Şimdi Ara

HIM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
1
Favori
11.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gone With The Sin MUhtesemdeir yah herkesin o sarkiyi en az gunde bir defa dinlemesi gerekir insanlarin ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okbalkan -- 21 Kasım 2005, 22:49:53 >
  • Love metal diye bi tür yoktur bu resmen müziğe hakarettir...Şarkılarda müzikal anlamda oo helal denicek bişey yoktur vasatı geçemeyen kalitede müzik yaparlar yinede dinlenebilir ara sıra...Hayranları genelde müzikten anlamayan kızlardan oluşur vs.vs. Böyle bi grup işte him ... Öğren de gel diyen arkadaşın kafasını kırasım geldi Him Love Metal yapıyo diyere sen ancak çevrendeki bilgisiz insanları kandırırsın , müzikten anlayan adam Love metal diye bi tür olmadığını Ville Valo nun g.tten salladığı bi tür olduğunu bilir hatta HIM i duyunca direk uzaklaşır senin yanından......Ne kadar müzikten anlamayan adam varsa gleip forum açıyo deli ediceksiniz illa ayda 1 giriyoruz şu foruma gelip bilmişlik taslıyosunuz bide ....
  • HIM=Vılle Valo...
  • Evet Him fanlarından bir örnek... Boşa yazmamışm dimi o kadar satırı ? Doğruladığın için tşk... Him seven arkadaşlara saygım sonsuz ama yaptıkları müziğin övülecek bi yanı yok zaten dinleyen kendi için dinler çok bilmişlik yapmaya gerek yok
  • pek sevmiyorum ama love metal diye bi tür olmadığı da bi gerçek.bildiğin gothic metal işte.dinleyene saygımız sonsuz ama yanlış bilgi olmasınsonra olur olmadık her gruba love metal fln demeye başlıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

pek sevmiyorum ama love metal diye bi tür olmadığı da bi gerçek.bildiğin gothic metal işte.dinleyene saygımız sonsuz ama yanlış bilgi olmasınsonra olur olmadık her gruba love metal fln demeye başlıyolar.

olup olmadık yerde diil herde diolar
    o zaman love metal diebiliceen bi grup ismi ver bana, bu tür nası bishi merak ettim
  • diyorum işte love metal diye bi metal türü yok.bunu him için ortaya attılar.millet gidip bütün doom ve bazı gothic gruplara love metal demeye başladı.anathema,beseech vs.. gruplara dendiğini duydum.yanlış bilgilendirme olmaması amacıylasöyledim öyle bi tür yok
  • tamam arkadaşlar Love Metal i bi tarz olarak kabul etmemek gerek.İşin iç yüzü gurup kendilerinin bu tarz müzik kaptıklarını sölemeleri sadece.Amaç aslında yeni şeyler üretmek (bkz.heartagram).tamam bende bi kzım ve HIM dinlenlerin çoğunun kız olduğunu da biliorum.Ville den kaynaklanıor bu.Hani tip için yada müziği için dinleme olayı (bkz. duman batuhan mutlugil muhabbeti)ama bu onların kötü müzik yaptığı anlamına gelmez.milyonlarca albümleri satıldı bugüne kadar alanların hepsi kızmıydı,hayır.bence yaptıkları müzikVille nin sözleri kimsenin vasat diemiecei kadar güzel.
    bu kız ve gay muhabbetinden kurtulmak için genelde kullandığım cümle ->jonna nygren ile 1 yıldır birlikte.aynı evi paylaşıyolar hatta..dikkat edersenizde sol elinin orta parmağında j dövmesi var

arkadaşar o kadar parçalarından bahsetmiş ama begginig of the end den bahsetmemişsiniz üzüldüm.greatest lovesongs vol.666 nın mükemmel parçalarından biri dinlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.ama insanda accayip bi isyan tribi uyandırıyo.slow bi parça olmamasına rağmen hıçkıra hıçkıra ağlayabilirsiniz(wont u let it rain)

him ve ville valo hakkında herşeye cewap werebilecek donanıma sahibim
    sorusu olan

