< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
iptal gerekçesi olarak mail gelmiş olması lazım. yeni bir amazon hesabı ise bazen güvenlik amaçlı kimlik bilgileri isteyebiliyor amazon. para iadesi bir kaç gün içinde geri yatar karta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aldıktan hemen sonra sipariş bilgisi içeren mail geldi ancak sonrasında iptal edildi ve iptal ile ilgili herhangi bi mail gelmedi, sonra gelir mi bilemiyorum... şimdi tekrar alacağım ama yine aynısı olacak diye korkuyorum :) |
|
Bugün biraz uğraştım ancak amazon.in üzerinden ödeme gerçekleşmediği için alamadım. peşine mtc games ile denedim onda da sonuç hüsran... neyse akşam eneba üzerinden denedim, bu sefer de bankadan aradılar kartla ilgili sorun olabileceğini düşünmüşler. Neyse ki hallettim. eneba üzerinden almış oldum, fiyat olarak hemen hemen aynıydı. konuyu açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim! |
|
|
|
|
PS5 aldım ilk kez konsolum oldu, dolayısıyla bir ps hesabı açacağım ana hesabım olacak bu benim, TR hesabı mı açayım India mı açayım ne önerirsiniz. god of war , COD, RNR, Last of us gibi oyunları oynamak istiyorum. ayrıca TR sesli oluyor mu india'dan alınan oyunlar. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. |
|
günü gelir hint psn kod kaldırılır, almak engellenir vs. o yüzden ana hesap yapmak mantıklı değil bence. en iyisi oynayacağınız oyun varsa almak. hint psni pri yapınca ana hesabınızdan girer oynarsınız. |
|
| PC | | AMD Ryzen 7 7800X 3D İşlemci | | MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD Anakart | | MSI GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO 16GB Ekran Kartı | | MSI MEG PROSPECT 700R MidT ATX GAMING KASA | | Samsung 1TB 990 PRO SSD | | Samsung 2TB 990 PRO SSD | | MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA | | STEELSERIES Arena 7 RGB 2.1 BT Oyun Hoparlörü | | Samsung 32" Odyssey Neo G8 4K 240 Hz Gaming Monitör | | Razer Blackwidow V4 Pro Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | Razer Kraken V4 Pro Headset | | PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH | | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
|
|
beyler dün bir konuda hint psn lerin engellendiğine dair birşey okudum aslı var mı? hiç böyle bir durum yaşandı mı acaba? son sayfalara baktım yaşanmış böyle bir olay yok ama aklıma şüphe düşürdü. |
|
| PC | | AMD Ryzen 7 7800X 3D İşlemci | | MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD Anakart | | MSI GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO 16GB Ekran Kartı | | MSI MEG PROSPECT 700R MidT ATX GAMING KASA | | Samsung 1TB 990 PRO SSD | | Samsung 2TB 990 PRO SSD | | MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA | | STEELSERIES Arena 7 RGB 2.1 BT Oyun Hoparlörü | | Samsung 32" Odyssey Neo G8 4K 240 Hz Gaming Monitör | | Razer Blackwidow V4 Pro Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | Razer Kraken V4 Pro Headset | | PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH | | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
|
|
bir sıkıtı yok hocam 👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam indirimli kod diye bir şey yok o baktığınız ilan dolandırıcı aynı kodu 3-5 kişiye satıyor. çok uğraşırsınız parayı geri alabilme şansıda az. satıcı yorumlarına bakarsanız görürsünüz zaten kullanılmış kod satıyor ilk sayfada yazdığım satıcılardan alın 👍🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de kıngdom come delıverence 2 oyununu almak uzere hınt psnden hesap actım sonrasında Amazon.in: Playstation E-Gift Card - Flat 2% Cashback Upto INR.100: Gift Cards https://www.amazon.in/gp/product/B0C1H473H8/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00?ie=UTF8&psc=1burdan 4000 lık gıft card aldım bunu psn e gırıs yapıp oyunu aldım. Sonrasında hesaba gırıp 2 sevıyelı koruma ayarlayım derken telefon olarak kendı telefonumu gırerken basındakı kod kısmını degıstırmeden hınt kodlu olarak 91 olarak gırdım 90 olacagına. Hesaba gırmeye calısırken farklı yere mesaj gıttıgınden hesaba gıremedım. musterı hızmetlerıyle konustum 2 sevıye korumayı kaldırın dıye 3 gun gectı kaldırılmadı. ben de farklı bır yontem deneyıp hesabı kurtar dıyıp passkey olusturdum ve hesaba gırıp 2 sevıyeyı kaldırdım hesaba gırdım oyunu ındırdım. Tam oyuna gırcektım kı WS-116367-4 kodu hatası aldım hesabım sozlesme ıhlalı nedenıyle suresız askıya alındı yazıyordu. Internetten arastırdım odeme yontemlerı veya odenen mıktarın gerı alınması vb gıbı hatalar yazıyor. Sızce gıft kartta mı sorun oldu ıkı kısıye satılma gıbı yoksa ıkı sevıyeyı kaldırmaya calısmada mı hata oldu ? Sonuc ben bunu nasıl cozebılırım musterı hızmetlerıne yarın mesaı saatlerınde wp hattından ulasıp konusucam hesabımı gerı alabılır mıyım ya da odememı ıade alabılır mıyım ? Not: Uzunca uğrasmama ragmen sony psn india ile bir turlü cozemedim hesabımın banını kaldırmadılar. Ben de amazon india ile gorusmeye karar verdim. Müşteri hizmetleriyle konustum aldıgım gift koddan dolayı hesabımın banlandığını magdur oldugumu zamanımın paramın ve hesabımın kayboldugunu anlattım ağlandım acıkcası. Para iadesi istiyorum dedim. Yapamıcaklarını soylediler. Size yeni kod verelim dediler hemen kabul ettim. 4000 ruplelik yeni kod gondercekler. Onunla artık oyunu yeniden alırım o hesap da nolursa olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WildDestiny -- 5 Şubat 2025; 18:40:32 > |
|
|