Şimdi Ara

Hıncal Uluç öldü. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Niye belirsiz olsun, astımı var ve alkol,ilaç vs almış bu da tetiklemiş kalp krizine sebep olmuş, zamanında açıklandı. Kaldı ki arkadaşa hak veriyorum Hıncal Uluç aslında herkesin kısık sesle konuştuğu şeyleri yüksek ses ile söyleyen bir kişiydi. Türk halkının çoğunluğu böyle bir durum için "su testisi su yolunda kırıldı" der.

Kadın evli, çocuğu var, başka bir erkeğin evinde, astım hastası, buna rağmen aşırı alkol,hap alınmış sonra Allah rahmet eylesin vefat etmiş, daha sonra Hıncal Uluç diye bir gazeteci halkın bu durumlarda kendi arasında konuştuğu lafı yüksek sesle dile getirmiş ki bana göre de patavatsızlık tabi, sonra adam vefat ediyor bir bakıyorsun vay Defne kapıda bekliyor, vay şunu dedi ondan sevmezdim falan filan. Tam bir Ortadoğu klasiği ve son zamanların popüler olayı herşeye duyar kasmak. Bu duyarcı arkadaşlar sabah akşam milletin gıybetini yapar sanki kendileri çok günahsız, bizim insanmız ne kadar da günahsızmış onu öğrendik. Ne kimsenin arkasından konuşur ne de dedikodu yaparmış, gerçek hayatta niyeyse bu sosyal medya duyarcılarını hiç göremiyoruz.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Orta Doğu klasiği ölünün arkasından dedikodu yapmak mı yoksa dedikodu yapanı eleştirmek mi? Defne Joy 'un ne yaptığı umrumda değil. Yaptığının yanlış veya doğru olması da umrumda değil. Bunu bir gazeteci diyemez. Hele hele eğer olayın tanıklarından biri Hıncal' İn akrabası ise hiç mi hiç diyemez. Hem ne çabuk aklandı bu Kerem Altan. İddialara göre Defne Joy yanında 2 SAAT can çekişirken ambulansı aramamış. Unutulmamalı ki Kerem Altan Taraf gazetesinde yöneticiydi. Yıldırım hızıyla aklanmasına şaşmamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

defne joy eşini aldatmış olabilir hatta zaten eşi de o dönem belki onu aldatıyodur, hatta swinger falan herşey yapıyolardır bize ne, kimseyi ilgilendirmez

ama benim kızdığım heyşeyin olduğu gibi ülkemizde pozitif ayrımcılık kavramının şeyinin çıkarılması... aynı durumda bir erkek ölürse patavatsızın biri ona su testisi su yolunda kırıldı diyebilir, aynı durumda bir kadın olursa yne patavatsızın biri su testisi su yolunda kırıldı diyebilir

"ama ölünün arkasından konuşmayalım..." abi o zaman hıncal da öldü arkasından kötü konuşmayalım

• august landmesser kullanıcısına yanıt

Ben pozitif ayrımcılık yapmıyorum. Tekrarlıyorum Defne Joy Foster umrumda bile değil. Ölünün arkasından iyi konuşma iki yüzlülüğüne ise hiç katılmıyorum. Benim derdim başka.

Bir kere şu Defne olayının faillerinden biri Hıncal'ın akrabası. Yani Hıncal ahlak dersi vereceğine önce adam olsaydı da olaya tafafsız yaklaşabilseydi. Üstelik Altan ailesinin bu ülkeye ettiklerini de biliyoruz.

Hıncal 'a bırak rahmet okumayı bela okuyorum. Bir de şu "insana" Atatürkçü diyorlar. Kafalarında nasıl bir Atatürk var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntı

metni:
    Bir kere şu Defne olayının faillerinden biri Hıncal'ın akrabası.

bu açıdan bakmamıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.