Şimdi Ara

Hile kullananların banlandığını gören var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi soruyorum, "hile kullandı, ban yedi" diyebileceğiniz bir örnek var mı? Yoksa her zaman ki gibi riot çalışıyor mu?

• Hile kullanacaksin ama yemiyor ve foruma sorma gereği duydun?

Bi ara skin bugu yapan arkadasim vardı artık yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 14 Kasım 2014; 18:06:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perma banlanıyorlar sanırım

• kullan kullan bir şey olmaz:)

• Büyük bir banwave gelicek riot bunu büyük ihtimalle bilinçli yapıyor. Bilgiseyarınızda yaptığınız her tık servera bilgi olarak gönderiliyor o kullanılan exploitle packetcastlı bilgiler yolluyorsunuz servera ve bunun tespiti o kadar basitki botgamede bile denemiş olsanız perma yakındır.
  • L0RENCİA L kullanıcısına yanıt
    dogru bilgi. Eger o yolladıgın bilgiyi şifreleyerek gönderebilirseniz ban ihtimali azalır.crypt olayı .

• Perma yedirdim arkadaşın hesabına exploit kullanarak euwde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal script kullanacaksan bir bok olmaz.Skill dodge script ya da combo script(xerath ryze kata vs..) kullanan yaklaşık 10 oyuncunun ismini verdim ticketla.Bunların hepside ya elmas yada ustalık challenger ligindeler.20 30 gün oldu hala ban yemedi 1 kişi bile.Bırak adamların kendileri tespit etmeyi ,isim verdiğim halde bulamadı bu yeteneksizler.Yapacağın iş basit bir süre kullan sonra kullanmaya ara ver 2 3 ay sonra tekrar yine kullan sonra yine ara ver.Bu server hak ediyor valla.Okadar uğraştım ettim yazık valla.Elimde baron replay görüntüleri var dedim kur su programı 2 dk içinde gör halledelim dedim kabul de etmediler
    .Ticketta da belirtim madem banlamıyorsunuz adamları, bulur bulmaz bende kullanacağım.Yollayabilecek varsa scripti seve seve kullanılırım.Pm lütfen
  • TR'de ban yiceklerini düşünmüyorum. Neden dicek olursanız. Zaten TR sunucusu para kazanmak amacıyla açılmış bir sunucu, o yüzden o kadar oyuncuyu kaybetmek istemiceklerdir. Diğer sunucularda perma banlar yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlamutHaremeyn -- 14 Kasım 2014; 20:21:50 >
  • Riot TR'nin forumunda 200 yol ban yediğini söyleyen biri vardı ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0RENCİA

Büyük bir banwave gelicek riot bunu büyük ihtimalle bilinçli yapıyor. Bilgiseyarınızda yaptığınız her tık servera bilgi olarak gönderiliyor o kullanılan exploitle packetcastlı bilgiler yolluyorsunuz servera ve bunun tespiti o kadar basitki botgamede bile denemiş olsanız perma yakındır.

Sen fake değil miydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.