Şimdi Ara

Himedia Q5 Smart TV Box (DTS-HD, BlurayISO, HiControl, HiShare, AirPlay, GoogleStore) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
11
Favori
24.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakotxxx

Sn. Sancak bilgisayar yetkilileri.

iki sorum olacak. Ben cumartesi günü siparis vermistim. Gitti gidiyordan. Fakat hala kargoya verilmemis.
    Bu gün ne zaman verilir acaba.

Ayrıca kablosuz türkçe klavye kullanabiliyormuyuz bu ürünle. kullanabiliyorsak bir ayarlama yapmak gerekir mi?
    Ayrıca tavsiye edebileceğiniz bir klavye var mı?

kargoya verildi ve sisteme kargo bilgileri girildi.
    elimizde birkaç tane usb klavye+mouse var ( logitech , microsoft , a4tech ) ve hepsini sorunsuz gördü.

google playden "türkçe klavye" uygulamasını indirip , kullanabilirsiniz.
  • tesekkürler.

Ürün elime ulaştı.

:) bir iki sorum daha olabilirmi?

1- Üründe kurulu olarak gelen ve en sonda bulunan canlı tv nedir? ve üzerine tıkladığımda saatlerce dönüyor ve herhangi birşey açılmıyor. çözüm söyleyebiirmisiniz.

2- Ayrıca google playden indirdiğim uygulamaları fnasıl favorileyebilirim? yada favoriler klasorlerine nasıl atabilirim?

3- Bana gelen ürün yazılım olarak son yazılımyarı mı kapsar? bunu nasıl öğrenebilirim. Ayrıca hem firmware updatlerini, ve de Android sürümünü yükseltmek gerektiğinde bunu nereden takip edebilirim ve yükseltebilirim?

Çok tesekkürler.
  • 1- Oradaki canlı tv ler , 235 tane çin kanalı ve bazılarını açmayabilir.
    Siz google play store den , uyanık tv - tvyo vs.. türkçe tv kanallarını gösteren uygulamaları indirip , yerli kanalları seyredebilirsiniz.
    Ayrıca ürün alanlara ücretsiz futubox üyelik bilgisi giriliyor ve futubox taki 95 tane HD kanalı (adult dahil) ücretsiz seyredebiliyorsunuz

2- Bir göz atmam lazım.

3- Cihazı güncel yazılım ile gönderiyoruz , çok yakında bir yazılım daha çıkacak ve DH konu başlığında linkini vereceğiz.

Gelen FW ler hem FW updatelerini hem de Android sürümlerini yükseltir , yani ayrı ayrı yükseltme yapılmıyor.

Bu arada kampanya için son 26 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Nisan 2013; 13:36:37 >

• son 5 saat 45 dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

son 5 saat 45 dakika

Son 3 Saat ...

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/himedia-q5-smart-tv-box-83133545
  • Son 30 Dakika ...
  • Kampanya Gittigidiyor tarafından 30 Nisan 15:30 a kadar uzatılmıştır.
  • Bende 1 saat önce Himedia Q5 ten sipariş verdim :) sağolsun sancak bilgisayar telefonda çok yardımcı oldular fikir alışverişinde ;) yarın elimde olacağı söylendi bende kullanmaya başladığımda artıları eksileri paylaşırım arkadaşlar...
  • quote:

Kampanya Gittigidiyor tarafından 30 Nisan 15:30 a kadar uzatılmıştır.

hocam kusura bakma meraktan soruyorum.3d özelliği olmayan bir tv için yayın çeviren bir android tv box var mıdır?yada böyle birşey mümkün müdür?
  • 3D görüntü için 3DTV şarttır , böyle bir cihaz yoktur.
  • Yarım saat önce ürünüm geldi, tekrardan sancak bilgisayara çok teşekkür ederim. Ürün paketlenme şekli çok sağlam ve korunaklı idi tekrardan teşekkür ederim akşam kurulumu yapıcam bakalım :)
  • herkese selam..

Yargıç Dredd & Dredd (2012) 3D BluRay HSBS 1080p DUAL

bu filmi himedia q5 yada q10 oynatabilirmi
  • işlemcinin 3d Sbs video desteği vardır ama şuan yazılımsal bir hata sebebiyle bu videoları gölgeli gösteriyor

Performans olarak ise bir sorun yok zira 50gb lik bluray iso ları bile zorlanmadan oynatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 26 Nisan 2013; 21:29:27 >
  • Evet bende 3D SBS mkv dosyasında gölgelenme yaşadım , bunun haricinde cihazın tüm özellikleri çok başarılı.

Hele digiturk play tv ve tvyo uygulamasını çok başarılı buluyorum.

Tv üzerindeki görüntü kalitesi ile Avr üzerinden verdiği HD ses kalitesi çok iyiii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 28 Nisan 2013; 19:16:34 >
  • 1 ay kadar sonra q10 almayı düşünüyorum,
    şu an satışı görünmüyor sanalpazar vs de

• Himedia Q5 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?fj4a765plp441vw

Himedia Q10 Güncel FW , Hızlı Link :

http://www.mediafire.com/?8a714et1bz5v7vi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 29 Nisan 2013; 15:54:50 >
  • son 7 saat

• quote:

son 7 saat

son 2 saat

• quote:

quote:

son 7 saat

son 2 saat

Son 1 saat
  • Kampanya sonlanmıştır , ürün aşağıdaki linklerden satışı devam edecektir.

http://www.sanalpazar.com/Himedia-Q5-Android-Smart-Tv-Box__isp7022669

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/himedia-q5-smart-tv-box-84459702

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 2 Mayıs 2013; 11:14:20 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.