Şimdi Ara

HİKAYE YAZDIM BEYLER ÇÖKÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün hiç uyanmadığı kadar erken uyanmıştı Kağan.Alışıldık bir durum değildi onun için.Güneş daha yeni yüzünü göstermeye başlamış doğa güzellikleri daha yeni ortaya çıkıyordu.Ayağa kalkmak için doğrulduğunda bir şeye çarptığı hisetti ve ne oldu anlamak için yere baktığında bunun bir insan kolu olduğu fark etti. Evet yerde biri vardı, hiç tanımadığı, daha önce hiç görmediği biriydi hemde. Aklına türlü türlü senaryolar gelmeye başlamıştı bile ; belki o bir hırsızdı, belki katil belki de yardıma muhtaç biriydi ama doğrusunu birazdan onu uyandırınca öğrenecekti. Kağan tam onu uyandırmak için kolunu uzatırken şahıs yerden kendiliğinden uyanmış ve şaşkın gözlerle karşısında duran dev cüsseli Kağanın gözlerinin içine bakıyordu, acınası durumuyla.Kağan ona kim olduğunu sormak için cesaretini toplamaya çalışırken şahıs yerden kalktı ve pencereye doğru gitti.Kağan şahısın hareketiyle korkuyla irkildi.Kağan yeni uyanmış olması ile birlikte içinde bulunduğu durum ona garip bir yüz ifadesi ve yürüyüş katmıştı.Ve pencereden dışarı baktığında büyük bir insan topluluğunun kendilerinin bulunduğu eve doğru ilerlediğini gördü.Sabahin ilk ışıklarında bu kadar insanın toplanması garibine gittmişti.

Kağan kendi yavaş yavaş toparlamaya başlamış ve yanındaki şahısa ismini sorabilme cesaretinden bulunmuştu.Şahıs bu soru bekliyormuşcasına dışarıya bakmaya devam etti ve dedi ki

- ismimin pek bir önemi yok ama gerçekten bilmek istiyorsan ben Kerem.

Kağan tam burada ne işi olduğu soracakken ,Kerem Kağanın kolunu sıkı bir kavramış onu dışrayı çıkarmak için zorluyordu.

Kağan : nereye gidiyoruz ? neden gidiyoruz ? sen kimsin ?

Kerem : o pencerede gördüklerin insan değil başka bir şey anlam veremediğim yaratıklar. ben onlardan kaçarak sizin eve sığındım. ve şimdi yeniden izimi bulmuşlar hemen buradan gitmeliyiz.

Kağan : beni neden sürüklüyorsun peki senin peşindelerse ?

Kerem : benim peşimde falan değiller ahmak ! onlar tüm insanların peşinde şunların bir yüyüşüne bak bir aylak gibi yürüyorlar. Önlerine çıkan herkesi yiyorlar.

Kağan(dili tutulmuş bir şekilde ) : ya... ya... yani on.. onların zombi olduğunu mu söylüyorsun.

Kerem : Evet aynen onu söylüyorum şimdi benimle gelecek misin ?

Kağan : Ta.. tamam hemen gidelim garaj da arabam var.

Kerem :İşte bu iyi bizi hemen garaj götür o zaman.

Kağan fiskosun üzerinden anahtarı almış kerem ile birlikte garaj gitmek üzere yola koyuldular. Kağanın içinde binbir türkü şeyler sonuçta böyle şeyler sadece filmlerde olabilirdi. Aslında böyle bir şey yaşamak istiyordu karşına bir zombi çıksın eline tüfeğini alsın ve onları keklik gibi avlasın ama gerçeğini yaşayınca bunun ne kadar fantastik bir düşünce olduğuna kadar vardi.Garaj ulaşır ulaşmaz ikiside çevik hareketlerle arabaya bindi.Arabayı Kağan kullanacaktı.Garaj kapası açılır açılır açılmaz Kağan gazı kökledi.

Kağanın hala aklı almıyordu bir aklı şimdiye kadar izledği zombi filmlerine gitti onlar bu durumda neler yapıyordu hatırlamaya çalışıyordu. Ve evet onlarda aynı Kağan ve Kerem gibi arabaya binip gidebildikleri kadar gidip tehlikenden uzaklaşmaya çalışıyordu. Tüm bunları düşünürken karşına bir zombi(aylak) çıktı ve ona çarpmamak için direksyona kırdığında aklından hiç geçmeyen o şeyi yaşadı.Evet kaza yapmıştı. Bir elektrik direğine çok kötü çarpmıştı.

Aradan biraz zaman geçmiş Kağan uyanmaya başlamıştı.Başını direksyona çarpmıştı. Yanında oturan kereme baktı çok kötü görünüyordu ölmüş olabileceğini düşündü. Arabanın dikiz aynasına baktığında zombiler hızla adımlarla, hatta koşa koşa geliyordu. Bu Kağanın garibine gitmişti çünkü izlediği hiç bir zombi filminde bu yaratıklar koşmuyordu. Kağan arabadan inmeye çalışıyordu ki nafile zombiler hızla yaklaşıyor tehlikeyi körüklüyorlardı.Zombiler Kağanın yanına geldiğinde onu yemek yerine onu yerden kaldırmış elden ele sürüklüyorlardı.Kağanın bu durum karşısında daha fazla düşünemiyordu ve az sonra kan kaybından bayılmıştı.

Gözlerini bir hastanede açtı. Vucudunun sızlamayan en ufak bir uzuvu yoktu.Yaşadıklarını hatırlamaya çalışıyordu.Evet yavaş yavaş anımsamaya başlamıştı.Keremi, arabaya bindiği anı, zombiye çarpmamak için yaptığı kaza. Tüm bunlar bir rüya gibiydi sanki.Peki rüyaysa "ben nasıl bu hale geldim" dedi kendi kendine.

Az sonra içeri hemşire girdi. Kağan hemşirenin suratına dikkatlice baktı ve hiçte zombi gibi görünmüyordu içinden "İnsan lan bu diyordu" .Ve ona dedi ki;

Kağan :Ben nasıl bu hale geldim hemşire hanım ?

Hemşire : Bende tam bilmiyorum fakat bir kaza yapmışsınız ve hırsız kovalayan apartman sakinleri tarafından hastanemize getirilmişsiniz.

Kağan hiç bir şeye anlam veremiyordu pekiya zombilere ne olmuştu onları bizzat görmüş, tanık olmuştu.Hemşireye zombilerden bahsetmek istemedi çünkü zombi dediği şeyler şimdi hırsız kovalayanlar oldu .Delirdiğini düşünmeye başlamıştı ki aklına kerem geldi ve dedi ki ;

Kağan : pe.. pe.. peki yanımda biri daha vardı arabada ismi.. şey.. ımm..... Kerem... evet Kerem ona ne oldu peki ?

Hemşire : Arabada yalnız sizi bulmuşlar başka bir kişiye rastlanmamış.Benim bildiklerim bu kadar beyefendi. . Birazdan polis ifadenizi almaya gelecek ondan daha detaylı olarak öğrenebilirisiniz.Geçmiş olsun.

Kağan tüm bu yaşadıklarına anlam vermeye çalışıyorduken kapıdan elinde silahıyla jason statham geldi ve Kağanın kafasına " PAM!!!! "

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKDAŞLAR

HİKAYE YAZDIM BEYLER ÇÖKÜN

• bi yorum atin be ya
  • Çok uzun acelem var okuyamadım kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyerden tanıdık gibi geldi hikaye
  • eyv vettel. edwird tanidik gelmesi zor cunku zombili sizofrenik bir sey yazmaya calistim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.