• bu arada dark light ı beendiniz mi?
  • ya arkadaşlar ben de müptela oldum. süper şarkıları var. bugün indirdiklerim:

The Sacrament2
    Gone With The Sin
    Wicked Game
    Poison Girl
    Right Here In My Arms
    Beautiful (Rock Version)
    Wings of a Butterfly
    Razorblade Kiss
    Join me
    Love You Like I Do
    When love and death embrace
    The Cage
    Under The Rose
    The Night Side Of Eden
    Loose You Tonight Caravan Version (indiriyorum.)

bir de benim internetim kotalı. ne yapcam ben yaaa:((
  • Çok hafif müzik yapıyorlar Rock'ın bir sertliği olmalı
  • Love metal diye bir şey yoktur bee saçmalamayın bilmeden de konuşmayın
  • gerkocuum sakin ol
  • hatta love metal yoktur sarışınlar boktur..zuahauaha
    ya alla alla olmadığı olmayacağı anlamına gelmez kii....
    ya gurup kuracam yarın tarızımız da love metal olacakehuaheuhauha
    ya ne sertliğinden bahsediorsun ki sen sertlik dediğin brutal mi ne ???hem sewmiosan dinleme boq da atma..him formuna gelip him e boq atıyosun..madem sewmiosun nie giriyosun kardeşim..ben bu olayı anlamıyorum.amaç him dinleylerin muhabbet etmesi fikir paylaşımı vs..fikrin yoksa girme kardeşim!!yada yazma bişi..

bu arada 'the beginning of the end' i de indir

• Sen benim "Tarzım love metal" demenle Love metal diye bi tarz yaratamazsın... Aynı şekilde him bunu dedi ve yaratamadı gördüğün gibi :) Bak yarattım demekle olmuyo bu işler müzikal anlamda bişeyler yapmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitozcan

Sen benim "Tarzım love metal" demenle Love metal diye bi tarz yaratamazsın... Aynı şekilde him bunu dedi ve yaratamadı gördüğün gibi :) Bak yarattım demekle olmuyo bu işler müzikal anlamda bişeyler yapmak lazım...

Katılıyorum
  • cnmm bunu ben yaratmadım zaten :) HIM de başaramadı diosun bende dewamını getirip başarmalarını sağlıcam diorum işte
    son 10 yılda çıkan birsürü tarz var .bunlardan biri neden love metal olmasın.yani hemen özentisi 2. bi gurup çıkmadı die yani başka örneği yok die 'hayır böle bi tarz olamaz,yoktur.. vs' muhebbetlerinin dönmesi normal tabe..
    geniş bakın arkadaşlar genişşş

LovE MetAL

• bu HİM denen grup ilginç bir grup hernekadar çok ilgimi çekmesede ( vokalin tonu pek sarmadı ) Gone With Sin (yada wind ) adını pek hatırlamıyorum şarkıyı baya bi sevdim hele solistin giydiği cekette yazan güzel yüzün cehenneme gidecek yazısı baya bi cool du ama az yumuşak bir tipi var dedim ya ilginç bir grup bazı coverları var eskilere saygı duyuyorlar elemenların kıyafetlerde o biçim solist gothic takılırken basçı Glam diğer gitarist hafif raggae modunda tarz olarak Love Metal mi bilmem ama asıl gothic olduğu kesin
  • hadi yaşıo madem o nie bu kategorıye girio
    yaaa uyuz oldum valla ewt sana katılıyorm o şarkısı çok gzl ama bnje tüm şarkıları çok gzl bn 5 e giderken bile hım dinliodm şimdi liseye gidiorm hala dinliorm zamanla onlarda gelişti ama şimdi hariklar süperler onları çok sewiorm ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejgi_90 -- 3 Aralık 2005, 13:29:12 >
  • ilkokul 5'e giderken mi???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.