Şimdi Ara

Hindi DEĞİL, TÜRKİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette gezerken denk geldim.. desteklenmesi gerek diye düşünmekteyim.. zira birçok kişi bizim ülkemizi "hindi cumhuriyeti" olarak biliyor.. buna dur demek gerek!..

site:http://www.hindidegilturkiye.com/

• Destek
  • Kimse hindi cumhuriyeti diye bilmiyor kendimizi kandırmayalım sadece espri konusu bu.Ayrıca bizim dilimizde de Mısır, Hindistan gibi örnekler var.
  • Sende hindistan diyorsun.Kimse şikayet etmiyor.Biz şimdi Türkiye diyin lan dediğimiz zaman Türkiyemi diyeceklerBiraz gerçekçi olalım.Devletin kendi için devletler arası yazışmalarda turkey diyorlarsa sen ben nasıl düzeltecez
  • böyle şeylere takılmayın
  • HEP DESTEK TAM DESTEK
    Fakat takıldığım nokta kimse "Turkey Republic" demiyor ki "Turkish Republic" diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 29 Mayıs 2012; 13:46:14 >
  • Ben "muz cumhuriyeti" diye biliyordum ama...
  • NBA de mehmet okuramiydi hidayetemiydi ne mac sonu Hindi getirmislerdi sozde espri iste 40 yil dusunsem aklima gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 29 Mayıs 2012; 13:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mısır deyince, aklına mısır gelen var mı? Ben hiç o açıdan bakmıyorum.
  • Saçmalık. Kimse hindi olarak düşünmüyor ki düşünseler ne farkeder sanki? Hepimiz hindi mi oluyoruz. Bununla dalga geçecek kişinin zekası yoktur zaten.
  • Video baştan kaybediyor.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni bizden başka tanıyan bir devlet yok.Bunun üstüne biz gidip onun haritasını bizim sınırlarımız içerisinde göstermişiz.Uuslararası bir site yapıp,İngilizce seçeneği de sunulan bir platform'da böyle bir ayrıntı eksi puandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

NBA de mehmet okuramiydi hidayetemiydi ne mac sonu Hindi getirmislerdi sozde espri iste 40 yil dusunsem aklima gelmez

al işte
  • MISIR
    HİNDİstan
    Etiyopya'ya yıllarca bir maymun türü olan HABEŞİSTAN dedik.
    Önce kendimize bakalım
  • rezil olacağı kadar olmuş zaten bu saatten sonra kim tikler hindiymiş değilmiş
  • Hindi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.