Bu arada güzel bi klip olmuş acaba Şarkının ismini söler misin ?
BAk dalgana kardesım On numaRA oyuncusuN ya....
İnşallah dh serveri eski düzene girer tekrar , adminlerin görevlerini daha iyi yapmasını tembihlersen iyi olur Görkem , bizi de boş yere banladıkları oluyor , Aelfric çok iyi oynuyorsun takma öyle adminleri gereken yapılır
quote:
Orjinalden alıntı: |Chombo|
Akşam üstü gene banladilar DHKT | Aelfric 'i
Bu arada güzel bi klip olmuş acaba Şarkının ismini söler misin ?
In Flames adlı arkadaşın söylediği gibi Disturbed - Down with the Sickness Bu arada videoyu beğenmenize sevindim, desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
Aelfrıc özel mesaj atıcaktım sana ama atamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
Aelfrıc özel mesaj atıcaktım sana ama atamıyorum
post kasmaya dewam
Burak adama özel mesaj atamıyorum bu sorunu başka türlü nasıl söylerim aelfrıc 'e bu post kasmak ise seninde yaptığın post kasmaktır
bana atamıyormusun pm ?
Ben West İyi oynuyorsun vallah helal
video güzel kanka süpersin
Niye herkes hüseyin e takılıyor
Geldi bi lama beni de banladı.Bi daha girmiyorum servera.Gerçi cok da lazımım sanki HeLLTurq 'enka4 'ismT-
quote:
Orjinalden alıntı: Rgg* Geldi bi lama beni de banladı.Bi daha girmiyorum servera.Gerçi cok da lazımım sanki HeLLTurq 'enka4 'ismT-
Oyundaki ismin mi yazdığın
quote:
Orjinalden alıntı: InFlames*
Disturbed-Down With The Sickness^^ Kıyak
Adminler arasında hakkımda hala çözülmediğini düşündüğüm sorunlar olduğu için bir süre servera girmiyorum arkadaşlar, bu konuda bana destek olan herkese teşekkür ederim. Umarım sxe yakın zamanda yenilenir ve adminler de aralarındaki kararları kesin olarak verebilir.
Ağzında Kuş tutsan umrumda değil
Aelfrıc bana pmden msnını yollasana.sonra deme serverda bu kım dıe:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orjinalden alıntı: Rgg* Geldi bi lama beni de banladı.Bi daha girmiyorum servera.Gerçi cok da lazımım sanki HeLLTurq 'enka4 'ismT-
Oyundaki ismin mi yazdığın
evet.
Benide nedenini bilmediğim şekilde banlıyorlar . c2q mmt söylemek zorunda değilim diyor birde .
Aelfric, beni de banlıyorlar surekli, kafaya takma fazla :D İyi adamsın, şu sXe de artık guncellesin kendisini.