Şimdi Ara

Hindistan'a taşınacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam elini ayağını öpeyim ss atma garip oluyorum

şöyle çorbaya benzer bir yemeği vardı sıvı, ona böyle incecik yuvarlar bir ekmek bandırıp yiyordunuz. yuvarlar baloncuk gibi çok ince, üstünü delip kaşık diye tas diye kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

hocam elini ayağını öpeyim ss atma garip oluyorum

şöyle çorbaya benzer bir yemeği vardı sıvı, ona böyle incecik yuvarlar bir ekmek bandırıp yiyordunuz. yuvarlar baloncuk gibi çok ince, üstünü delip kaşık diye tas diye kullanıyorsunuz.

Eğer aklıma gelirse haberdar ederim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

adamlar ölülerini suya bırakıyorlar cesetler kokuşup çürüyor kargalar falan deşiyor bağırsakları talan olmuş şekilde etrafta cesetler dolu ve ayrıca o suya girip çamaşır yıkıyorlar kendilerini yıkıyorlar geri o suyu içiyorlar en büyük şehrinde bile kanalizasyon altyapısı hiç yok her binanın altında depolara dışkılar doluyor günlük bal kovanı adını verdikleri kamyonlar gelip alıyor ve o bokları 25 dolara satıyorlar kurutulup hindistan cevizi ve muz yetiştirmede doğal gübre olarak kullanıyorlar. evet hindistan çok çok ama çok güzel bir ülke fakat insanları çok çok ama çok pis... yinede gidip gezmek lazım

Temizlik konusunu düşündüm, gerçekten pis bir ülke ama temizlik önlemlerim var ve ne yazık ki aslında pis olan yerler varoş mahalleleri şehir merkezleri pek öyle değil.

Gittin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

adamlar ölülerini suya bırakıyorlar cesetler kokuşup çürüyor kargalar falan deşiyor bağırsakları talan olmuş şekilde etrafta cesetler dolu ve ayrıca o suya girip çamaşır yıkıyorlar kendilerini yıkıyorlar geri o suyu içiyorlar en büyük şehrinde bile kanalizasyon altyapısı hiç yok her binanın altında depolara dışkılar doluyor günlük bal kovanı adını verdikleri kamyonlar gelip alıyor ve o bokları 25 dolara satıyorlar kurutulup hindistan cevizi ve muz yetiştirmede doğal gübre olarak kullanıyorlar. evet hindistan çok çok ama çok güzel bir ülke fakat insanları çok çok ama çok pis... yinede gidip gezmek lazım

Temizlik konusunu düşündüm, gerçekten pis bir ülke ama temizlik önlemlerim var ve ne yazık ki aslında pis olan yerler varoş mahalleleri şehir merkezleri pek öyle değil.

Gittin mi?

Gitmiş kadar varım.

• hocam kajolle sslerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanizm

hocam kajolle sslerini bekliyoruz

Çok zor Kajol diyorsunuz çok beğendiğim bir oyuncudur ve kaşlarını almamasına rağmen gerçekten çok güzel alımlı bir kadın.
  • Kardeş önce Gürcistan'a git arka mahalleleri gez kısa bir alışma turu olur Hindistan kadar olmasa da oralar da pis (Bu arada iyi düşün gezmek başka yerleşmek başka orada yaşayan Türkler varsa onlarla fikir alışverişi yap gözünü seveyim mok yoluna gitme)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Kardeş önce Gürcistan'a git arka mahalleleri gez kısa bir alışma turu olur Hindistan kadar olmasa da oralar da pis (Bu arada iyi düşün gezmek başka yerleşmek başka orada yaşayan Türkler varsa onlarla fikir alışverişi yap gözünü seveyim mok yoluna gitme)

Kararım kesindir gerekli araştırmaları yaptım ilk olarak gidip bir göreceğim kirli olduğunu hatta insanların tuvalete girerken terlik gitmediğini ineklerle aynı yerde yatanların bile olduğunu biliyorum ama yerleşecem hintçe öğrenip vatandaşlık başvurusunda bulunacam. O gün buraya yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Sana orda iyi saygı duyarlar

Neden

Sanırım inek demeye çalışmış

İlginç yemeklerin SS'sini atarsanız sevinirim hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Kardeş önce Gürcistan'a git arka mahalleleri gez kısa bir alışma turu olur Hindistan kadar olmasa da oralar da pis (Bu arada iyi düşün gezmek başka yerleşmek başka orada yaşayan Türkler varsa onlarla fikir alışverişi yap gözünü seveyim mok yoluna gitme)

Kararım kesindir gerekli araştırmaları yaptım ilk olarak gidip bir göreceğim kirli olduğunu hatta insanların tuvalete girerken terlik gitmediğini ineklerle aynı yerde yatanların bile olduğunu biliyorum ama yerleşecem hintçe öğrenip vatandaşlık başvurusunda bulunacam. O gün buraya yazacağım.

Herkesin hakkında hayırlısı kardeş ne diyelim yolcudur abbas...

• Allah akil fikir versin

• Dostum ganj nehrine de uğra bi ölülerin küllerini savurursun moklu sulara bi kafani sok iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 5 Ağustos 2013; 2:07:18 >
  • Kart yolla oralardan,unutma bizi

Hindistan'a taşınacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şipidik terlik -- 5 Ağustos 2013; 2:12:35 >
  •  Hindistan'a taşınacağım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.