Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazonda hint psn kod alinmiyor kalmamis sanirim alanlar nerden nasil aliyor?
  • doruktr kullanıcısına yanıt
    alıp alıp depolayan adamlar forumda mevcut maalesef satıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quiet00

alıp alıp depolayan adamlar forumda mevcut maalesef satıyorlar
    alip alip depolama yapacak birşey değil hocam ezbere yazmışsınız.
    şöyleki her koddan 1 tane alınıyor aynı kodu tekrar almak için en az 3-4 gün beklemek gerekiyor bazen 1 hafta..
    yani 10 tane 4000lik kod alayim diye birşey söz konusu değil.

kodlar niye bitiyor derseniz bi biz akıllı değiliz heralde dünyada. şuan en uygun fiyat veren psnlerden birisi hint psn.

avrupada 70€ olan oyun hint psnde 46€
    amerikada 60$ olan oyun hint psnde 53$

yani herkez için cazip fiyatlar yeni oyun çıkışında stok sıkıntısı gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruktr

Amazonda hint psn kod alinmiyor kalmamis sanirim alanlar nerden nasil aliyor?
    gün içinde devamlı ekleniyor kodlar hocam 1-2 saatde bir kontrol edin denk gelirsiniz mutlaka

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    kod değil de ön sipariş oyunları depolamışlar görüyorum yani adam ghost of tsushima almış 5-6 hesap var elinde satıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam kod alip ön sipariş yapiliyor zaten ama koca amazon stoğu 5-6 oyunlara bitermi ? dünya bu forumdan ibaret değil. yukarda yazdığım gibi hem avrupa hem amerika fiyatlarından uygun hint psn bu yüzden onlarca ülke kod alıyordur burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

gün içinde devamlı ekleniyor kodlar hocam 1-2 saatde bir kontrol edin denk gelirsiniz mutlaka

Alıntıları Göster
    Aynen o sekilde bakiyorum gun icinde ama 40000 luk de hep bu sekilde yaziyor sayfasında Currently unavailable.
  • bugün aldığım digital kartın teslimine en erken tarih 1day delivery seçtim,fakat pazartesi görünüyor 1day delivery.haftasonları maile kod göndermiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaamoz

bugün aldığım digital kartın teslimine en erken tarih 1day delivery seçtim,fakat pazartesi görünüyor 1day delivery.haftasonları maile kod göndermiyorlar mı?
    Hocam kodu nereden aldınız acaba ben 4000 lik kod bulamadım bir türlü ve kodla uğraşmadan direk sitesinden alsak oyunu ne sorun oluyor ki acaba bilginiz var mı ?
  • JRache kullanıcısına yanıt
    4000lik kod var hocam şuan amazonda

siz göremiyorsaniz adres bilgilerinizde sıkınti olabilir. hindistan adresi lazim kod almak için.

• quote:

4000lik kod var hocam şuan amazonda

siz göremiyorsaniz adres bilgilerinizde sıkınti olabilir. hindistan adresi lazim kod almak için.
    Şimdi gördüm hocam sepete ekledim de nasıl alacaz neyi nasıl seçecem yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaamoz

bugün aldığım digital kartın teslimine en erken tarih 1day delivery seçtim,fakat pazartesi görünüyor 1day delivery.haftasonları maile kod göndermiyorlar mı?
    fiziksel satiş gibi gözüktüğü için öyle yaziyor amazonda
    en fazla 1saat içinde gelir kod

• quote:

fiziksel satiş gibi gözüktüğü için öyle yaziyor amazonda
    en fazla 1saat içinde gelir kod

Alıntıları Göster
    Hocam burada üstte hazır olan adresi ekleyeceğim sanırım ama altta neyi seçecem acaba ?
    HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Şimdi gördüm hocam sepete ekledim de nasıl alacaz neyi nasıl seçecem yardımcı olursanız çok sevinirim

Alıntıları Göster
    kargo seçeneği olarak 1day delivery seçin ödeme yapin hocam. kod mail adresinize gelir

• quote:

kargo seçeneği olarak 1day delivery seçin ödeme yapin hocam. kod mail adresinize gelir

Alıntıları Göster
    işte kargo seçeneği gelmedi hocam bana onu ödeme bilgilerini girdikten sonra mı görüyoruz ?
  • Kurcalamaktan oda sepetten gitti şimdi de ürün yok görünüyor alamıyorum ne olur arkadşa 2 dakika ayırıp da yardımcı olsanız ölür müsünüz.
    banami diyorsun hocam zaten yardım ettim sorularınla cevaplarım arasında 1-2dk var hala memnun değilsiniz ki böyle bir üslup kullanmışsınız.

• Arkadaşlar bu 4000 binlik kod var mı amazonda acaba adresi kaç defa değiştirdim aynısı yaptım ama bir türlü var olarak gözükmüyor bende
  • quote:

banami diyorsun hocam zaten yardım ettim sorularınla cevaplarım arasında 1-2dk var hala memnun değilsiniz ki böyle bir üslup kullanmışsınız.
    Haklısın hocam kusura bakma
    İlla ki 4000 almana gerek yok. 3500+500 veya 3000+1000 alabilirsin. Bunlar stokta var

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.