Şimdi Ara

Himedia Q3 - Q5 Quad & Q10 Pro (4K+H265+HDR+10Bit) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.265
Cevap
52
Favori
256.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dr20 D kullanıcısına yanıt
    Ben de karsilastim benzeri ile. Aslinda video hatasi olmuyor. Harddisk bir sekilde sistemden kopuyor. Disk"uninstall equipment success" deyip baglantiyi kopariyor, pesinden "install equipment success" ile tekrar sisteme dahil oluyor.

    Oynatici beslemesini prizden cikarip tekrar takmak veya yazilimi yeniden yukseltmek bendeki sorunlari cozdu. Hangi hareket cozdu bilmiyorum

    Hormetler
  • teşekkür ederim. ancak birkaç kez güç kablosunu çıkarıp taktım yinede hata verdi.yazılımı yükseltmeyi ise nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar, temiz sorunsuz q3 arıyorum. Satan varsa pm atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20 D kullanıcısına yanıt
    ilginc. dun yine ayni sekilde hdd ler uninstall-install olmaya basladi bende, adaptoru sokup bir dakika olmadan geri taktim, hersey duzeldi. Bu sekilde hard reset yapinca hdd isimleri D: E: F: ve dahili kart okuyucu C: oluyor ( bende iki adet 2.0 hdd ve bir 3.0 hdd bagli ). problem olusmadan once hdd harfleri G: H: ve yanilmiyorsam J: idi. Yeni dosyalari yuklemek icin diskleri player stand by iken sokup takiyorum. sanki bu, isleri karistiriyor.

    Kullandigim yazilim 1.0.9

    Yeni yazilim yuklemek icin forumun onceki sayfalarindaki linkler ile dosya indirilip bos bir USB flash disk icine update.zip olarak kaydedilir. Bundan sonra iki secenek var:

    1- Player acilir. Hazir duruma gelince USB takilir. Ayarlar icinde guncelleme secenegi bulunur, USB secilir.
    2- ( Tavsiye edilen yontemdir. ) Player kapali iken ( tum harici disklerin sokulup bir sefer de gucun kesilip verilmesi ile hard reset onerilir ) update.zip olan usb herhangi bir porta takilir. Bir kurdan ile player icindeki ( USB3.0 yakininda olmasi gerek ) butona basili tutulurken player acilir. Guncelleme otomatik baslamalidir. Guncelleme sonrasi yine hard reset, pesinden ayarlardan fabrika ayarlarina don, tekrar hard reset benim gibi paranoyaklar icin onerilir

    Hormetler




  • basitadam B kullanıcısına yanıt
    Sizde cin q3 mu var acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba herkese

    Himedia q10 4core cihaz aldım sancak bilgisayardan kodi(xbmc) hiç kullanmadım bilmiyorum sormak istediğim kodiye girdiğimde "kodi is not responding" diye uyarı çıkıyor.Ne yapmam gerekiyor? teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    Hayir benimkisi gayet apti.

    Hayir Cin degil, Avrupa olmali. Sancak Bilgisayar'dan

    Hormetler,
  • sancak bilgisayar q10 ları kargoya verdi ürünler teslim edildi. şimdiden hayırlı olsun :)
    ben q10 a harddisk bağladım fakat alet görmüyor, ekstra bişey mi yapmam gerek yoksa önce format atmak gibi bir durum geçerli mi?
  • Sancak bilgisayardan aldigim q10 bugun geldi aksam eve gecince kuracagim bakalim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgadex

    sancak bilgisayar q10 ları kargoya verdi ürünler teslim edildi. şimdiden hayırlı olsun :)
    ben q10 a harddisk bağladım fakat alet görmüyor, ekstra bişey mi yapmam gerek yoksa önce format atmak gibi bir durum geçerli mi?


    kendi soruma kendim cevap vereyim :) harddiskin formatı olmayacağı hiç aklıma gelmemişti. format attım düzeldi. kodiye kanal listesi ve eklentileri kurdum. ilk izlenim gayet başarılı. altyazı vb bir problem yok. torrentten dosya indirmeyi ve kendi harddiskinden bişey oynatmayı denemedim henüz
  • Himedia Q3'te ANSI sorunu baş göstermeye başladı.Altyazısı bu formatta olanlarda türkçe karakterler gözükmüyor.UTF8'e çevirmem gerekiyor.Varmıdır bir çözümü ?
    Birde yeni update çıktımı arkadaşlar ? ingilizce versiyonunu kullanıyorum
  • Q10 alan arkadaşlar özelikle Q3 ile arasındaki farklar neler.. Q10 geçiş yapmak mantıklı mı?
    Kısa inceleme bekliyoruz alan arkadaşlardan,, hayırlı olsun ...
  • arkadaşlar, beni mazur görün ancak q10 veya q3 cihazdaki KODİ kullanımı konusunda hiçbir bilgim yok, iptv ve benzeri yapılabilecekleri aşağı yukarı biliyorum ama bu kurulumları nasıl yapacağım konusunda bir kaynak rehber veya deataylı anlatım yapabilecek var mı acaba ? şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeravniaker -- 22 Temmuz 2015; 10:35:51 >
  • ilkeravniaker İ kullanıcısına yanıt
    dün kurdum "Addon Installer for Kodi" var nasıl kurulacağı birçok sitede var bunu kurduktan sonra tüm kurulumları bunun vasıtasıyla yapabiliyoruz. en azından ben böyle yaptım gayet pratik. başka önerisi olanlar da olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=JwGbqYk9PJY videoda is türk kanalları otomatik kurulumun nasıl yapılacağı anlatılmış. problem olursa nacizane yardım edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgadex -- 22 Temmuz 2015; 13:52:14 >
  • tolgadex T kullanıcısına yanıt
    Bu islemi android tv box a kurulu kodi icin nasil yapabiliriz acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickimsonikimsi kullanıcısına yanıt
    bende zaten android box için kurdum işlem aynı. zip dosyasını flash içine kaydedip; sistem -> ayarlar -> eklentiler -> zip dosyasından eklenti kur ile flash diskteki playlist loader eklentisini kuruyoruz.
    eklenti kurulduktan sonra işlem birebir aynı
  • tekrar merhaba,

    "Addon Installer for Kodi" link verebilir misiniz rica etsem.
  • ilkeravniaker İ kullanıcısına yanıt
    http://addons.tvaddons.ag/show/plugin.program.addoninstaller/ burdan download edilebilir
  • Bu aletin numarasi kodi sanirim ama cok karmasik neler yapabiliriz tv falan izlemek yada ekstra neler yapilir internette turkce kaynak yok gibi bisey.😕

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q3 1.0.8 versiyon yüklü bir arkadaştan rica etsem şu dosyayı indirip oynatmaya çalışabilirmihttps://kat.cr/falling-skies-s05e04-720p-web-dl-hevc-x265-rmteam-720p-hevc-t10972540.html
    bende donuyor cihaz bu dosyada.ne yaptıysam açmıyor.benim Q3 1.0.9 versiyon yüklü.versiyonlamı ilgili bir şey onu anlamak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.