Şimdi Ara

Hıncal Uluçtan Aziz Yıldırım'a öyle bir cevap geldi ki.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerliler nasıl dönmüş hemen işlerine gelince yazıları hıncal iyi hoş şikeyi kimin getirdiğini söyleyince hıncal pis kaka uğraştırma benişimdi fb taraftarı 2 saat konu aramayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco61

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Kimse rahatsız olmaz. Şimdi sen kel olsan ben sana kel desem pek rahatsız olmazsın. Ama saçların varsa rahatsız olursun. Bu da onun gibi bir şey.

Kısa ve net durumu analiz etmişsin.Tebrik ederim.

• hıncal % 90 her zaman doğruları söylüyo bu forumda da nefret edilme sebebi bu. ama şimdi bana burdaki gsliler sakın hıncalı övmesin. işine gelince hıncalı kral yaptınız gelmeyince yerden yere vur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

hıncal % 90 her zaman doğruları söylüyo bu forumda da nefret edilme sebebi bu. ama şimdi bana burdaki gsliler sakın hıncalı övmesin. işine gelince hıncalı kral yaptınız gelmeyince yerden yere vur.

herkes kendine müslüman işte bu forumda
  • Baska zaman adama verip veristirip simdi alkislamak nasil bir yuzsuzluktur anlamam

• şu ülkede söylediklerini ve yazdıklarını ciddiye aldığım bir kaç insandan biri sadece futbol değil sporun bütün branşlarında hep doğruları konuşuyor futbolda teknik konular hakkında bazı görüşlerine katılmıyorum ve bu adama çok ön yargılı bakıldığını görüyorum özelliklede bu forumda
  • ben de hıncal uluç un futbol bilgisine ve teknik detaylarına inanmıyorum zaten çok ta bilmiyor ancak futbol etiği ve futbol dünyasının iki yüzlülüklerini yorumlamasına her zaman inanmış ve güvenmişimdir.güzel yazı yazmış bence.
  • quote:

quote:

Kimse rahatsız olmaz. Şimdi sen kel olsan ben sana kel desem pek rahatsız olmazsın. Ama saçların varsa rahatsız olursun. Bu da onun gibi bir şey.

Kısa ve net durumu analiz etmişsin.Tebrik ederim.

kel olmayan adam niye rahatsız olsun ki

• quote:

quote:

Hıncal Uluç'un oldukça sert eleştirileri var.Başta Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasını oldukça rahatsız edecek cinsten sert açıklamalar yapmış.

Ben kel olsam sende bana kel desen tabi ki rahatsiz olurum neden rahatsiz olmayayim Benimle dalga geciyor, eksik yerimi yuzume vuruyor diye dusunur uzulurum. Benim sacim oldugu halde sen bana kel dersen, ne diyor la bu rahatsiz der gulup gecerim. Senin verdigin ornek tam tersi olmus.

• Al Aziz Yıldırım'ı vur Hıncal Uluç'a.

Tam söz düellosu kapandı derken Hıncal Uluç konuşmuş. Bunlar gereksiz şeyler. Hazımsız insanlarla tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

Hincal Ulucun gecmisteki yazisini referans olarak kullanip, Galatasarayi suclayan bir baskana sahip Fenerbahceliler mi Hincal Ulucu takmiyorlar? Onu gidin kendi baskaniniza, yönetiminize söyleyin.

Melo haricinde dogru olan konulardan bahsetmis, forumda daha önce o maclarla ilgili gazete küpürleri paylasilmisti. Gecmiste sikeyi, Galatasaray düsmanliğini aliskanlik haline getirenler, modern dünyada bile buna devam ediyorlar.

Bazilari hic değismiyor, değismeyecek.

budur.

• fenerbahçe sayfasında 3-4 tane geçen sezondan hıncal uluç konusu açılmıştı. feneri övdüğü yazılar tabi.

gs ye de fb ye de çok ağır eleştiriler yaptı. çoğunda da haklı. taraftar gözü ile asla anlayamayız.

ayrıca aziz yıldırım bu şahsın yazısını kullanmışsa doğal olarak cevabını vericek. iyi de demiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.