Şimdi Ara

Hiking A22 kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Normalde 2020 çıkışlı bir cihaz ancak A101 dünden itibaren tekrar satışa sundu, 1950 tl'ye. Geçen sene çeşitli pazaryeri sitelerinde 1400 civarına bulunabiliyordu.


    Özellikleri: 64 gb rom 4 gb ram, 6.35 inç ips ekran, 1080p video destekleyen 16 mp arka kamera ve 8 mp selfie kamerası, Unisoc SC9863A sekiz çekirdek işlemci, batarya konusunda ikileme düşülmüş 3600 diyen de var, 4 bin de. Android 10 aldı, antutu puanı da 104 bin.


    Geçen sene aileme almıştım kullanılsın diye, iki sorun yaşıyoruz. Arkada 3 kamera var deniliyor ama 1 tanesi aktif, simtel bilişim yetkili servisini aradım gönderin yazılım atar diğer kameraları da aktifleştiririz dediler. Diğer bir sorunsa telefon görüşmelerinde 2-3 saniyelik ses kesilmeleri, baz istasyonu sorunu olmamasına rağmen.


    Onun haricinde kusuru olmayan bir cihaz, ucuz olmasına rağmen pubg new state ve lite oynatıyor sorunsuzca. Pili normal kullanımda 2 gün gidiyor.


    Cihazın garantisi olmasaydı söküp bakacaktım bu arka kamera ve batarya hakkındaki soru işaretlerini gidermek için.








  • Device info HW diye bir programdan baktım, hakikaten diğer kamera da görünüyor ama LIMITED olarak. Bunu full'e çevirirsem (kendi telefonumda full gösteriyor denedim) diğer kameralar da açılacak ama nasıl yapacağımı da bulamadım. (Camera2 api probe ile yapılıyormuş sanırım) Bunu çözebilirsek sanırım cihazda AI, Bokeh gibi destekler de açılacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 23 Temmuz 2022; 12:53:11 >
  • hiking a22 ,hayatımda alıpta pişmanlık duyduğum tek ürün. daha doğrusu oyuncak. telefonla alakası yok. uzak durun,bilinen tanınmış markalardan şaşmayın. servisi peş para etmez. birde yalancılar. yok anakartını degiştirdik yok bunu değiştirdik, ama sorun hep devam ediyor. sürekli kapanıp açılıyor. şarz tutmuyor. 10 dakıkadan fazla kullanmak imkansız.

  • mustafa gog M kullanıcısına yanıt

    Hocam geçmiş olsun elektronikte şanssızlık yaşamışsınız. Cihaz 2. senesine yaklaşacak hiç bir sorun çıkarmadan çalışmaya devam ediyor. Şu kamera mevzusuna servisine yollayacağım 2 hafta sonra bakalım ne çıkacak.

  • Servis İstanbul Yakuplu tarafında bir yerlerde. İlgisizler. Dediğim şeye bakmamışlar bile. Kamera arızalı yazıp sağlam kamerayı değiştirip yollamışlar. Hiking A22 kullanıcıları 


    Bu da cihazın arkasında 3 tane lens olduğunun kanıtı ancak sadece ortadaki aktif.

    Cihazın kameraları RAW desteklemiyor bu arada


    Hiking A22 kullanıcıları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 7 Nisan 2023; 19:21:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.