Şimdi Ara

Hilevel T801 mi Ainol Novo 7 Crystal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İade ettiğim Artes D708 yerine başlıktaki tabletlerden birisini almak istiyorum.(Artesin durduk yere ekranı çatladı. Gplayi zaten bozuktu. Üstüne bir de el yakıcı kıvamda bir ısınması vardı.)

Hilevel T801: Kipanın katalogundaki tablet. Bildiğim kadarıyla Rockchip 3066 DualCore A9 + QuadCore Mali400 bulunmakta. Ayrıca IPS 8" ekranı var. Bt da yazılmış ancak yok onu biliyorum. Tüm bu özellikleri ile 300 tl olması şaşırtıcı geldi bana. Biraz araştırdım ve teknik servisinin berbat olduğunu öğrendim. Bu beni biraz üzdü çünkü ya alırım da bir arızası çıkarsa? Teknik servis de sorun çıkardığı gibi tüm param çöpe gitmiş olacak. Bu konuda biraz bilgilendirir misiniz? Ve de teknik özellikleri doğru mudur, başka neleri var?

Hilevel T801 mi Ainol Novo 7 Crystal mi?

Ainol Novo 7 Crystal: Goldda gördüğüm 279 tl değerindeki tablet. Amlogic M6 DualCore A9 + Dual Core Mali400 bulunmakta. IPS ve 7". Tablete gittim baktım ve bana biraz dandik geldi. Ayrıca şarj adaptörü arızalı ekranı bozuyor. Ancak gördüğüm çok fazla kullanıcı var ve teknik servisinin de Hileveldan daha iyi olduğunu biliyorum.

http://www.gold.com.tr/U209605/Ainol-Novo-7-Crystal-7inc-Ips-1-5-GHz-Dual-Core-M6-1GB-RAM-8GB-Android-4-1-Tablet-PC

Sizden istediğim tabletler hakkında bildiklerinizle, yaşadıklarınızla ve gördüğünüz sorunlarla beni aydınlatmanız. Alt tarafı 300 tllik bir tablet çok bir şey beklenmeyeceğini biliyorum ancak parayı iyi değerlendirmek istiyorum, yani bir sorun yaşamak istemiyorum. Tabletleri kullanmış/görmüş veya herhangi bir deneyim yaşamış herkesin görüşleri benim için önemlidir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 15 Nisan 2013; 18:54:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.