Şimdi Ara

Highline donanım bulunmuyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dün Passat bakmak için VW bayisine gittim. 150 HP Highline araç arıyordum. Ancak bu donanım seviyesindeki araç için sipariş bile alamadıklarını belirttiler. "Bu donanımı üretilmiyor gibi düşünün" bilgisini verdi, DOD Kartal'dan F... Hanım.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?



  • Hocam dediğiniz gibi highline siparişi şuan mümkün değil bayiidende bilgiyi almışsınız.Sanırım aşırı yoğunluktan dolayı almıyorlar. Haddime olmayarak tavsiyem çok opsiyon düşünmüyorsanız galeriler alıp kendileri 0 araç satıyorlar onlarda bulabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: timmydncn

    Hocam dediğiniz gibi highline siparişi şuan mümkün değil bayiidende bilgiyi almışsınız.Sanırım aşırı yoğunluktan dolayı almıyorlar. Haddime olmayarak tavsiyem çok opsiyon düşünmüyorsanız galeriler alıp kendileri 0 araç satıyorlar onlarda bulabilirsiniz.

    İkinci el bakıyorum, ya da denk gelirse Skoda Superb.
    Amacım en az zararla satacağım bir araç almak , ev kredisine giremiyorum, bir yandan da parayı bir yere bağlamak lazım ki elden uçup gitmesin. Passat ya da genel olarak VW ikinci eli değerli olduğu için böyle bir düşünce oluştu. Olmazsa düşük kmli dizel Comfortline'lara yöneleceğim.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.