şey olacakları belli oluyor.

HİNT HOROZU

• quote:

Şu yavruların güzelliğine bakın. Daha 5 haftalıkken bile büyüdüklerinde nasıl bir şey olacakları belli oluyor.

HİNT HOROZU

Alıntıları Göster
    denizli horozu alır

şaka şaka hep kangalda yapıyolar ya

İlginç tipleri var şimdi ben bişeyi merak ediyorum,horozun doğadaki görevi nedir böyle cinslere ayrılmış,mesala cinslere ayrılan kedilerin köpeklerin mutlaka bi görevleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

denizli horozu alır

şaka şaka hep kangalda yapıyolar ya

İlginç tipleri var şimdi ben bişeyi merak ediyorum,horozun doğadaki görevi nedir böyle cinslere ayrılmış,mesala cinslere ayrılan kedilerin köpeklerin mutlaka bi görevleri var

Alıntıları Göster
    Etkileyici bir duruşları vardır. Dik ve asil dururlar. Doğadaki herşeye verilen görevler onlara da verilmiştir. Köpekler gibi koruma yapmaz, koyun gütmez, zararlı madde aramaz fakat bu hayvanlar başka horoz gördüklerinde ölesiye dövüşürler. Ruhlarında dövüş var.

• quote:

Etkileyici bir duruşları vardır. Dik ve asil dururlar. Doğadaki herşeye verilen görevler onlara da verilmiştir. Köpekler gibi koruma yapmaz, koyun gütmez, zararlı madde aramaz fakat bu hayvanlar başka horoz gördüklerinde ölesiye dövüşürler. Ruhlarında dövüş var.

Alıntıları Göster
    Kendi aralarında da değişik tiplere ayrılırlar. Mesela arap hint

HİNT HOROZU

• quote:

Alıntıları Göster
    ne yani tek amaç dövüştürmek mi?

hayvan dövüşü hiç tasvip etmediğim bi olay,ayrıca bi açıklaması falanda olduğunu düşünmüyorum genellikle hep bi bahane bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan Papağanı alıştırma
    14 yıl önce açıldı
    Yaban Domuzu Avı
    7 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendi aralarında da değişik tiplere ayrılırlar. Mesela arap hint

HİNT HOROZU

Alıntıları Göster
    Kırmızı hint

HİNT HOROZU

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

hayvan dövüşü hiç tasvip etmediğim bi olay,ayrıca bi açıklaması falanda olduğunu düşünmüyorum genellikle hep bi bahane bulunur

Asla... Amaç dövüştürmek değil kesinlikle. Hayvana sahip çıkmayıp, gözetmediğinde, kazara başka bir hint horozu ile karşılaşır da farketmezsen, bir de bakmışsın dövüşe başlamışlar. Demek istediğim bu hayvanları dövüştürmek için (diğer hayvan kavgalarında olduğu gibi) birbirlerine karşı kışkırtmaya gerek yok. Bu nedenle kontrol altında tutmak lazım hayvanı.
  • quote:

quote:

Asla... Amaç dövüştürmek değil kesinlikle. Hayvana sahip çıkmayıp, gözetmediğinde, kazara başka bir hint horozu ile karşılaşır da farketmezsen, bir de bakmışsın dövüşe başlamışlar. Demek istediğim bu hayvanları dövüştürmek için (diğer hayvan kavgalarında olduğu gibi) birbirlerine karşı kışkırtmaya gerek yok. Bu nedenle kontrol altında tutmak lazım hayvanı.

Alıntıları Göster
    Çil Hint

HİNT HOROZU

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Haa tamam o zaman

Ben yıllar önce küçükken birisinin bahçesinde bi horoz görmüştüm tablo gibiydi renkleri falan bi değişik güzeldi adamın ilgisi varmış horoz beslemeye acayip özen gösteriyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 9 Kasım 2009; 23:32:08 >

• quote:

Çil Hint

HİNT HOROZU

Alıntıları Göster
    Beyaz Hint

HİNT HOROZU

• quote:

Haa tamam o zaman

Ben yıllar önce küçükken birisinin bahçesinde bi horoz görmüştüm tablo gibiydi renkleri falan bi değişik güzeldi adamın ilgisi varmış horoz beslemeye acayip özen gösteriyodu

Dediğin çil hint. Resimdeki gibi miydi?
  • quote:

quote:

Haa tamam o zaman

Dediğin çil hint. Resimdeki gibi miydi?

Alıntıları Göster
    Hint tavuğu ve civcivleri

HİNT HOROZU

• quote:

Hint tavuğu ve civcivleri

HİNT HOROZU

Alıntıları Göster
    Bu da melez bir horozdur, safkan hint değildir

HİNT HOROZU

• quote:

Bu da melez bir horozdur, safkan hint değildir

HİNT HOROZU

Alıntıları Göster
    olabilir benziyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

olabilir benziyodu

Alıntıları Göster
    Diğer tavuk cinslerinin aksine, hint tavuğu her zaman yumurtlamaz. Yılda sadece bir veya iki dönem 10-14 gün boyunca her gün bir adet yumurtlar sonra kuluçkaya yatar.
  • quote:

Diğer tavuk cinslerinin aksine, hint tavuğu her zaman yumurtlamaz. Yılda sadece bir veya iki dönem 10-14 gün boyunca her gün bir adet yumurtlar sonra kuluçkaya yatar.

Alıntıları Göster
    upp yukarı bendede var horoz yakında eklerim resimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bekleriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Bekleriz.

Alıntıları Göster
    2 senedir konuya neden cevap yazmadın

HİNT HOROZU

benim değil ama olmasını isterdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.