Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.461
Cevap
131
Favori
99.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş

evet 👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Neden kart ekleyip alamıyor muyuz? Türkiye kartıyla alınca banlanıyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Express games satış ilanında 1 saat demiş ama kodu hala göndermediler öğlen almıştım. Ortalama ne kadar vakitte gönderiyor bunlar kodu daha önceden arkadaşlar söylebilir mi daha birde oyunu indirecez çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Express games satış ilanında 1 saat demiş ama kodu hala göndermediler öğlen almıştım. Ortalama ne kadar vakitte gönderiyor bunlar kodu daha önceden arkadaşlar söylebilir mi daha birde oyunu indirecez çünkü

genelde 15-20 dk içinde geliyor, gereksiz klasörüne baktınız mı mailizde bazen oraya düşüyor

• Schroef kullanıcısına yanıt

her ülkenin kredi kartı kendi psn'inde geçerli sadece, mesela amerikadaki biride tr psn den oyun alamaz kendi kartıyla sistem tanımaz kartı

• Ben de 5000 ve 3000 iki tane epostaya gönderdiği karttan aldım amazon’dan sizin yönlendirmenizle. Instant delivery anında mail atıyor şeklindeydi ama 8 saat geçti gelmedi. Umarım kredi kartında ön provizsyonda durmasından kaynaklanıyordur? Yoksa sipariş processing de kaldı. Not yet sent şeklinde.

ilk kez mi alım yaptınız acaba? amazon veya bankanızın güvenliğine takılmış olabilir. Amazondan gelen mail varmı konu ile ilgili ? kimlik doğrulama vs gibi

• İlk kez aldım. Yok bir doğrulama falan maili gelmedi. Ama kartta ön provizyonda şuan alım tutarı.
    Amazon hesabım vardı. Başlığın başındakş India adresini girip aldım india dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schroef -- 7 Şubat 2025; 8:39:40 >
  • Geldi kodlar şükür, kartla ilgiliymiş herhalde. İlginize teşekkürler

• Bu arada hesabı ekledikten sonra ps5e dikkat etmem gereken bir şey var mıdır? Ana hesabım TR oradan oynayacağım. Banlananlar falan oldu diye okudum ama

dikkat ermeniz gereken bir şey yok hocam ana hesap olarak etkinleştirin sonra kendi hesabınıza geçip oynarsınız 👍🏻

Evet hocam şimdi baktım gereksiz e düşmüş 10-15 dk sonra gelerek boşuna bekliyormuşum 1 gündür hiç bakmak aklıma gelmemişti.

• merhaba amazondan gift card alamıyorum 3 farklı kredi kartıyla denedim olmuyor , amazon.apu gibi bir sayafya yönlendiriyor sonra banka sayfası açılmadan ödeme red ediliyor nasıl çözebileceğimi bilen varmı

• Crimson Desert Hakkında

**Ön siparişe açıldığı an Türkiye PSN’den alım yapacağım.**

Küçük bir bilgi: Hindistan PSN’de fiyatlar yaklaşık **500-600 TL daha uygun** olabilir ve oradan satın almayı düşünenler olabilir. Ancak şunu unutmayın: **Hindistan PSN’den alınan oyunlar, Türkiye’deki satış istatistiklerine hiçbir katkı sağlamıyor.**

Kimseyi Türkiye PSN’den almaya zorlamıyorum, herkes kendi bütçesine ve tercihlerine göre hareket edebilir. Fakat **tasarruf etmek adına farklı bölgeden oyun almak**, ileride bu yapımcının çıkartacağı başka oyunlarda **Türkçe dil desteği görme ihtimalimizi azaltıyor.**

Sonuçta, bu oyun büyük ihtimalle **3.000 TL’den düşük bir fiyata çıkmayacak**. Hindistan PSN’de bile **abartarak söylersek 2.400 TL olsa** bile **600 TL uzun vadede büyük bir fark yaratmaz.** Ama Türkçe desteğin devam etmesi için yerel satışların güçlü olması gerekiyor.

Tekrar ediyorum, kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok. Ancak oyunları gelecekte de **Türkçe oynamak istiyorsak**, mümkün olduğunca **Türkiye PSN üzerinden satın almak önemli.**

• Grapefruit adlı satıcıdan az önce sorunsuz alım yaptım. Kod 5 dk. sürmeden mailin gereksiz kutusuna düştü. Bu satıcıdan almayı düşünenlerin dikkatine.

• uzun1911 kullanıcısına yanıt

bunlarda dikkatli olmak lazım genelde kullanılmış kod satıyorlar denk gelirse yazık olur para iadeside olmuyor.

en garanti ve kolay yol bu satıcı hint adresde gerekmiyor sadece mail adresini yaz kod gelsin👍🏻

www.amazon.in
    Playstation E-Gift Card - Flat 2% Cashback Upto INR.100 : Amazon.in: Gift Cards
    https://www.amazon.in/gp/aw/d/B0C1H473H8/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

Bu linkten satın aldım hocam, satıcı üst mesajda bahsettiğim gibiydi.

• uzun1911 kullanıcısına yanıt

aa tamam pardon hocam 🙋🏻‍♂️ GamersGalaxy, Gwtech gibi benzer satıcılar var tehlikeli isim benzeyince bunların birinden aldınız sandım.

sizin aldığınız yer sağlam yer bazen 1 dk içinde kod geldiği bile oluyor 👍🏻

Hiç bilmeden sizin ilk mesajdaki yönlendirmenizle aldım, şansıma demek ki. Teşekkür ederim konu için.

• Yeni çıkan ve önümüzdeki dönem çıkacak oyunlardan bazılarını listeledim fiyat karşılaştırması için. Güncel fiyatları yazdım bankanıza ve döviz kuruna bağlı 10-30 lira değişiklik gösterebilir.

Kingdom Come: Deliverance II 1700lira ❌ 2500lira
    Assassin’s Creed Shadows 2380lira ❌ 2800lira
    Lost Soul Aside 1700lira ❌ 2500lira
    Days Gone Remastered 1300lira ❌ 1750lira
    Metal Gear Solid Delta: Snake Eater 2050lira ❌ 2800lira
    Elden Ring Nightreign 1080lira ❌ 1400lira
    The First Berserker: Khazan 1500lira ❌ 2100lira
    Atomfall 1500lira ❌ 2100lira
    Hell is Us 1500lira ❌ 2100lira

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.