Şimdi Ara

Hikvision USB E304C 128 GB 299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün sepette 200 TL üzerine 80 TL düşerek 219 TL'ye geldi bana. Sonraki alışverişlerde 40 TL olayı ile de şuan 259 TL'ye geliyor ama belki herkeste geçerli değildir diye normal fiyatını yazdım başlığa.İndirim sizde geçerli değilse bile 299 TL de şuan bu boyutta ve hem type c hem de usb a 3.2 girişli bir bellek için iyi fiyat. Diğer sitelerde 450 TL civarı ürün. Metal olduğu için biraz ağır ama 5 yıl garantisi ve metal kasa ile uzun ömürlü bir kullanım sunacaktır.

Link:

Testlerden pek anlamam ama yaptığım test bu şekilde. Lazım olan değerlendirebilir.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1TNRYD1?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 13 Ağustos 2024; 12:49:52 >

• Usb a girişi arka kısım mı acaba hocam. Göremedim tam. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizce nasıl ürün ne dersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

USB 3.2 ve TİP C çift Çift Arayüz Amazon sayfasında böyle yazıyor. Muhtemelen çift arayuzdur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal kasalar ciddi ısınma sorunu yaratıyor belirteyim. Toshiba DT50 kullanmıştım, el değmiyordu yuvadan çıkartınca.

Bu şekildeymiş;

• Geçen sene daha ucuza hp nin 250 gb sata ssd sini almıştım ssd kutusunda taktım kullanıyorum fiyatlar inanılmaz artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarist

Usb a girişi arka kısım mı acaba hocam. Göremedim tam. Ürün hakkında bilgisi olan arkadaşlar sizce nasıl ürün ne dersiniz
    Aynen hocam dönüyor. Çift taraflı. Ürün de güzel bahsedildiği kadar ısınmıyor ama tabii ki plastik modellere göre ısı belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 13 Ağustos 2024; 18:32:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.